Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Януарска вещерска и спортна

• 80 740
  • 2 359
  •   1
Отговори
# 60
Уинд,и аз обожавам да ги слушам.Не разбирам нищо от класическа музика, но ме пренасят в друг свят.И аз ги гледах.

# 61
  • Euskal Herria
Да са здрави днешните именици!
Уми, честита да си!

# 62
  • София
И аз съм на Виенската филхармония в момента. Продължават с неофициалната част, която е също толкова пленителна.

На фона на филхармонията правих баницата и после чистих фурната.

Баницата не стана красива, но пък е мека и вкусна, а горната кора хруска приятно. Споделям малко баница и новогодишни късмети с вас . ❤️

# 63
Панде,няма ли да теглиш късметче,за тези,които пропуснаха тематичната баница 🤭
Само бебета не приемам вече 😁.Колежка от друга смяна малко преди Коледа прави пита,с късмети.Бебе,моля ви се,ми се падна!Колега каза,че бил с изтекъл срок на годност 😂
Рано,като за късното лягане,се събудихме с Шефа.Той заспа блажено одеве,а аз не успях.

# 64
Живи и здрави да са всички именици! Веселинкова Kissing Heart
Уми, честита да си и ти.
Кло, благодаря за януарската тема. Чакаме нашествието на козите Grinning

Сарми/баница/руска салата с шампанско си е класическа първоянуарска закуска Simple Smile

Откарахме до сред нощите снощи, алкохолът, шумотевицата и музиката ми дойдоха малко в повече, така че и за мен годината започна с главоболие. Поразходихме се малко навън, приятно беше, слънчево и топло за сезона, но слънцето вече започва да се скрива. Ще нощуваме тук и тази вечер, утре обратно при свекини и в петък, живот и здраве, се прибираме. Храна и пиене не искам да виждам, музика не искам да чувам. От баницата ми се падна здраве и нова кола - май е побутване от съдбата да взема най-сетне да се кача зад волана.

# 65
  • София
Рен, моята баница с късмети си стои на снимката. Не съм я трила. Вероятно друга тематична баница имаш предвид. Но не се наемам да "тегля късмети" за никого, защото не съм много постоянна в темата в последно време и може неволно да пропусна някого.

# 66
Панде,за да не станат много повторения така го написах.Т.е.,не правих и нямахме баница с късмети 🤭.И понеже ти такава хубава си направила,че и късметчета си ѝ боцнала,си изпросих едно от твоите 😊.Ако не си ок с предложението ми,няма проблем 🤗

# 67
  • София
Рен, заповядай! ❤️

# 68
Изпратихме си гостите. Пак стана тихо Confused
Правя последен рунд на съдомиялната, сипвам си голяма чаша вино и се опъвам с книжка.
Артемисе, знам си аз, че ме обичаш Kissing Heart

# 69
  • Наблизо
Честито на всички именици и рожденици? Живи и здрави и много щастливи!
Ние сутринта лежерно,после ходихме в на Сири града на разходка.Сега се прибрахме,малкото спа в колата,сега е кисел и лежи завит на дивана.Умори се,а снощи много държеше да стои до полунощ.
За храна не ми говорете.Страшна вакханалия.И хладилника е пълен с за дояждане.
Ще си сипя и аз.Имаме и шампанско Моет,ММ го донесе,а още не сме го изпили.

Фил,минашата седмица беше тук,но се върна,че с изключение на днес,тази седмица е на работа.

# 70
  • София
Аз заредих една пералня и... не я пуснах, защото ме домързя да простирам.
Вчера почти не ядохме и имаме за поне три дена храна.
После диета.

# 71
За много години! Нека носи на всички нас много здраве и радост!

В 4.30 се прибрахме сутринта. В 12.30 едва вдигнах мм и Минито, за да отидем до свекърите, сега ги чакам пак да се наспят, за да отидем в мама.

# 72
За много години! HeartFlowers Four Leaf Clover
Честити да са имениците,и рождениците,ако има!

Пожелавам си тази година,а и занапред да сме по - спокойни и по - щастливи.
Изпратихме годината карайки се с Мъх,но то така е последните месеци всеки ден. Confused Нещо нищо не върви,ако останем заедно в бъдеще ще се самопоздравя.Слагам розовите очила и си повтарям,че и това ще мине.Поне детето е по - добре,надявам се да беше каквото беше.Днес ще се опиянчвам,ще пия от мъка и от радост.

Благодаря, че сте тук ! Heart

# 73
  • Пловдив
Кацнахме си и ний. Изкъпан и на дивана. Върнах си концерта на Графчето от Коледа.

За напред ще ми е натоварено работно. Не искам да е така...стрес хич не ща.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 17:55 от mystic woman

# 74
  • Mediterraneo
За много години, вещици любими! Пожелавам ви здраве, късмет, любов и хармония в домовете!

Снощи мирно и тихо, в 12 и половина се паркирахме да спим. Днес цял ден сме по пижами в леглата, само току някой се примъква в кухнята, грабва чиния с нещо си и изчезва. Два работни дни, после 2 месеца почивка, най- после, тази година много дълга ми дойде.

Общи условия

Активация на акаунт