Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 918
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Обаче никъде не намирам същия р-р резервни кърпи за моя робот? Thinking
Дева, ти с квадратен ли беше?

# 1 156
Вторите пастели също са хубави - миналото лято ги бях поръчала. Качеството е добро, но не са толкова представителни.

# 1 157
Здравейте момичета... при мен доставките на ТЕМУ много се бавят... винаги идват последният ден, а преди идваха на първият за доставка.

# 1 158
Gong0rzola Kешбека не идва на момента в профила ти в Cashway.Може и да го получиш.За поръчка от 17 01,кешбека ми е регистриран на 19 01.
Аз преди малко си поръчах няколко (не съвсем нужни ми) джунджурийки само за да видя как стои въпроса с кешбека.

# 1 159

Като каза - вчера си получих моите резервни, ама не съм ги пробвала дали стават. От овалния е и мислех, че нямат размери....?!?

Писах на бота, че не искам БГ пощи, понеже ми заявиха "такса за вземане от друг човек" + пълномощно....хахахха Обаче ми казаха следното: "Благодаря ви за отзива, работим за тази въмозжност, да предоставим възможносът да се избира определе куриер за доставка, но в момента за съжаление това не е възможно, за което се извинявам. Надявам се скоро да имаме тази опция."

Иначе можело пренасочване срещу "скромната" сума от 3 лв. (Спиди е безплатно от офис до офис)

# 1 160
  • София
А, дано!

# 1 161
  • Асеновград

Като каза - вчера си получих моите резервни, ама не съм ги пробвала дали стават. От овалния е и мислех, че нямат размери....?!?

Писах на бота, че не искам БГ пощи, понеже ми заявиха "такса за вземане от друг човек" + пълномощно....хахахха Обаче ми казаха следното: "Благодаря ви за отзива, работим за тази въмозжност, да предоставим възможносът да се избира определе куриер за доставка, но в момента за съжаление това не е възможно, за което се извинявам. Надявам се скоро да имаме тази опция."
Сутринта и на мен така ми отговори. По късно писах с оператор и предложи при следващата поръчка да се свържа с оператор и да поискам да ми сложат Пощите като нежелан куриер, въпроса е тогава на кой ще попадна и дали ще стане. Аз им писах за неудобното работно време на клона и че няма как да се вместя в него, а те не доставят.

Доволна съм от мобилния монитор, не мога да пусна лин дава изчерпан, Тръгна без проблем дойде чудесно опакован в кашон с всички допълнителни кабели и обезопасен в плик с въздух.

# 1 162
Мен ме ядоса "такса за получаване от друг човек". Е*ати....!!!!

Не стига, че едва дишат тези пощи, ами и отблъскват хората с подобни изпълнения. Че и пълномощно трябвало да носи този, който взема пратка. И такса!!!

Каква е логиката на тази такса, не мога да си обясня.....

# 1 163
  • София
Пълномощно – има някаква логика, но такса... Това е пълна глупост.

# 1 164
Ама дори и пълномощно.... В другите куриери се праща ПИН. Щом го имаш, значи ти е даден да вземеш пратката.

И такса за вземане....просто без коментар.

Допълвам: Пуснах им запитване за това. Ето отговора им:

"Съгласно „Общите условия на договора с потребителите на универсалната пощенска услуга и пощенските парични преводи извършвани от “Български пощи” ЕАД” , пратка може да бъде получена от упълномощено лице, след като предостави еднократно или нотариално пълномощно и документа си за самоличност.

Образец за еднократно пълномощно може да се разпечати или попълни от: https://www.bgpost.bg/templates

Съгласно „Цени на неуниверсални пощенски услуги и други търговски дейности, предоставяни от „Български пощи“ ЕАД:

чл. 51а(1)  За получаване на международна пощенска пратка и международен паричен превод  с еднократно пълномощно, се заплаща цена 0,60 лв.

С цените на пощенските услуги може да се запознаете на този линк: https://www.bgpost.bg/prices/internal-letters или във всяка пощенска станция.  "

Малоумници!!!!

Ако стане да може да се избира, никогиш с тях!!!!!

# 1 165
Включи ли си служител или това е отговор от бота? Настоявай да го махнат като предпочитан от твоя профил, като напишеш точната причина. На мен офиса ми е много по-далече от адреса, спрямо останалите възможности.

Ох, и мен ме застигнаха Български пощи, а така се надявах да мина между капките Grin
О, да, хич не се занимавам вече с бота, веднага искам да ме свържат с човек. Мерси за идеята, сега ще пиша отново поне да ми махнат БП като предпочитан доставчик и дано да направят скоро функционалност за избор на куриер. Сигурна съм, че и за тях ще бъде много по-добре клиентите да си избират куриера, защото всички ще се съобразяват с големината на поръчките си и няма да има толкова безсмислени връщания.

# 1 166
С човек говорих. В момента нямало такава функционалност.
Мен лично не ме бърка БГ Пощи, но ме дразни отношението на пощите към клиентите. Такса за получаване!!!!!......WTF

# 1 167
Пробвах робота. Доста бързо се справи. Но чаках повече от 3 часа да му се зареди батерията. Да го имате предвид и също аз да се подготвя при следващото ползване. Капе малко по дограмата, не е фатално, но над легла е добре да се има предвид. Обира ъглите плътно. Ще се харесаме Simple Smile
Миленака, квадратен е. 21 см, такива кърпи като цяло са по 24-26? Не ми е спешно, той е с 4.

Пуснах поръчка през Cash way, но имах събрани корекции и кредит и реално нищо не платих, та май нямаше смисъл, но поне се разписах и там. Joy На сестра ми боти с карта за отстъпка, 8.90, плюс други дребни неща.

# 1 168
  • София
Ох ма съм голяма бяла птица 😂
Сега пуснах поръчка 100/80 и забравих за
Cash way.

# 1 169
Да дам и аз отзив за моите поръчки, ...на някой може да му е полезно;

Сак (за спорт), но може да се ползва за стандартен сак или дори и за плажна чанта (отделението отдолу, което го водят за обувки/мокри дрехи, може да се ползва с охлахител за напитки за плажа Wink ), има вътрешни джобове - доволна съм (той ми е подарък от яйцата)
https://share.temu.com/LW8cetZYPiA

Това е другият подарък - камера..не ми се ровеше повече и я поръчах ей така..
https://share.temu.com/EBRdDzll9YA

Бяла, лятна памучна рокля - и от нея съм мн доволна:
https://share.temu.com/8VExTDgsvIA

Банският вече съм го поръчвала и пробвала мин. лято, но поръчах пак (в черно), защото го пера в пералнята и му се излющиха "златата" Laughing
https://share.temu.com/wUg43Kz8nuA

Та равносметката - 50лв поръчка за роклята и банския, но с корекция на цената от 11.20лв, 39лв за двете си е ок Wink

Добавям - дойде със СПИДИ

Чакам следващата поръчка, в която единия ми подарък е този сешоар:
https://share.temu.com/CLm5YRmrpdA
..ако някой го има да даде отзив?

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 18:55 от MTV

Общи условия

Активация на акаунт