Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Януарска вещерска и спортна

• 80 759
  • 2 359
  •   1
Отговори
# 75
  • Наблизо
Кацнахме си и ний. Изкъпан и на дивана. Върнах си концерта на Графчето от Коледа.
Чудя се още в първия ден ли да дръпна кавгата с тийна или да чакам поне до утре?

Мисте,прегръдка.
И аз съм мъжка майка и си е страшно…
За имоциййййти,аз съм същата.Най ми е да си пусна някакви 80десетарски и 90сетарски музики или филми и да се забия в тях.
Не знам какво ми става.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 18:14 от BeautifulM

# 76
  • Пловдив
Ааа, Бюти сакън! Туй си е запазена моя марка Grinning сичко друго е топ!

П.п...редактирай си поста плийс.

# 77
  • София
Мисте, права си да се дразниш, но файда от ядосване няма. Гуш!

Ре, ти поне си заредила пералнята. Аз цял ден се правя, че не забелязвам коша с мръсни дрехи. Дори без да искам дръпнах завесата в банята, че да го скрива от очите ми ...

Лайла, Hug

# 78
  • София
Лейла, краят на годината е винаги стресиращ. Стискам палци да се оправят нещата.
Мисте, дай му време. Не всички деца знаят какво искат. Някои решават едно, не им харесва, после друго, докато си намерят тяхното.

# 79
Мисти, горе главата.
Не бърза заникъде, ще измисли какво иска,  ще си го гони и направи.
Нв ги слушай тия с хвалбите,  не всеки го може едно на ръка, ама и нуждата да се хвалиш не е от хубаво.

# 80
  • Пловдив
Знам, че е така Ре, Ули....ама кат вземат да ми дават акъл и ми се иска да ги поставя на място! А съм слаба.
На времето, а и още се ядосвах на баба и майка после, че все се "впечатляваха" на разни индивиди кал си хвалят челядта. Казвах им, ама и вие ни хвалете де, кво ни има??? М да...бумеранга е у мен сега.

# 81
Кат' почнат с акълите, сменяй темата.
"Я, каква хубава блуза имаш, откъде е?" "Задължително трябва да ми кажеш, как правиш ххх" и т.н.
Като знаеш, че ще си сред такива хора, се подготвяш предварително с реплики, зашото като е в ситуацията, не се сеща човек. Затова предварително, според тоя насреща, я плетка, я манджа, я нещо друго Simple Smile

# 82
Мисти, на времето, когато аз завършвах училище бях много объркана. Щеше ми се да имах повече време да обмисля какво ще уча и с какво искам да се занимавам в бъдеще. Уви , нямах такава възможност и се хвърлих на първия влак. Учих нещо, което не беше моето, след това се отвори кутията на Пандора!
Дай му време и не натискай прекалено много! Хората мен отдавна не ме интересува какво мислят и говорят!

# 83
Артемис, не знам вчера дали разбрах правилно, че днес остаряваш. Та честита да си! Ако съм се объркала и повлека крак да ти честитят нахалост…пак да си честита!

Акостирахме ние. Хапнахме (за разнообразие). Още 20 мин. шофиране имам и почивка.

# 84
Пропуснах Уми. Уми, злото да те забрави! Честит рожден ден! Flowers Hibiscus
Съншайн, ако не бъркам и на теб честит рожден ден на патерица! Flowers Bouquet Да сте здрави момичета!

Весето със здраве да си носи името! 🌷

Мистева, младежът ще си избере пътя. ВиШуто не е гаранция за успех. Имам примери бол. Та хвалещите се, да не си останат само с хвалбите. Завършили магистри неудачници и некадърници, колкото искаш.

Артемисе,  остаряваш ли? Нещо съм проспала. Ще честитя като Попи, хич нема да е нахалост.  Да си здрава!

# 85
Уми, канех се и аз да честитя и проспах, на патерици жива и здрава да си!

Артемис, вярно, че нещо такова написа и се чудех и аз рожден ден ли имаш, та казвай да честитя и на теб... утре.

Честити именици днес!

# 86
  • София
Сиси е написала точно това, което се случи и с мен. Малцина са децата, които при завършване на училище вече знаят какво искат да учат и когато завършат желаното, практикуват именно него. И най-добре е да поработят някоя друга година докато се ориентират.
Аз също на фукльовците никога не съм могла да им затварям устите и после се ядосвам. Но само съм си вредила с това ядосване.

Още рожденици изникват! Да сте честити, Съни и Арте! Здрави и щастливи! 🍀🎁🌸🎉

# 87
Мисте, примоми ми за баба ми с тези хвалби. Преди и тя така: "На баба ти еди коя си единият внук така, пък другия онака, все ги хвали". Като й кажем ми хвали и ти нас де, ааа, аз не мога така да говоря и да се хваля. Случвало се е братовчед ми къде на майтап, къде не да й каже, че сигурно цяло село ни има за супер смотани и непрокопсани, защото тя не ни хвали Joy
За другото - знам, че няма как да не го мислиш и да не се тревожиш, но ще си намери пътя. Масово като ги гледам са неориентирани, не знаят какво искат, отиват да учат, пък прекъснат, някои запишат нещо ново, други изобщо не продължат, но си хващат пътя и се подреждат нещата. Клише е, но важното е да са здрави, да си стъпят на краката и да са доволни.
Стрес на работа и аз не искам, ма никой не ме пита Simple Smile
Ей сега следващите три месеца се очертават супер инфарктни, но това е положението.

Ау, още рожденици?
Имат, нямат РД, да са живи и здрави Simple Smile

# 88
Празникът на козела 🐐😈

# 89
  • Варна
Уми, бъди щастлива и здрава!
Честито на всички празнуващи!

Утре на бач вече Simple Smile Последно бях на работа на 20-ти декември, как изхвърчаха дните... Не мрънкам, много хубави празници изкарахме.

Общи условия

Активация на акаунт