Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Януарска вещерска и спортна

• 80 794
  • 2 359
  •   1
Отговори
# 90
  • София
В този ред на мисли, аз на над 30-годишна възраст попаднах на сегашната си работа. Съвсем случайно. Започнах уж временно докато намеря друго. Сферата на дейност до онзи момент винаги ми се е струвала суховата и скучна. Ами влюбих се в сферата. И бих го завършила и като висше образование, ако по-рано бях попаднала в тази дейност. Но пък сега имам шанса да науча много неща, които учат в университета в тази специалност.

Младото ми Аз никога не би допуснало, че тази специалност ще ми пасне!

Тъй че, Мисте, не го мисли младежа. Ще се наредят нещата.

# 91
  • Mediterraneo
На празнуващите- честити да сте!

Мисте, не го мисли, каквото дойде! Малко ли са децата, които не знаят накъде да поемат?! Само във форума са най- ориентирани, от яслата знаят в кой университет ще учат. А, и на Бърди от селото.
Снощи точно по този въпрос се заприказвахме. Малката ми е 3 клас в гимназия, след 4ти трябва да решава накъде ще поема. Иска астрономия, ама пустата математика с клизма я изкарва, физика пък да не говорим. Не е никак амбициозна, учи, колкото да не повтаря( което за тази учебна година още не е сигурно все пак). Голямата категорично отказа да прави матури и да се бори за университет, записа си супериор, учи си и обмисля следващата стъпка. На наши приятели дъщерята не успя да влезе медио от първия път в желаната специалност, повтори годината по свое желание, повиши оценки, влезе, но пак не е "престижната" работа да учи в университет. Други приятели плащат по 5 бона на година детето им да учи за нутриционист! Той хабер си няма точно какво учи, но нали е в университет, майка му е горда с него. Ей такива размисли едни.

# 92
  • Пловдив
Да, да..и такива ги слушах...как до 7ми клас с 3-ки по математика, а после кат се очовечила и математик Grinning на другата сина докато приказвал, че един кетап не прай нищо и аха сега доктурантура щял да пише Stuck Out Tongue Winking Eye
И кат захванат с това натискай, та натискай...инак не ставало! А, и на всяка цена у София да било туй висшУ. ОМГ! Многу ми дОйди, чесТно 😐
Знам, че и друг път съм ви мрънкала, ама на...затретвам се сигур. Сори и мерси за подкрепата! Hug

# 93
Уми, честито на патеричка. Жива и здрава бъди и много щастлива.
Арти, и аз не съм сигурна рожденичка ли си, но една честитка никога не е излишна. Много здраве, радости и спокойствие.
Честито на Веселинкова и ако има други празнуващи. ♥️
Лейла, 🤗 Стискам палчета да е само период и да успеете да намерите път един към друг.
Мисти, другите много хубаво са го казали. Разбирам те, защото и аз много се влияя от хорските думи, а не трябва. Всеки си мисли, че знае най - добре, а така ли е, е коренно различна работа. Аз също бях много неориентирана след завършването ми, както и повечето ми съученици. Някои от тях мнооого по - късно откриха своя път и сега са успешни в своята сфера. Остави го да открие своя път, може би му трябва повече време. По - добре по - късно и осъзнато, отколкото, дай да направя нещо, за да не говорят хората. Гушкам те, разбирам колко ти е трудно.

# 94
А, тя пък докторантурата много прави щото Simple Smile
Приказки и подмятания винаги ще има, по всякакви теми - все ще намерят за какво да ръсят акъл.

Една приятелка имам, постоянно “натиска”. Но нейното натискане е за оценки. Не мога да ви опиша какви нерви, кавги и разправии са, постоянно, без край.

# 95
Честита Нова Година! Здравя, щастие и късмет!

Ние се прибрахме от пътешествието до Малага и Севиля, приказно беше. В момента съм на ръба да кажа, че Севиля е най-красивият град, който съм виждала. Атмосферата е страхотно лежерна. А храната - божествена. Пак ще се връщаме, много остана за обикаляне. Там отпразнувах и рождения си ден, няма как да не съм доволна.

# 96
  • Mediterraneo
Ауу, Алекс, как те хващам. Ще ти задавам въпроси за Севиля на лични, че планирам пътуване баш натам. ще го съчетаем обаче с Кордоба, не с Малага.

# 97
Много ме е яд, че не стигнахме до Кордоба, просто не ни останаха сили и планирания за тaм ден го изкарахме в Севиля. А иначе летяхме до и от Малага. И там е хубаво. Но си трябва време за района.
Тарти, питай.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 23:42 от alex_jp

# 98
  • Наблизо
Честито на Уми и Артемис Simple Smile

Лейла,пропуснала съм те,но пожелавам нещата с ТМ да се оправят.Трудно е да си във връзка,понякога е по-трудно от по принцип,но при желание и от двете страни и наличие на любов,смятам че може.Прегръдка!
Мисти,пак за твоят тийн…Аз съм човекът диплома-е сега работя нещо доста различно от главната ми диплома.Да реши сам и може и да се премести.Аз съм го правила също.
За приказките,няма смисъл.Ако се сетиш на момента да затапиш,Ок,но не е края на света.Аз непрекъснато си изговарям някои ситуации в главата и накрая нищо.
Ох руската салата почти свърши.Декември пак.

# 99
Алекс, и ти коза. Бива. Хубави хора сме. Честит рожден ден! 🌻 Много сме Heart

# 100
  • Пловдив
Алекс и тя била от наште Wink ЧРД на патерици! Здраве и усмивки!
И на мен някой ми похвали Малага. И искам естествено Grinning ще диря да видя цени, ама не знам с отпуските как ше става за напред.

Бюти, така е, знам. Ще ми мине...и след време ше се чудя за кво съм хАбила нерви.

# 101
  • София
Алекс, Ч Р.Д! Здрава да си! 🍀🎁🌸

# 102
  • София
Алекс, да си жива и здрава. Много хубави преживявания ти желая.

# 103
  • София
ЧРД на рожденниците, ЧИД на именниците.

Ма, кукли, аз съм си лъвица, къде ме тикате при козите. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Всички остаряваме при приключването на една година. Чувствата при изпращане на стара и посрещане на нова година са според възрастта. Хлапетата се радват, възрастните остаряват, най-възрастните се радват, че са преживели още 1 година. Е, те така. Simple Smile

Мисте, не прочетох каква е драмата с тийна, ама остави детето на мира. Няма нужда да натоварваме децата с нашите нереализирани щения или пък да живеем в угода на съседите и роднините. Да е жив, здрав и щастлив. И да е добър човек. Това е важно. Знаеш ли колко депресирани ядрени физици има.

Не пречи да понатискаш да учи и спортува, за да няма време за глупости, но да е с мярка.
Трябва да ти напиша мотивационната си реч, която изнесох на мойто чаве, когато беше 9-10 клас. Simple Smile

# 104
Аз бих я прочела с удоволствие. В оная възраст ми е липсвало и до днес си личи.
Лъвица била, сред кози. Мхм Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт