Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 235
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 945
Вчера и днес чета, чета, 30 страници изчетох и се оплитам все повече, но продължавам. Дано ми се изяснят всички тези купони, кредити, монети...
150/200% кредит същата "промоция" ли е като 100/80?
Същата е. Да допълня, че кредита го връщат в продължение на 7 дни и ако не си го заявявате, го губите за съответния ден.

# 946
  • София
Най-накрая ми пристигнаха нещата от Икея (мебели), та пуснах поръчка (основно калъфи за мебели) с възстановен кредит, но някои неща от количката ми изчезнаха, та сега ще направя още една поръчка. Но понеже имах много неотворени промоции, си избрах една пак с връщане на кредит и ако не забравя да го взимам всеки ден, следващата поръчка би трябвало да ми струва от 2 лв.  По груби сметки всички калъфи за мебели би трябвало да струват "колосалната" сума от 50-ина лв.

П.П. За пръв път ми се случва да няма бутон за добавяне на артикули към поръчката. Почти винаги съм го ползвала, защото редовно забравям нещо, но сега няма такъв.

# 947
Когато вървят две успоредни оферти за връщане на кредит спират ли ви възможната за трета преди да сте взели първата?

# 948
Лаватера, четох, но не съм сигурна, че е същото Thinking
При поръчка до 40 лв. дават 30% кредит, от 40 до 80 е 70% и над 80 лв. вече е 200%. И мога да избирам само от предложените на страницата артикули, а не от всичко.
Извинявам се предварително, но в началото сигурно ще имам чести питания Simple Smile

Вече са ви обяснили, най общо казано, за поръчка от 100 лева ви връщат 80 като кредит, но трябва вие да си ги взимате ВСЕКИ ДЕН, иначе изгаря кредита за деня!

И да допълня, горе в дясно има лупичка, и може да избирате всичко, не само това от страницата!

# 949
При мен от скоро вече няма лупичка, писах по-напред. Потребителката да не се учудва, ако и тя няма.

# 950
Аз също нямам лупичка, а и никога не съм имала.

# 951
  • София
Когато вървят две успоредни оферти за връщане на кредит спират ли ви възможната за трета преди да сте взели първата?
Няма трета. Само 2 поръчки може от кредит 200%. Като ми свърши първата ми пускат пак.

# 952
  • Асеновград
Единия трябва да е събран изцяло, той седи поне 24 часа в офертата след като е събран и се вижда. Чак когато изчезне и остане един тогава идва възможността да излезе офертата отново. Последните седмици следя нарочно не мога да хвана на колко време след приключване ми дава отново. Веднъж два дена, веднъж половин ден, друг път един. Но важното е ,че идва офертата.
Лупа нямам и не помня да ми се е появявала.

# 953
dian2n, аз с такава техника не бих рискувала от китайски сайт. Имахме неприятности преди години с дискове от Алиекспрес и вече имам обеца на ухото, само от български компютърни сайтове. Кабели и зарядни може, въпреки че едно-две зарядни ми изгърмяха в ръцете, а от един кабел ми замина батерията на телефона, наду се като плондир. Сега тези по-мощните се надявам да са по-читави.
Аз от китайски сайтове предимно техника си купувам - като се почне от малки платки та чак до скъпички уреди. Твърди дискове и флашки е малко рисково, макар, че SD карти съм купувал и много години си работят по камерите.
А в момента става дума за универсален четец на дискове. Взимал съм преходници от ATA към SATA, много добре си работи. Това е просто всичко в едно. Но ми е странно за какво е тоя надпис.

# 954
Не знам на какъв принцип някой има или няма, аз винаги съм имал, на два профила, че дори и май на три съм ползвал кредит, и винаги е имало лупичка.

# 955
Най-накрая ми пристигнаха нещата от Икея (мебели), та пуснах поръчка (основно калъфи за мебели) с възстановен кредит, но някои неща от количката ми изчезнаха, та сега ще направя още една поръчка. Но понеже имах много неотворени промоции, си избрах една пак с връщане на кредит и ако не забравя да го взимам всеки ден, следващата поръчка би трябвало да ми струва от 2 лв.  По груби сметки всички калъфи за мебели би трябвало да струват "колосалната" сума от 50-ина лв.

П.П. За пръв път ми се случва да няма бутон за добавяне на артикули към поръчката. Почти винаги съм го ползвала, защото редовно забравям нещо, но сега няма такъв.

При мен при поръчка с промоция връщане на кредит до момента не е давало възможност за добавяне на продукти. Същото и при подарък 2 продукта с мин поръчка 100лв. Появявало се е при нормална поръчка ( с ползване на купон и дискаунт карта).

Лупата ми изчезна веднъж (промо връщане на кредит), не разбрах какво стана, засега още я има.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 22:37 от Sneji_223

# 956
Алелуя!
При поредното сменяне на кутията, момичето ме посъветва да сменя пощенския код. Не гарантира, но мога да опитам. И вчерашната ми пратка, изпратена с БоксНау, ще е в правилната кутия! Сега се молим да има свободни кутии като ми пристигне пратката.
Вижте си точния код на квартала.

# 957
Нашият код е за целия квартал. Няма как да го сменя. А има много кутии в квартала.

# 958
При мен квартала е на микрорайони и няма друга кутия в микрорайона ми. Може би за това съм извадила късмет 😀

# 959
  • пустинята Гоби
А аз тъкмо се зарадвах, че са ми улучили Boxnow кутиите на 200 метра от вкъщи и следващите две пратки ще ги получа в пощата. Как ги решават тия работи, не е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт