Искам да кажа... (226) през ЯНУАРИ 2025

• 39 615
  • 881
  •   1
Отговори
# 15
Да е здрава, мирна и щастлива!
Благодаря за темата!
След новата година се озовахме в съседа и до сега. Намерили торбичката, много се смяли с картичката и послеписа в нея, познали си и торбичката 😁. Ех, на хубаво съседи случихме.

# 16
  • Germany
За много години!  Здраве и сбъднати мечти!

# 17
  • Бургас
И ние тъкмо се прибрахме. Наложи се да трамбоваме през два квартала поради липса на таксита, ама пък тъкмо проветрих главата, че с едната мацка ударихме по бутилка розе всяка.

# 18
Добро утро и благодаря за темата.
Нека е спорна и щастлива годината.
Чакам мъжът ми от работа да мине да ни вземе, та ще вдигам детето вече и ще отидем рри баба му.
Хубав да е първият ви ден.
На именниците - честито. Знам, че Мари е с двама -' да са здрави и честити.

# 19
  • На брега на реката
Честита да е, новата година!
Да ни допесе здраве, щастие, късмет и много сбъднати мечти! Да е мирна и спокойна.

Чесити да са днешните именици, от здраве и късмет да не се отърват.

Ени, благодаря за темата! Flowers Hibiscus

# 20
  • Canada
За много години, девойки🥂

Здраве, мир и радост да има в домовете, сърцата и умовете ни 🍀

Честито на имениците днес 🤩

Тържествата минаха, дългът и кучето ме зоват 😁

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 09:22 от Foncé

# 21
  • София
За много години, мили дами! Бъдете здрави и щастливи! Нека Новата година бъде здрава, успешна и мирна!
Честито на имениците! Здраве и късмет!
Снощи пуснах на Гого бял шум за всеки случай. Не се събуди от гърмежите, железен е той. Heart Eyes Но и тук някак по-слабо ми се стори, че гърмяха. В София винаги е лудница.

Хубав и успешен ден!

# 22
Честита нова година, момичета! Бъде здрави, щастливи и обичани!
Бутонът "полезно" ме предаде, но всички пожелания за новата година ми харесаха и припознах.
Благодаря и за пожеланията за Васил и Вася! Ако има и други празнуващи- да се чувстват поздравени!
Ние бяхме на бар от 9 до 2.30ч. и после като при Селесте - 20 минути тъгъдък до хотела.
Благодаря и за новата тема! Пожелавам да я изпишем само с хубави и позитивни мнения!

# 23
  • Бургас
Добро утро! Честити да са днешните празнуващи!

Марѝ, да са здрави и успешни твоите именици!

Единият доставчик от Индия ми е запращал оферти от един час. Дали наистина очаква отговор днес?!

# 24
  • София
Честита Нова Година! Здраве, усмивки и сбъднати мечти!
selleste, прати му отговор и като отвори:

# 25
За много години, здраве, щастие и благоденствие!🎉😘🥰 Ние бяхме вкъщи с приятели,беше супер.Играхме и дунавско хоро, но най- вече се наприказвахме.Толкова бързо ми мина времето до дванайсет.Днес сън и релакс.

# 26
  • някъде ... тук ...
Мари, здрави да са ти имениците!
Здрави да са и всички останали празнуващи днес!

# 27
Честита нова година,  момичета! Честити да са и имениците днес.

Ние снощи до към 1.30 седяхме в ресторанта. Всичкп беше супер, само музиката не беше нашата. Но пък имаше невероятна заря и шоу с дронове.

Аз, по традиция,  станах с котешката аларма,  та ще трябва да предремя следобед. Ама сега брънч и киснене в басейна.

# 28
Честита Нова Година Champagne!

На вас и семействата ви желая много здраве, обич, щастие и благополучие. Нека новата година да е по-спокойна, по-благотворна и изпълнена с много приятни емоции.

Благодаря за темата, Ени Nature Snowman.

Честити да са имениците и името им да им носи късмет и успех.

# 29
  • Бургас
И ние се хванахме дружно на Дунавското, но понеже никой не помнеше стъпките, го обърнахме на право хоро. Намерих си другарче за народни танци и от 14.01 уж тръгваме на школа.

Лежа с кафето, главата не ме слуша много, коремът и той, а трябва да се надигаме, да минем през нашите да си честитим и да си приберем децата, оттам към свекърва ми, че и там ни чакат на маса. Тежък ден ще е.

Общи условия

Активация на акаунт