Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Януарска вещерска и спортна

• 79 200
  • 2 359
  •   1
Отговори
# 2 355
  • Наблизо
Ази,да ти кажа по-добре така.Да се научи да говори правилно на един.
Моето говори три,но на нито един не говори добре,а има два родни езика.
Честно казано предпочитам да говореше сако един,но добре..а не половинчато три,но ситуацията е такава..

# 2 356
Азалия, на колко е детето?

Английски учи Беболина в училище и ѝ е интересно. Научила е думички, повтаря ги. Де да беше така и с българския! Поне разбира какво и се говори.

# 2 357
  • Варна
Малко да се изфукам?
Първо, децата ни бяха на импровизирано гости без повод. Направих овчарска салата за всеки, порции по една проста свинска пържола на фурна и картофена салата за гарнитура, содена питка, печена тиква. Разкошна, спокойна вечер се получи. Към единайсе и нещо си тръгнаха и ей ме тука да наваксам.

Второ, с моя нов чужд език съм напреднала до 500 думи. За какво ми е - не знам. Просто да мърдам мозъка. Прилагам снимков материал. Simple Smile Simple Smile

Скрит текст:

Децата са като попивателни, учат език лесно. Достатъчно е да им се наложи да общуват на този език малко и веднага "обръщат лопатата". Или пък като моето, дето научи английски от Cartoon network - поне да го слушат много.

А пък за косите - като минах 40, за някоя друга година си правих кичури за да не личи, когато почне да побелява косата. Превантивно. Тя пък не искаше да побелява до 50.
И не помня дали ви споделих, но след нощта, която беше последна за нашия кучо Дарко, открих, че най-накрая от раз съм се прошарила на слепоочията. Скоро ще правя кичури пак, ама все отлагам. Simple Smile

# 2 358
Сиско, на 3 и половина почти. Аз нямам никакви амбиции, просто исках да пробвам да видя дали ще схване нещо. Като му дойде времето и му стане интересно ще започнем полека лека. Има дечица покрай нас, които покрай детските, които гледат на английски, го поназнайват прилично, така че не е невъзможно и на тази възраст.
Бюти, сега е трудно и за вас, и за детето, но това е такова богатство.. три майчини езика, с които да отрасне. Лека полека ще ги проговори всичките, просто си трябва време и търпение. Ние всички на дърти години мъчим да учим чужди езици, а на него са му дадени даром. Както и на другите ни дечица в чужбина. Просто търпение, ще стане. А и май нямате много избор 😅
Сис, аз мислех, че ТМ е грък.. и съм пропуснала, че ще се връщате насам. Успех ви желая, дано се наредят нещата по най-благоприятния начин 😊

# 2 359

Общи условия

Активация на акаунт