Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Януарска вещерска и спортна

• 79 209
  • 2 359
  •   1
Отговори
# 45
Само да ви споделя, че нито прасенцата, нито козичките се събират. На първата или само метлата, или само тялото, но без рогата мога да кача. Та по някое време днес ще заменя с тази фотка.

# 46
Уми, жива здрава и щастлива!
Аз изпих една кофа с кафе и един хап. Новата година ме подхвана с главоболие.
Днес ще си кротувам на дивана. Пъзелчета ще си редя(на таблета), книжки ще чета, дуолингото ще ме мъчи - държа фронта без прекъсване вече 146 дни. Сега ако си настъпя на ината и започна с упражнения за кръшно телце и взема да вляза във форма ще е чудесно.

# 47
  • тук и там
За много години,другарки мили!Да е щастлива,спокойна и благодатна Новата 2025 Година за всички!Честити да са именниците!
И аз посрещам годината с лек главобол,ама това предполагам,щото бях като в онази песен,дето изреждат какво са пили и за какво са пели Joy
Помните ли я?

Обикновено не смесвам питиета,но вчера от всичко по малко беше-малка ракийка,чаша вино,шампанско и завърших с бейлис.Снощи нищо ми нямаше,ама днес главата ми ми напомня колко питиета смесих и че не съм на 20.
Баница с късмети ще захващам ,че вчера пропуснах да я направя,а децата ще чакат.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 11:56 от Кайсия

# 48
  • София
Честита 2025-а година, сборище! Да е здрава и плодотворна за всички нас!

Уми, да си жива и здрава и успешна във всичко, което си нарочила!

Честит Банго Васил! Честити именници! Весе, къде си?

Ние вчера посрещнахме НГ на едно тепе с приятели и шампанско, после малко Капана и накрая една перспектива на САРС. Екстра беше. Намръзнахме и по леглата до 2.30. Сега ближа едно кафе, а мъхът гледа в една точка. Тихо е.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 17:54 от бъръльо-бъръльо

# 49
Уми, честита да си, здрава и щастлива!

# 50
  • Fairbanks, Alaska
За много години и от мен. При мен беше много тихо-бяхме около 15 камиона на паркинга при капацитет от 40. Отделно и почти никакви гърмежи до 0 часа. Гърмяха за 10 минути и утихна след това.
Надявам се лошият късмет от 2024 година, който ме преследва през цялата година да е останал в 2024.

# 51
Да бъде,Нат!
   При нас имаше много гърмежи,по-скоро заря.Винаги е така.Ксти не трепна,майка й успешно се справя с фазите на съня,че да е в дълбока такава.Обаче кучето,милото,и зайчето/щеше да му се пръсне сърчицето/.А кучето като малко дете се гушеше в зет ми.
   Не харесвам тези изпълнения,но......
   Сърмичките се готвят,супа пача е готова,аз на дивана.Да се оправят кой кога и какво ще яде.

# 52
  • София
Уиди, дай ги тези пъзели онлайн.

# 53
Ре, приложение е - Jigsaw Puzzeles. Има всякакви варианти, лесни, сложни.
Пуснала съм си концерта на виенската филхармония, малко храна за душата и слуха.

# 54
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
ЧНГ да ви е!
Да сте живи и здрави всички, щастието и късмета да ви следват по петите!

# 55
  • Fairbanks, Alaska
Ползвал съм въпросното приложение за пъзели-едниственото неудобство е, че то само един вид ти показва къде е мястото на въпросното парче. Ти няма как да знаеш къде точно е мястото му.

# 56
  • Somewhere in the World
За много години, мили мои Hug
Да сме здрави, спокойни и успешни през 2025!
Честит Васильов ден!
Снощи изкарах до 1,30 и сега отново меря дивана с книжка.Да не чувам за храна.
Макар че трябва да направя една баница с късмети, да спазя традицията.
Само чакам да се вдигне мъглата и да ида до мама.

# 57
Нат, аз винаги започвам с крайните парчета, и после попълвам вътрешността. На най-големите пъзели сглобявам отделни елементи и после им търся мястото. Почти не гледам картинките, карам го на усет и изненада.

# 58
Закуско-обядвахме баница с просеко Simple Smile

Жалко, че навън въздухът е гняс и не става за разходка, че даже слънце се опитва да пробие. Дано се вдигне скоро тази мъгла.

# 59
  • София
Честита да ни е и Веселинкова! И други именици, ако имаме, също! Здрави и щастливи!

Аз също сега правих баницата. Нямаше кога вчера, че бях на работа и само погача омесих след работа. Пантата не хапна от погачата, а до скоро едва я опазвах от нея докато "си обиколи нивата".

Общи условия

Активация на акаунт