Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 86 (м. януари)

• 35 313
  • 1 589
  •   1
Отговори
# 180
  • В центъра на моретата
Дара, добре, че не се е случило нещо по-лошо. Както Елора каза - малкият дявол е бил. Дано нямаш сериозни поражения по себе си. Ще се оправиш, ама вероятно ще отнеме време. Баща ми беше блъснат така преди години - първа кола на светофар чака на червено и отзад се беше врязъл някакъв. Колата беше наполовина, баща ми беше доста зле - врата и гърба му бяха тотал щета заради камшичния удар. Оправи се.

За алкохол сте се разговорили.. ММ искаше да купува домашна машина за производство на бира. Гледа, чете, обмисля. Щеше да прави ремонт на мазата, да я облицова изцяло с фаянс и да вкарва машината. Аз пък му казах, ако иска да го направи, ама 2/3 от помещението ще го направим на фитнес, няколко машини могат да влязат там. В процес на обмисляне е Simple Smile. А се води уж на режим Simple Smile. Ама, според него, режимът му е заради мен - облекчавал ме в готвенето Simple Smile.

# 181
Моето volvo беше хибридка. Това новото го чакам в четвъртък пак ще е хибрид. Да трудно е да седнеш пак . Но трябва да се преодолее.  Утре пак отивам на кръговите.  Ако чуете за някое ку ку обикаляш из кръговите знайте аз съм 😃
Имам 2 пуснати ребра каза скенера днес и сътресение на мозъка  странно аз главата не помня да съм си удряла.
Оле Дани  Дани всичко е наред с тм❤
Елора аз съм си princess отвсякъде но това е чисто удоволствие за мен. Обичам високите скорости и странно ми се случи не в движение, а в застой.
natka аз не съм пушила никога. Обаче на моменти ми идва да пропуша

# 182
Ух, добре си се подредила... С това сътресение трябва ли още утре да отиваш да го бориш това?
Дано да ти минава по-бързо!

# 183
Обаче на моменти ми идва да пропуша

Айде без глупости моля Grinning

# 184
Обаче на моменти ми идва да пропуша

Айде без глупости моля Grinning
Тука пушат едни електронни за мен са чист парфюм😃
natka ако стоя в къщи ще се побъркам. Отивам си на работа в понеделник ,но трябва да вляза в ритъм . Ще вшдим как ще е гловата. В момента ми е доста замаяно и размазано

# 185
Дара, бързо да се оправяш! Да кажа и аз, малкия дявол, подкрепям Елора. Дано остане зад гърба ти.

Дани, дано и твоят мъж бързо да се оправя!

Аз съм си пушач и нямам воля да ги спра. Купила съм книгата на Алън Кар и съм решила, че ще ги спра тази година, категорично. Едно ми е убито днес, не ми се прави нищо, не ми се готви, не ми се чете, не ми се и спи. Като стана обаче и главата ми става на шиник, една тежест усещам. Дано да е само днес, че трябва да си подготвя храна за седмицата. 😂

# 186
С воля трудно се спират.
Ако си чела Алън Кар знаеш защо.
Затова без воля най-добре.

# 187
Не съм я чела още. Само я купих. Ще я прочета, но чета в момента на Марк Хаймън “Програмата кръвна захар”. Взех и още една негова да останем млади или нещо от сорта.
Имам някаква известна мотивация, открих и групата тук във форума, чета я, но все едно ме е страх да ги откажа. А са такава гняс тия цигари.

# 188
Дара, грижи се за себе си и си дай почивка. Със сътресение шега не бива.
За тренировките с тежести... аз почнах с 3кг гири. То това нищо не е, не трябва човек да се хвърля на тежко още от началото. Но ако искаме да сме самостоятелни 80 годишни и да не сме на легло и с памперс, мускули трябват.

# 189
  • на острова на мечтите
Ето произведението.
Скрит текст:

Ето и ТИКВИЧКАТА:

Скрит текст:

Не бях виждала такава голяма тиквичка. Вкусно стана. Студена е още по-добре.
Електрическите коли все още лесно се самозапалват. Нещо не са им сигурни батериите. А и не издържат на много километри.
Благодаря ви, мили момичета!

# 190
Не съм я чела още. Само я купих. Ще я прочета, но чета в момента на Марк Хаймън “Програмата кръвна захар”. Взех и още една негова да останем млади или нещо от сорта.
Имам някаква известна мотивация, открих и групата тук във форума, чета я, но все едно ме е страх да ги откажа. А са такава гняс тия цигари.

Абе усещам те, че те е страх и книгата да почнеш Stuck Out Tongue Winking Eye
Когато му дойде времето я почни.

Данилу, изглежда супер.
Солена е сигурно, на блатове.
Разряза ли? Снима ли? Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз не съм виждала такава. Ама какво ли не няма.

# 191
  • В центъра на моретата
Дани, страхотно изглежда. Какъв е пълнежа?
Надявам се мъжът ти да се оправи бързо!

# 192
На който не е добре със здравето, пожелавам бързо възстановяване!
Дара, не се лъжи с тези електронни цигари. Аз отказах цигарите на 24 и 14 години не съм пушил, докато не хванах една електронна. Сега няма отърване от нея!
Costa, дай Боже да докараме до 80! Аз за себе си се съмнявам. Не знам в рода ми някой да ги е прехвърлил. Доколкото чета, най-вече до ген си е. Но за упражненията си права.
Заек, преди да си направите пивоварна в мазето, що не подариш на мъжа си един комплект за домашна бира? Да видите дали му харесва, дали му се занимава. Не да стой после като паметник, а да тичате за бира от бакалията. https://birata.net/produkt-kategoriya/%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%BE%D … 0%B8%D1%80%D0%B0/
Аз за миналата Нова година бях поръчал на Дядо Коледа  подобно, но ми откриха диабет и получих чорапи. Joy

# 193
Дара, бързо възстановяване и от мен! Purple Heart Майка ми имаше същия случай като твоя и като описания от zaek преди 10 години. Колата й отиде на Белканто. И при нея беше малкия дявол, защото преди да я блъснат, отзад в столчето беше малкият. Ако не го беше оставила, не искам да си мисля нататък.... Багажникът беше опрял в предните седалки.
Една кръвна група сме и за високите скорости. Карам 7-ма серия. Аз обаче обичам звука на двигателите. Електричките не са моите коли...

# 194
Гущер, каква Коледа е ако никой не ти подари чорапи от фамилията Joy
Доста занимавка си е домашна бира наистина, то цяло отделно хоби дето изяжда времето за останалите хобита. Казвам го защото и аз съм ги заглеждала тия комплекти или много подобни преди години, а вече на всички ви е ясно колко обичам бирата... пак се отказах.
И за електронните цигари си прав, по мои наблюдения. Не познавам някого да са му помогнали да ги откаже. Поддържаш си и навика да лапнеш цигарата, поддържаш си и приема на никотин, само пушек и миризма дето няма... което пък на повечето хора им дава чувството че са си добре и така и хич не се мотивират да ги спрат Grinning
Един приятел се опитва в момента, мина уж почти изцяло на някакъв вейп. Да, ама той е свикнал да пуши много и му е мерак да хване и да се надърпа едно хубаво, а с това не усеща така. Успя да предозира до степен да му е зле още в първите дни. С нормални цигари толкова никотин не можеш глътна, то едно че физически много време отнема, друго че ще почнеш много да кашляш, а с вейпа няма какво да го спре. И те така. При него е хем навик да хване цигарата, хем и физическо пристрастяване - става нервен ако не е пушил скоро. Не вярвам че вейпът ще му помогне особено с отказването, май и той не вярва но е решил да опита.
Една приятелка пробва лятото с никотинови дъвки, тя опукваше по 2 кутии цигари на ден че си е у тях по цял ден. Успя и тя да предобри с дъвките, стана й лошо и пак ги остави и налапа цигарата. Сега ги намалява постепенно уж, ще видим какво ще направи.

Общи условия

Активация на акаунт