Да се оплачем... 2025

• 1 452 227
  • 24 228
  •   18
Отговори
# 24 210
  • София
Деспи, да си жива и здрава, другото са бели кахъри.

# 24 211
Деспи, жива и здрава да си!!!
Не можах да разбера какво точно е станало, че безвъзвратно да скъсаш с всички накуп. Опитай да се обясниш, може да те разберат от втория път.
Понякога аз изцепвам тъпотии.

Абаджиева, точно за млеконадой съм го използвала и аз сминдуха, действаше безотказно Simple Smile
Слагам малко в зрелия боб, ама ти вече писа, че не ядеш. Слага се и в шарената сол, но аз не съм ѝ фен.

Естела, потърси вакуумирани лозови листа, по-читави са от тия в буркан. От буркан все са смачкани и накъсани.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 06:32 от donau_janine2

# 24 212
Честит рожден Ден, Despina!
Здрава и щастлива бъди!

С мисли за случилото се не се тормози!

# 24 213
Честит рожден ден, Деспи! Всичко най - хубаво пожелавам! Ако е писано ще оправиш отношенията, ако не - приеми, че така е трябвало да стане. Гуш!

# 24 214
Деспи, честит рожден ден! Жива и здрава да си! Спокойствие и благоденствие ти пожелавам!

За кофти ситуацията- бих се изяснила и извинила ако трябва, и повече не бих го мислила...да става каквото ще...

Оплаквам се, че изпратих ММ в командировка рано сутринта и пак не се наспах в поредния почивен ден...

# 24 215
Деспи честита да си! Здрава, усмихна
та и с късмет! В живота ни идват и си отиват хора,но ..... И аз имам позната, която вече не ми се обажда. За нея важи оная поговорка, че въшката като се наяде излиза на челото.

Не можах да се наспя. Носът и гърлото ме дразнят.

# 24 216
  • някъде другаде
Деспина,  честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и щастие!
На участниците в маратона успех.

# 24 217
На Деспи,здрава и успешна!И много щастливи мигове,с хората които те обичат!
И приеми,това е житейска проверка..кой ще остане до теб..

# 24 218
Деспина, честит рожден ден! Здраве и късмет желая!

Оплаквам се, че София стана в 7. Едвам гледам.

# 24 219
Деспина, честит рожден ден. Да си здрава и щастлива.
За другото мисля като Вита. Щам ти тежи извини се и обясни. Хора сме, грешим.

# 24 220
Деспи, здрава да си!
Относно ситуацията… не мисля че че от една реплика, може да се сложи край на такива отношения. Хора сме грешим, затова имаме инструменти - извинение, прошка. Докато са живи двама или 5 или 10 човека, все може да се разберат ако искат. Само едно нещо е необратимо.
Ако пък в невъзможно да оправиш нещата, не се яж за това, твърде кратък е живота, живей го.

# 24 221
Честита да си Деспи! Здрава и спокойна!
Тази ситуация ще ти покаже кой ти е приятел.

Фрозен, честно и аз за химията мислех. Даже ( срам не срам) се зачудих дали да не търся учител, то е тъмна Индия ситуацията, но щерката не иска да ходи на уроци.

# 24 222
   Деспина, честит празник! Много, много здраве ти пожелавам, спокойствие и положителни емоции.
   За недоразумението, също мисля, че ако грешката е в теб, можеш да се извиниш. Това е достойно. Хора сме, всички грешим, безгрешни няма. Остави ситуацията да отлежи малко, подреди си мислите и не говори/пиши под афект. Утрото е по-мъдро от вечерта. Прегръдки!

# 24 223
  • Mediterraneo
Деспи, здраве и късмет да съпътстват дните ти!
Успех на маратонците!
Недоспала съм. Снощи до 1 на работа, да съм заспала към 2. Тази сутрин от 8 започнаха да гърмят наоколо, явно са открили ловния сезон. Живеем буквално отстрани гората и полето, където има обособени ловни зони. По какво гърмят токова, горките зайчета Sad Не разбирам това занимание като хоби, отделно, че сега до декември всеки уикенд ще е така.

# 24 224
  • Варна
Честита да си, Деспина.
По казуса и аз бих се извинила. Ако приемат-добре, ако не, здраве да е.

Общи условия

Активация на акаунт