Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Януарска вещерска и спортна

• 80 783
  • 2 359
  •   1
Отговори
# 2 295
Тарталета, много здраве ииии много пътешествия, гарнирани с любов, уважение и заобиколени от любими хора, поне още 50!
Аз доста се дразня на неграмотното писане. И аз не съм цвете, хващам се, че освен с правописа, и в други аспекти напоследък имам черни петна, дано е нещо временно..

# 2 296
Тарти, да ти е жив и здрав!

Лав, да не объркам, но е логично да взимат оригинала. Нали преводът се прикрепя към него, би следвало всичко да остава в ГРАО.

# 2 297
  • София
Тарти, да ти е жив, здрав и щастлив мъжът! 🍀🎁

Относно правописът. В класа на детето има една майка от тези със самочувствието, че са образовани и най. Във Вайбър винаги пише тЪка вместо тАка. Мисля, че ако пише с латинска клавиатура, би трябвало и в други думи да си проличи. Много ми е странно.

# 2 298
Хахаха, Панде, може и да тъче, знаеш ли?

# 2 299
  • София
Пак за правописът. Забелязвам, че напоследък ми е трудно да реша кога е пълен и кога кратък член. В училище ги пишех без замисляне и не грешах. На дърти години взех да се излагам. И други грешки си хващам, особено при бързане, но с членуването всеки път се замислям.

# 2 300
Най-лесно е като заместиш с ТОЙ, ако става, значи е пълен член. За кратък член заместваш с Него.

# 2 301
Тарти,здрав да е ТМ,винаги заедно,и все така напред!
С членовете съм гола вода 🫣

# 2 302
По повод правописа - днес си купих салата "ЦезЪр". От рекламната агенция тъй били отпечатали етикета...

# 2 303
  • Наблизо
Дядо ми имаше куче на име Цезър,защото точно Цезър си го произнасяше(телефонът ми много се озори да ме спре да напиша Цезър).Ама някак за етикет,боже..

# 2 304
Тарти, здрав и щастлив да ти е 🎂🎉🍀

Бюти, изчервих се! Не мисля, че съм някое от двете, едното е субективно, а за другото показателно е, че не успявам нищо да постигна! Айде, да развенчавам митове за кралската ми особа един по един 👑 😂🫣

# 2 305
Тарталета, жив и здрав да е ТМ!

Сега се сетих Simple Smile имам си любима дума "почИти" пишат я хора с претенциЙ тук във форума - на много четящи, на много знаещи, абе на много Simple Smile гледай как бях забравила Wink

# 2 306
Ули, почИти има много значения, в кой смисъл да тълкуваме? 😁
п.с. На мен от пандемията насам ми се включва бургаският на автопилот, когато съм изморена. А никога не съм говорила меко, мъх твърди, че си е от днк-то.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 17:16 от zlatenceto

# 2 307
А, Златенце,  ей ме пак неясно Simple Smile от мъглата е Simple Smile "почти" имат предвид Joy
Ох, аз чувам дребната как вика едно такова "нье" и май от мен го е чула Flushed

# 2 308
Мен една леля във Виена ме пита откъде съм, че говоря толкова меко Grinning

# 2 309
Сега се върнах да си редактирам един член в предния пост 🤣

Общи условия

Активация на акаунт