Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 219
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 420
  • Плевен
Правите си заявка за връщане на продукт от едната поръчка, от която не сте връщала, за да бъде 00 таксата. След това избирате продукт от друга поръчка и системата ще ви предложи да го добавите към вече създадената товарителница. Може и от повече поръчки да се обединят, независимо дали сте връщала вече от тях.

# 421
  • Асеновград
Момичета, корекция на цена само веднъж ли се заявява? Дава ми, че артикулът (проектор) е с 5 лв. по-евтин от поръчаното. Чудя се дали няма да падне още и ако сега поискам корекция дали мога пак? Беше 125 лв.

Нагледно, на този продукт два пъти досега му е падала цената и се вижда, че има два върнати кредита,
Влизаш в поръчките си назад и може да се види за всеки конкретен артикул.
На тази поръчка още не и е минал срока за корекция на цена , и е възможно да станат три, връщания ако уцеля още едно намаление.
Ако се кликне на самата лента върнат кредит показва каква е сумата на всяко възстановяване  за конкретния артикул.

# 422
Забелязах ,че срокът за корекция на цена е намален.Поне при мен е така.

# 423
Заявяваш връщане и всеки артикул го добавя в обща товарителница. Пускаш първия, после отиваш в другата поръчка, в следващата и накрая ти излиза една товарителница, която разпечатваш.

# 424
Забелязах ,че срокът за корекция на цена е намален.Поне при мен е така.

При мен не е, имам поръчка от 12 декември и все още ми дава корекция!

# 425
До онзи ден се чудех какво да поръчам, а сега напълних кошницата със 75 неща Scream Не ми се мисли колко време ще затрия да отсявам... Пуснали са страхотни пролетни покривки, изтривалки, килимчета, за девойката добавих диадемки, раници за мен си харесах 10... Пълно е с изкушаващи неща Sad

Освен това имах 10 страници за наваксване, сега съм на 23-та страница. Ако и вие сте пускали нещо интересно, не ми се мисли. Трябва да тръгвам по задачи, трябва да чистя, а седя и скролвам и добавям като невидяла Tired Face

Изкушавам се да дебна и за робот за прозорци след вашите отзиви. Живеем на осмия етаж и най-големият ми страх е да не се метне някой долу... Особено мъжът ми дето много смело го раздава и доста се надвесва навън. Уж се бил държал здраво. Мерси, по-добре да си стоя с неизмити стъкла...

# 426
И при мен срокът за корекция на цената е по-кратък. Още отпреди НГ. По-малко от 30 дни е.

# 427
Коя дата гледате? На доставка или на поръчка. При мен срока си е ок.

# 428
Срокът е 30 дни от датата на поръчката.

Брабалена, дадох отзиви за робота на последните страници. За тази си цена е направо супер.

# 429
  • София
При мен пък вече почти няма корекции, много рядко има и то за някакви стотинки. Преди имаше доста повече. Цените в се качиха много, но с връщането на кредита пак си заслужава.

# 430
То корекцията си е бонус. Не разчитам на нея. Я я има, я не. Щом съм поръчала на тази цена, значи съм я приела за ок.
Иначе онзи ден ми даде 3 лв и нещо корекция. Отдавна не ми беше намаляло толкова “много” 🤣 Все някакви стотинки.

# 431
  • На изток от Ада
Аз взех 2 корекции, едната за 1.91 лв, другата за 0.15 Ст. На различни неща.

# 432
На мен ми се струва, че са по-малко дните, но не знам как да проверя.
Така е - щом съм поръчала нещо, значи съм приела цената. Но понякога стават странни неща - примерно наскоро ми даде 6 лв корекция от нагревателите за ръце (по 3 за всеки), като на следващия ден си върна старата цена.

# 433
Значи си уцелила точния момент за корекция.
Аз не знам как да проверя колко са дните за корекция, но до онзи ден ми даваше корекция на цената на поръчка от 1.12. По това съдя, че срока не е променен. Гледайте датата на поръчка, а не датата на доставка.

# 434
Имам смс от БГ пощи. Simple Smile
Много бързи, имам предишна поръчка, с Бокс Нау, която още се бави, а е дошла следващата. Браво!

Общи условия

Активация на акаунт