Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Януарска вещерска и спортна

• 79 223
  • 2 359
  •   1
Отговори
# 2 310
Докато се занимавате с маловажни неща като правопис пропускате най-важния въпрос! Кога ,по ягодите шоколадът стана 3€?

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 17:43 от Princess Sissy

# 2 311
Не знам, но 20 лв в супермаркетите са за "добър ден". 🙄
Моите ще си дояждат кюфтета от снощи и няма да готвя. Слагам си чай с книжка.
И честита нова китайска година на дървената змия 🏮Simple Smile

# 2 312
плеумония е болестта, нищо не знаете виеее
а кой ще разшифрова "яще"?
SmileSmiley

# 2 313
  • Наблизо
Цените са кошмарни.Но пък с ММ от началото на година си преразглеждаме разходите и се оказа,че като смени доставчиците на някои услуги и ще спестим не малко годишно.А аз се опитвам да гледам повече промоциите и да пазарувам по списък плюс любимите ми кутии,които успявам да докарам с промоция.
Мързи,да не е “яжте”?

# 2 314
Aaa, яще е яжте. Се пак съм виден лакомник, тия работи с яденето ги разбирам Joy

# 2 315
  • тук и там
Малкото,като гледам,ще е баш от тези дето пишат ноЙ и тоИ..За веднъж седмично български,толкоЗ..Къде сложи И къде Й -хич го няма.За грешките при диктовки да не отварям дума..
Стоя с прошарени корени от седмица.Ми то ми писна-точно на 10 дни съм за боядисване,ми тя ще ми окапе косата ако боядисвам толкова често.Чак се замислих дали да не си направя бяла(сребриста )косата.Проблемът е ,че само корените,и то предимно отпред са прошарени , и за да махнат остатъците от боя,наслоявана с години,доста химия сигурно трябва да ми сложат на косата,пък и така нямам много .
Нещо такова искам

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 17:40 от Кайсия

# 2 316
Кайс, има едни спрейове за корени.
 Беболина отказа българското училище. Сърди се като ѝ говоря на български, не желае да говори с бабите и дядовците, не желае да чуе за връщане в България. Какво ще я правя идея си нямам 🤯

# 2 317
  • Пловдив
Сиско, макак??? Тя е прекалено малка да изявява такива "желания" 🤔

# 2 318
Кайс, на мен ми харесва тази прическа.
Моята коса е ошарена вече леко и се вижда, на мен не ми пречи изобщо и напоследък ми е удобно да си карам така. Странно ми е, че всички други около мен коментират, че се "виждало" и "трябвало" 🙄 Нищо не "трябва"

# 2 319
  • тук и там
Имам такъв,благодаря,Сис.Страх ме е да не се разтече,докато съм на фитнес.Иначе съм пръскала като излизам(мирише гадно),обаче само си представям как почва да тече по челото ми като се изпотя или вали..Grinning Или издържа на такива условия?

# 2 320
На работа,като видя началниците колко неграмотно пишат,и ми иде да хвана червения химикал 🥴
Злате,объркА ли се с чая?Грешка ми се струва,все пак е петък вечер 🤪
Ребра с картофи сложих във фурната,аз ще дояждам някоя манджа.Режа салатата,и опъвам краци.Вчера голям зор на работа,почти не съм подвила крак.Снощи само положих глава на възглавницата,и се събудих сутринта по тъмно.Сетих се,че почивам,и си доспах до по-нормален час.

# 2 321
Мисти, малка е и чепат характер като майка си 😔! Видяла съм се в чудо с нея. Не мога да я накарам на сила нищо. Рони сълзи и търси гуш, не ме пуска…. Сърцераздирателни сцени всеки ден. Не пия, но на моменти ми идва да почна от сутринта 😭
И аз имам вина, знам!

# 2 322
Свърши ми работната седмица. Много гърч и при мен. Започнах със зъболекар в понеделник, сега завърших седмицата по същия начин. Имам си обаче 2 чисто нови зъба. Аз доволен. Много даже.

Правя леща, едни леки мръвчоци ще запека, че домашните ще останат гладни само с една гола леща. Салатата е така омразното на Мързи кисело зеле с червен пипер и шарлан.

# 2 323
  • тук и там
Моите в къщи си говорят на български,само се обиждат на френски,и то когато ММ го няма.Моят френски е елементарен обаче ,та нямат особено голям избор в къщи  на какъв език да говорят.В Бг си говорят на френски,когато не искат бабите да ги разберат.Grinning.Ако в къщи аз и ММ си говорехме на френски,може би и те нямаше да искат да говорят на български,не знам,но в нашата ситуация си го говорят от малки,с писането обаче им е по-трудно, особено на малкото.И и Й редовно ги бърка..

# 2 324
  • sf
За вас петък, за мен не 🙄
Поне утре съм само до 12ч . Отивам да разходя куч и после ще си сипя една водка за вечеря. Синкото отиде на спорт. Ще си прави пържола на тигана. Дружно решихме да спрем хляба. 😃

Общи условия

Активация на акаунт