Искам да кажа... (226) през ЯНУАРИ 2025

• 39 632
  • 881
  •   1
Отговори
# 765
Те всички искат от вкъщи да учат;)
При нас все още са присъствено.
Много се радвам за Гого. Але, бързо да ти минава и на теб.
Калин да се повлияе от терапията и да не се стига до операция!
Боби, ще почиваме като се пенсионираме;)

# 766
  • Бургас
Само се водят, че учат! Нищо не правят. Играят си на телефоните и се дразнят един друг. Добре,че съм на работа и няма да се ядосвам с тях! Ако минат онлайн де.

# 767
  • Бургас
Само се водят, че учат! Нищо не правят. Играят си на телефоните и се дразнят един друг. Добре,че съм на работа и няма да се ядосвам с тях! Ако минат онлайн де.
Няма да минат. Остават си присъствено.

# 768
И аз съм за присъствено. Иначе се превръщам на пъдар. На всичко отгоре тази година има 3 основни изпита и само онлайн обучение ни е нужно (според Калин нямат болни деца, само един от учителите, но той е болен вече близо 2 месеца).

# 769
Привет и от мен!

Мъфин, много се радвам, че вече сте по-добре 😊. Всички други болни да се оправят!
В нашата градина днес са имали театър и пратиха снимка, в групата са 11 деца от 28. Мисля, че трябваше да изчакат да се пооправи обстановката преди да ги събират четирите групи за постановка, ама свърши вече.

И брат ми е доволен от предстоящото онлайн обучение в Пловдив 😃. И да го похваля, че вече е шофьор. Паднал му се най-кривият изпитващ, навиквал го с цел според мен да се притесни и да направи някоя по-груба грешка, но все пак го е пуснал.

# 770
  • София
Вкъщи сме си. Оправих багажа и пуснах пералня. Друго днес няма да правя. ММ е чистил, пускал е перални. Няма само нищо за ядене. Нещо отвън ще е за днес. Сега ще си пийна кафе.

# 771
  • Бургас
Леко да мине при Калин!

Така да ми се спи....иде ми да се завия през глава!
А трябва да готвя...

# 772
Добро утро!

Надявам се днес болничките да са по-добре.
Аз днес определено съм. Ще ходя до личната за болничен. От цялото лежане ми се схвана кръста и сега, не стига, че говоря като Дарт Вейдър, ами ходя като Робокоп...

Спокоен ден, банда!

# 773
  • Бургас
Добро утро!
Болните дано са оздравели днес!
Але и това ще ти мине!
Много сте тихи!

# 774
Добро утро!

# 775
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Hug

Тит, дано терапията даде резултат и се размине операцията! Hands Pray

Али, дано тези дни се почувстваш по-добре... Hands Pray

Мъфинче, много се радвам, че вече сте вкъщи! Heart Eyes

Бел, честита шофьорска книжка на брат ти и безаварийно шофиране занапред! Hug

Аз вчера тъкмо си взех готовата книжка от КАТ. Доживях! Satisfied

Хубав вторник и бързо оздравяване на болните! Heart

# 776
  • Бургас
Добро утро!

Аз отивам на масаж, после ще се гледаме с Марто. Остана днес вкъщи, че се оплака от главоболие. Аман!

# 777
  • София
Добро утро!

Сядам да си допия изстиналото кафе. Измих Гого, нахраних го и направихме инхалация.
После ще ходим до магазина за някои дребни неща. Тъкмо малко да се разходим и поразсеем.

Хубав и слънчев ден!

# 778
  • Canada
Добро утро!

По добре сме и ние. Обаче много бързо ми падат батериите като захвана нещо. И утре почивка, и в четвъртък обратно на плантацията 😁

Тит, 🍀

# 779
  • Бургас
Тит, забравих да пожелая успех с лечението на Калин! Да не се стига до по-сериозна стъпка!

Аз съм прецакала сухожилие на дясната ръка, масажистката ме вика след две седмици пак. Междувременно трябва да се взема в ръце, ама наистина, и да правя упражнения, защото не мога да направя пълно завъртане с въпросната ръка.

В голямо междучасие сме с Марто Joy и набиваме баница с компот, после пак учене. Ако се покаже слънце, може и да излезем следобед. Не дава вид да му има нещо, дано е било инцидентно това главоболие.

Общи условия

Активация на акаунт