Да се оплачем... 2025

• 1 825 519
  • 29 466
  •   1
Отговори
# 29 385
Последно за тази година Добро утро от мен!
Пожелавам на всички здраве.
Да поддържаме темата и добрия тон в нея.
Да се оплакваме от несъществени неща. И да намираме опора и спокойствие тук.

Хубав ден!
Успешни приготовления за посрещането на Новата година.
С вода и на топло:-)

# 29 386
  • София
И аз не спах тази нощ, ужасно ме болеше главата. Сега отивам на последна тренировка за тази година и после ще пазарувам, че почти нищо не съм купила за довечера. Гледам, че залата ще е пълна, та не съм само аз лудата да тренира точно днес.
Весело посрещане на новата година и бедете много здрави!

# 29 387
  • Варна
Е, те хората си казаха да имаме някакъв кеш. Но пък днес до обяд трябваше да си работят картите. Не е драма, имаме евро все някъде ще мине ако закъсаме. Grinning
Mного е студено навън, сега излизах с кучето и то на 5тата мин искаше да се прибира, тревата в градинака скърцаше направо . И  сякаш по-студено от вчера и подухва вледеняващо. Не зная колко ще издържим навън довечера,  1-2 часа макс.
Язък за хубавия концерт..в тоя студ

# 29 388
  • Deutschland/HE
Не зная колко ще издържим навън довечера,  1-2 часа макс.
Язък за хубавия концерт..в тоя студ

Правиш греяно вино и на всеки в термочаша. Стара немска традиция е Simple Smile

# 29 389
Аз всяка година се чудя на хората, които висят навън на нова година. Аз бих си вкарала печката в леглото.
Вчера слизаме от колата в София и за 150 метра без шапка щяха да ми се счупят ушите. Брутален студ. За щастие не сме от засегнатите без парно и топла вода.

# 29 390
Аз имам достатъчно кеш в лева за тия дни, отделно на синът ми касичката не успяхме да я прекараме, сортира ги, преброи ги, но нямаше време и имаме и желязо, ама едва ли някой ще се зарадва да му се плати с монети, даже мисля, че ще откажат. Аз мисля, че типично по български все някъде ще връщат левчета и ще се правят на неразбрали и няма ей така да се събудим на 1-ви и всичко да е в евро, затова не се шашкам, края на януари, когато всичко е заработило, истерията утихнала и няма вече левче-кефче, ще обера всичко и ще внеса и така.

Веси, те казаха даже, че след 21 часа няма да работят картовите плащания, а Револют отпреди месец май си е в евро?

Лютиче, това за колко градуса иде реч? Сутринта сестра ми пише, че е мн студено, гледам телефона -6?! Забравили сме на какъв студ сме живели, че и пеш и на токчета излизах на -20, -25 каквото дойде за деня, сега при дъжд или дори при 0 градуса, моля не ме закачай 😂

# 29 391
Пожелавам на всички днешния ден да си го прекарате кой както му е на сърце. В такива моменти осъзнавам, колко сме различни и просто трябва да се приемем едни други. Който иска по пижама, който иска на площада. А в това време Жаки ще нарича балуна ❄️🍷🎉🍾

# 29 392
Не знам колко градуса беше/е, обаче вятърът е вледеняващ. Все пак вчера на село беше 6-7 градуса с пролетно слънце Grinning

Да се оплача да не е спам - тая нощ колко съм спала само аз си знам... ММ се прибра към 12, после детето се буди 29272618383 по незнайни причини  сънувах някакви глупости, после нещо се разкашлях ... А ММ днес ме пита дали след 12 искам да излезем някуде с някого. Казах му, че го пускам, където иска, а аз смятам да спя като коте под юргана.

# 29 393
  • Deutschland/HE
Аз имам достатъчно кеш в лева за тия дни, отделно на синът ми касичката не успяхме да я прекараме, сортира ги, преброи ги, но нямаше време и имаме и желязо, ама едва ли някой ще се зарадва да му се плати с монети, даже мисля, че ще откажат. Аз мисля, че типично по български все някъде ще връщат левчета и ще се правят на неразбрали и няма ей така да се събудим на 1-ви и всичко да е в евро, затова не се шашкам, края на януари, когато всичко е заработило, истерията утихнала и няма вече левче-кефче, ще обера всичко и ще внеса и така.

Коте, ако търговецът няма достатъчно в евро, може да ти върне в лева. Рестото трябва да бъде изцяло в лева или изцяло в евро. Купувачите ще могат да си плащат с левове през януари. Особено в големите магазини няма да има ограничения. Законово са казали до 50монети на плащане.

# 29 394
  • Варна
Във Варна в момента е -1, но духа и се усеща -5. Над нулата е съвсем ок за купон навън, дето викате греяно вино, музика, много хора,  танци , атмосферата е супер и никакъв студ не се усеща. Но на минуси е студено. Ще видим, ще ви кажа. Човек като е зареден с положителни емоции все пак има други настройки.
Ako не става наистина - френско  шампанско и свещи у дома имаме  Simple Smile

# 29 395
Весели и усмихнати празници на всички!
Здраве и благоденствие!
Имам една мечта,дано се сбъдне през 2026г.
Стиснете по едни палчета и бъдете благословени!

# 29 396
Мда, половината център е без парно заради авария. Съчувствам на хората. Ние сме на тец, имаме и климатици, но виждам, че няма място за сравнение между двата вида отопление.

Иначе сутринта беше -6 градуса, усещали се като -17, явно заради вятъра. Даже на кучето не му се излизаше.

# 29 397
От минимизиращите сутиени на триумф съм доволна, конкретно от тези три модела - имат ги в различни цветове и често ги намаляват тук-там. Първите два са с банел, третия е без.
Скрит текст:

Весело посрещане на новата година на всички ви, бъдете здрави!

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 11:37 от Mößbauer-Effekt

# 29 398
  • Бургас
Добро утро!
НАдигнах се от леглото най-накрая!
Време е за кафе!

Кло,Тили и аз в отбора с големите гърди! Много са неудобни за носене Simple Smile !
Кло,моля те пусни ми линк за тез минимайзери или там, както се водят!
Благодаря и на Мьоос за  снимките! Ще погледна и тях!
На Триумф имам 2, но не са ми най-удобните.
Имам проблем с презрамките - впиват ми се в рамената, деформирани са вече и с тези болки в рамото, още повече боли!
Та съм решила да си търся сутиени с дебели презрамки! Та, ако има доволни, да пишат.
На Мьос, гледам,че са с дебели. Отивам да ги търся в сайта.

# 29 399
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
При условие, че до края на януари може да се пазарува с лев, а до края на юни може да се внесат в банка, не разбирам защо е тази припряност?

Общи условия

Активация на акаунт