Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 350
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 345
На мен чанти по 80 лв, от тукашни сайтове, ми се съсипват за един сезон - особено дръжките. Затова поръчах една от Вера - да видя има ли разлика - действително не мръдна (а я товаря).
Обаче заради разнообразие (и защото исках да имам по-леки и малки по обем), взех и няколко от Тему...

# 346
https://share.temu.com/I7ic0ectX4A
 Тази разнасям от известно време, доволна съм

# 347
Аз пък като захвана една чанта и съм само с нея. Тази чанта е за бебешката количка. В нея имам два памперса, портмоне, мокри кърпи и сухи. Не нося шишета, храня я вкъщи, не нося и резервни дрехи. Буквално имам 3 неща вътре. Та за това се дразня.

# 348
Здравейте! Имам нужда от помощ..Искам да направя първата си поръчка от Тему за около 300 лв. но не мога да разбера как да активирам код за отстъпка. За съжаление имам приложението от доста време и кодът за отстъпка за първа поръчка вече е изтекъл.

Всеки ден като вляза ми се отваря някакво колело на късмета, което не ми дава реална отстъпка за поръчката. Някой може ли да ми каже някой код? Благодаря и съжалявам за глупавия въпрос..

# 349
Купоните ти "идват", когато след колелото изпълниш, каквото се иска, обикновено поръчка за някаква стойност или пък брой продукти. Зависи каква оферта ти пуснат. Има купони, с които ти излиза на 50% покупка, но с други намалението е символично, затова трябва да се види какви ще са. За съжаление не се знае какви ще "пусне" колелото (понякога са едни яйца, които избираш).
След като направиш поръчката, активират се купоните и директно ти се показва най-изгодния при зареждане в кошницата. Намалява ти крайната цена , не ти показва артикул по артикул.

# 350
  • Пазарджик
Аз се чудя за една чанта дали да им пиша, че се скъса. Виждам, че съм я получила Септември месец. Не съм я ползвала редовно, нито съм я товарила излишно. Лошото е, че не става да се зашие. Три месеца не е малко, но пък и не е много. Знам, че там нещата не са кой знае с какво качество, но все паааак. 18 лв струва, за тая поръчка си бях платила цялата сума, за да взема ваучери. Т.е. не е взимана на някаква промоция, подарък и тн. Не, че са много пари, ама ме дразни така 😀 Честно казано плажни чанти от Джъмбо, товарени и подмятани ми изкарват поне 3-4 сезона.
Иначе бях взела едно покривало за предното стъкло на колата, за да не ми грее лятото. Него също го взех към края на лятото и този черния кант отстрани почна да се люпи от слънцето и вътре цялата кола ми е все едно на сажди. Ама викам айде, няма да се оплаквам, ще го обеля някак си, за да не ми прави боклук вътре. Но сега сигурно за тая чанта ще им пиша.
Нищо не пречи да пробвате да им пишете.Ако Ви уважават връщането ок,ако не-здраве да е.

# 351
Купоните ти "идват", когато след колелото изпълниш, каквото се иска, обикновено поръчка за някаква стойност или пък брой продукти. Зависи каква оферта ти пуснат. Има купони, с които ти излиза на 50% покупка, но с други намалението е символично, затова трябва да се види какви ще са. За съжаление не се знае какви ще "пусне" колелото (понякога са едни яйца, които избираш).
След като направиш поръчката, активират се купоните и директно ти се показва най-изгодния при зареждане в кошницата. Намалява ти крайната цена , не ти показва артикул по артикул.

Много благодаря за разяснението!

# 352
Здравейте! Имам нужда от помощ..Искам да направя първата си поръчка от Тему за около 300 лв. но не мога да разбера как да активирам код за отстъпка. За съжаление имам приложението от доста време и кодът за отстъпка за първа поръчка вече е изтекъл.

Всеки ден като вляза ми се отваря някакво колело на късмета, което не ми дава реална отстъпка за поръчката. Някой може ли да ми каже някой код? Благодаря и съжалявам за глупавия въпрос..

А да си направите нов акаунт и да ползвате началната отстъпка? Аз така се минах да си инсталирам приложението и после два месеца да не го отворя ... не пречи да пробвате и да видите каква отстъпка ще ви даде, пък тук могат да посъветват какво да очаквате ... даже споделете, да видя какво съм изпуснала Laughing

# 353
Днес ми излезна този банер. Хич не мисля, че БГ пощи са били само за празниците. За съжаление ми прилича, че ще са основен куриер.

Понеже отдавна не съм поръчвала, точно това ме изненада днес доста неприятно като отворих приложението. Та затова влизам да питам дали са почнали вече да ги ползват 🤨

# 354
Да, почнаха да изпращат с БГ пощи и вече някои си получиха пратките с тях.

# 355
Днес ми излезна този банер. Хич не мисля, че БГ пощи са били само за празниците. За съжаление ми прилича, че ще са основен куриер.

Понеже отдавна не съм поръчвала, точно това ме изненада днес доста неприятно като отворих приложението. Та затова влизам да питам дали са почнали вече да ги ползват 🤨

Да, почнаха, отзивите са смесени, но май като цяло положителни за момента. Темата се върти от средата на декември, има споделени мнения в края на темата за декември и в тази. Аз лично имах поръчка от 24.12, и си я взех успешно на 02.01. Браво и на тему, и на пощите, копче не мога да кажа, дано всички се похвалят с подобни опит.

# 356
Супер, дано да няма проблеми. Но поне за мен далеч по-удобно е да вземам от автомат, без да се съобразявам с работно време и да чакам на опашки. Но в крайна сметка при безплатна доставка няма как да имам претенции.

# 357
  • На изток от Ада
Получих нещата аз.
Смарт пръстен изглежда добре.
Четки за почистване на кожичките около ноктите доста красиви.
Топки за сушилната 2 вида едните са нюню...
Един лак за нокти добре изглежда .
Цветоулавящи кърпички ох те като салфетки опаковани..
Хартиени подложки за фраера добре са .
Фолио за нокти. И Термо чорапи леко плитки , но меки

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 00:38 от nasito8988

# 358
Поръчах си комплект за гел лак за домашноползване. Дано успея да се справя.

# 359
  • Асеновград
Някой със скорошно връщане на продукти, да е забелязал странно движение?
При мен Бокса дава следното проследяване:
Кутия взета от куриера
Хъб Областен град
Хъб София
Хъб Велико Търново и до тук.
Имам чувството ,че обикаля страната тази пратка.

Рядко ми се случва да връщам и следя движението и.

Вчера ми даде пак връщане на кредит и пуснах нова поръчка.
https://share.temu.com/AT5XWv1w5hA дребния от месеци ме тормозеше за този мини компютър
Платих го със събран кредит от предни поръчки и доплатих, сега ще си събирам 80лв. кредит всеки ден. Реално ще излезе на около 50лв. разликата ако не пропусна да събера всичкия кредит.

Общи условия

Активация на акаунт