Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 041
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 150
Не е размахване на пръст, а някакъв опит да потърсиш първо сам отговора на въпроса си преди да питаш и да чакаш наготово. Както и да е. И на мен не ми спори. Просто е леко дразнещо и не успях да го подмина.

# 151
Теб много неща са ти дразнещи.

Когато през два поста точно ти питаше за кешбека, хората ти отговориха. Не се заядоха като теб. Може да не ми отговаряш. Явно и аз те дразня......

# 152
Бъркаш ме явно. Не съм питала за кешбек. По-скоро да съм отговорила на въпрос. Кешбека ми е ясен още преди да влезна да пиша тук. Даваше ми го с първите поръчки. Извинявам се на другите за спама, но въпроса е принципен.

# 153
Хайде, не се карайте. Hug Да не започваме с лошо НГ. Всеки има моменти на недобро настроение, но темата е много позитивна и полезна. Ако знаете колко са неориентирани масовите потребители на Тему, гледам колежките. Аз им  обяснявам елементарни неща.

# 154
Бе вдигнаха цените, това е лошото

# 155
Бе вдигнаха цените, това е лошото
И въпреки това, предпочитам да пазарувам от Тему. Можеш да прегледаш размерите, цветовете и т.н. Можеш за върнеш безпроблемно. Предлагат разни оферти. Много са гъвкави и изобретателни.

# 156
Буквално тези 80 лв връщане на кредит ги коментираме през страница и наистина недоумявам как някой не е разбрал как става.

Явно толкова добре обяснявате, щом хората не разбират за какво точно става въпрос.

# 157
Трябва веднъж да го направиш, за да ти стане ясно. Само с обяснения не става.

# 158
Понеже моите питания разбуниха духовете, се извинявам. Признавам си, че някои коментарите ги прескачам, защото са пълни с термини, които не са на български и не разбирам. Извинявам се, че не владея английски. Ще се постарая да не задавам повече въпроси от този тип.

# 159
Спокойно, Mama Ru, не само ти питаш.
Тук заприлича на някаква секта, егати. Шепа сектанти си говорят на някакъв техен, неразбираем за околните език, и се сърдят, когато ги помолят за „превод“.
Паролата за сектата е държаният в дълбока тайна и старателно скрит от простосмъртните нормален телефон на Бокснау.

# 160
Како Сийке, какво имаш предвид под "нормален телефон"?
Струва ми се, че втория е такъв. Или има още някакъв?

За контакт BOXNOW
Свържете се с BOXNOW представители на отдела за обслужване на клиенти, за да разрешите проблема си и да оправите нещата.
Обаждане
‎+359070070744
Работно време
Понеделник - Петък:8AM - 10PM
Събота - Неделя:9AM – 8PM
Телефон за връзка 088 212 2326

# 161
Точно той. Въпреки многобройните призиви и молби да бъде сложен наред с националния, той продължава да е сбутан някъде там, отдолу.

# 162
Дева, ти скоро беше поръчвала с купони. От хубавите ли бяха? Сега пак ми предлагат купони от рода на 40 за 160. Единствено един 20 от 40 и един 10 от 20. Другите все неизгодни.....

# 163
Аз съм от месец в тази група, задавала съм глупави въпроси, писала съм впечатления, които сигурно вече някой е коментирал, и съм приятно изненадана от добрият тон в групата, поне до момента. И аз лично ползвам много чуждици, защото съм с английската версия на приложението и нямам идея как са преведени в бг варианта. Отделно, има разлики в промоциите при различните акаунти, тук хората говорят за ваучери, каквито аз никога не съм получавала, да седна ли сега да ги обвинявам, че при мен няма такива?  Хората помагат, както могат, а някои неща дори не могат да се обяснят  добре писмено.

Какви секти, какви пет лева ...  защо сега така с провокации новогодишно? Laughing

# 164
Буквално тези 80 лв връщане на кредит ги коментираме през страница и наистина недоумявам как някой не е разбрал как става.

Явно толкова добре обяснявате, щом хората не разбират за какво точно става въпрос.

Явно толкова и четете, за да има още неразбрали офертата за връщане на кредит 30/70/200%.
Ето, Mama Ru, си призна, че прескача коментари. Друга потребителка също го каза по повод ваучерите.
Ако някой термин е непознат, не виждам срамно да се попита. На мен ми е по-лесно да напиша “кешбек”, но понякога се усещам, изтривам и пиша “връщане на кредит” точно, защото може да има потребители, които не разбират този термин.
Също така са ми писали на лично (по други теми) с въпроси и съм отговаряла. Няма лошо, ако някой не разбира нещо, да пише и на лично на някой. Бих отговорила при първа възможност.
Този телефон аз си го записах в указателя, защото при всяка пратка се налага да им звъня да сменя кутията. Много по-удобно е, от колкото да влизам в темата, да се връщам на първа страница, да ровя из цялата информация, но на всеки, както му е удобно.
Това със сектите даже не искам да го коментирам, защо си е чиста провокация.

Общи условия

Активация на акаунт