Да се оплачем... 2025

• 1 619 257
  • 26 639
  •   30
Отговори
# 26 625
  • Бургас
И аз се зачудих за този ранен час за работа!
Но може да е да се има време за предвижването.

Успях и си запазих час за сряда.

# 26 626
  • Бургас
Леле, гръцките банки и огромната им бюрокрация Rage
Нашата бюрокрация е мечта на фона на тяхната.
Точно решиш, че си предоставил всичко, което са ти заявили, и ново 20, и ново 20, и ново 20...

Ужасни са!Знам го от опит.Бюрокрацията им е много тежка.За работното време дума не ми се отваря.
Милен,ти ли търсеше гръцки адвокат?Ако още не си намерила,имам един предвид.Говори български.

# 26 627
  • Сан Франциско
Естела, аз от 25 години не живея в София, ама и аз да се изкажа, че да не остана по-назад - ще се оправиш с транспорта и късмет ти пожелавам на новата работа.

Оплаквам се, че голяма глупост измислили тази година в нашата болница с ваксините за грип. До миналата - буквално в колата идваха и я слагаха по всяко време на деня - хем бързо, хем по мързелешката. Сега, за децата, трябва да се запише час като за преглед и всичките часове са между 1:00 и 3:00 следобед…което означава, че малката трябва да я взема рано от училище - тя изтърва часове, а аз си разкъсвам работния ден. Ама пък такива страхотии разказват за тежки усложнения при деца от тазгодишния грип, че лошо ми става като си помисля.

# 26 628
  • София
Леле, гръцките банки и огромната им бюрокрация Rage
Нашата бюрокрация е мечта на фона на тяхната.
Точно решиш, че си предоставил всичко, което са ти заявили, и ново 20, и ново 20, и ново 20...

Ужасни са!Знам го от опит.Бюрокрацията им е много тежка.За работното време дума не ми се отваря.
Милен,ти ли търсеше гръцки адвокат?Ако още не си намерила,имам един предвид.Говори български.
Славче, мерси, намерили са Simple Smile

# 26 629
  • sf
Естела, успех!
Аз мислех, че съм първенец с моето ставане в 4:30 за работа 😆

# 26 630
  • София
Вие поне повод имате да ставате, а аз, просто така, всяка сутрин в 4.

# 26 631
Рамацоти, практикува си, има болки, но си действа. Чувства се страхотно там, благодря че питаш🙏❤

Утре към 12 ми сложете палците, на лекар съм да видим какво ще излезе.

# 26 632
  • Washington,USA
Можели с някой да поговорим? Не се чувствам ок...

# 26 633
Вие поне повод имате да ставате, а аз, просто така, всяка сутрин в 4.
Одъртяваме, Reunion. Това е положението. Обаче аз твърдя, че е от кафето! Пия много и силно. Затова ставам толкова рано! Сигурна съм, че и при теб е така.

# 26 634
Здавейте, мацки и Натаниел! Аз бях няколко дни в командировка в Солун и благополучно се завърнах. Надявам се всички да сте в добро здраве и дух. Много сте изписали, дано ви изчета. 🙂

# 26 635
Успях и си запазих час за сряда.
Браво! И аз съм в сряда на преглед. При предишния пак бяхме с теб в един ден и стискам палци пак да сме доволни Flowers Four Leaf Clover

Жаки, ще стискам за теб утре по обяд и ще те чакам да се похвалиш.

# 26 636
Аз ставам ежедневно в 4,45, с аларма. Уикенда  без аларма - в 6,30. Еми, кво- добре е, наспана се събуждам Simple Smile
Иначе спя , като легна с книжката в 20,30-21 часа, за минути се унасям и  спя като пън.  Денем се чувствам напълно наспана . Тъмно е, студено е, и е неприятно за колело. Как карат в северните страни, ей тва искам да знам.

# 26 637
  • Бургас
Да бъде! Рамацоти! Да бъде!

# 26 638
  • София
И на мен това ми е правило впечатление – студено, вятър, те с колелета. И повече движение имат, и повече чист въздух.

# 26 639
Не сте хора вие. 4:30 е сред нощ още. Аз десети сън спя тогава. Най-рано в 6:00 съм ставала в живота ми и то когато имах 40 мин път до работа и куче за разхождане сутрин преди това + смяна на два ката дрехи след разходката.
За колелото - мрязя да съм зависима от трафик и графски транспорт. Та затова вали, гърми - колелото. Отгоре шушлякови панталони и якета и така. Единствено лятото си позволих да ходя с кола на работа, защото имах осигурено място за паркиране и не губех време.
С предишната бременност изслушах една дъъъълга лекция от майка ми как не бива да карам колело. Ако беше фактор, населението на западните държави щеше да е наполовина...

Общи условия

Активация на акаунт