Да се оплачем... 2025

• 1 616 081
  • 26 593
  •   37
Отговори
# 26 565
Някой беше препоръчал фурми,но аз ги ядях към края на бременността с цел да предизвикат контракции и да тръгне раждане. Не съм сигурна дали са подходящи за вдигане на хемоглобин. Лютиче,не можеш ли да питаш доктора си? Аз даже и чай не смеех да пия,без да попитам, щото знам,че някои билки водят до контракции.
Имам много да се оплаквам,ама не ми се започва направо. Важното е да сме живи и здрави.

# 26 566
Тоя уикенд пускат кучета в зоопарка и решихме да се разходим всички въпреки времето. Сега лежа полужива. 2 часа разходка изцедиха и последната капка енергия, която имах. Едвам се прибрах.
Трябва спешно да кача хемоглобина, че така няма да оцелея дълго. Взимам желязо, но ако имате и други идеи, давайте (без меса, моля).
Сок от червено цвекло
Или салата -настъргани цвекло ябълка и морков.Мнго е вкусна
Точно това щях а пиша. Варено цвекло, сок, настъргано или нарязано на  салата.

# 26 567
Фурми не ям. Но по принцип към края на бременността се препоръчват, да. В Египет обаче хапнах няколко свежи - приятен вкус с текстурата на ябълка. Харесаха ми за разлика от сушените.
Сигурно цвекло ще е. Не че него много го ям, но с ябълка и морков ще го прекарам.

# 26 568
Аз го харесвам със сусам и лимонов сок. Но да знаеш, че оцветява урината, да не се изплашиш

# 26 569
И не само урината Joy Пролетта едни приятели си изкараха акъла след като дадоха цвекло на бебето. Добре, че се сетиха, че е заради храната.

# 26 570
  • Бургас
Цвеклото да е в умерени количества, че иначе води до яко разстройство!
Изпитано лично, преди две седмици, когато заради жестокия кръвоизлив и смяна на цвета на лицето ми, реших да си направя цвеклото на салата! Надрусах една купа и докато не я изядох не мирясах! Ела да видиш после.....
Та, Лютиче, в умерено количество да е сока или салатата от цвеклото!

# 26 571
И това ще е добре дошло Joy

Оплаквам се, че от утре пак съм на въртележката. Поне на работа не ходя, че щях да си тегля куршума.
В петък имах онлайн интервю за работа. Надявам се да ми откажат и да нямам дилема, защото хич не ми хареса и нямам желание да работя и един ден там.

# 26 572
Аз от време на време пиша в една друга тема (за думи изрази, които използваме неправилно) и някой пусна песента за кайсията…
Ето тази.

https://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ5b3V0dS5iZ … yM21zZzUwNDcxNjc2

Много се смях.

# 26 573
Рамацоти аз го правих. Много успокояващо ми действат тези занимавки. Основата е от консерва от царевица, облечена с чорап, шапката я ших от поларен шал , нослето също. Имам кашончета с поларени изрезки, прежди, консервени кутии, чашки от ароматни свещи. Абе плюшкин. Отделно всякакви неща от кинкалерията за декорация, панделки, прежди. Ако може да чуете ММ сутрин как мърмори, че все има конци и перли по земята. Ама няма вечер прахосмукачка да пускам!

# 26 574
  • Пловдив
Кака ви пазарува коледни обици в Тему. Туй Тему пусто много добре му работи алгоритъма, еееей. Гледа ме какво гледам, какво качвам в карта и вади още, и още, и още подобни. Гледам го как ми нацелва профила все повече с всяко следващо търсене.

# 26 575
Поръчвайте квото ще поръчвате от Шеин и Тему до края на годината, после вече няма да е рентабилно. Аз си поръчах любимите ни дреболии- органайзери за път, минита за парфюми. Четки за масаж и ресане. Свърши евтинкото, сега ще ни продават същите боклуци на 5рни цени….

# 26 576
  • Варна
Поръчвайте квото ще поръчвате от Шеин и Тему до края на годината, после вече няма да е рентабилно. Аз си поръчах любимите ни дреболии- органайзери за път, минита за парфюми. Четки за масаж и ресане. Свърши евтинкото, сега ще ни продават същите боклуци на 5рни цени….

стига де, верно ли..
И защо? Как така ? И сега има в лв и евро опция..Смятах, че само в евро ще остане.
Sad

# 26 577
  • Deutschland/HE
И това ще е добре дошло Joy

Оплаквам се, че от утре пак съм на въртележката. Поне на работа не ходя, че щях да си тегля куршума.
В петък имах онлайн интервю за работа. Надявам се да ми откажат и да нямам дилема, защото хич не ми хареса и нямам желание да работя и един ден там.

Лютиче, виж спирулина на прах. Баща ми беше с много нисък хемоглобин и с нея успя да го вдигне в нормални граници. Той в началото си я разбъркваше с кисело мляко сутрин, а после мина на хапчета. За теб е по-добре на хапчета, че има странен вкус.

# 26 578
Вай, вай....Що така с Тему? Толкова боклуци имам от там, ама искам и още. Гледам, щерката е запазила някакви украси за телефони, стикерчета и простотии за 50 лв.

# 26 579
Това мернах за китайските пратки. Има го и по новинарските сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт