Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 089
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Няма как да разбера. Търговец / производител се вижда като цъкна на бутона "преглед на разписката", но там нито един не е активен.
Е няма да си разплета чорапите, но ми беше любопитно.

# 181
  • Лутаща се
Ей сега, след полунощ ще взема последната сума от кредита 80 лв, а вече имам нова оферта за 200%. Изтича в 1.38 часа след полунощ и ще поръчам отново. Но честно казано трудно избрах какво да поръчам. Вече нямаме нужда от нищо. Може би за мен ще е по-добре да спрат да ми я предлагат.

# 182
калъфи за седалки и стелки за кола ми бяха излезли като реклама,моля за мнение ако някой ги е пробвал
Купих само за предни седалки. Чудя се къде да ги изхвърля!

# 183
  • Лутаща се
калъфи за седалки и стелки за кола ми бяха излезли като реклама,моля за мнение ако някой ги е пробвал
Купих само за предни седалки. Чудя се къде да ги изхвърля!
А аз ги върнах. Също бяха само за предни седалки. Толкова бяха тънки - прозираха. Пълен боклук!

# 184
Отново ми даде оферта за 200%. Пропусна ден и на втория реално ми я даде.

# 185
  • София
Смених на старият профил, веднага ми даде връщане на кредит, но от малките проценти, които не ми вършат работа. Явно там пък имам малко поръчки или и аз не знам какво не му харесва.
На основният ми профил ме зарива с 50 процентови купони, но изцяло спря да ми предлага възстановяване на кредит. Доста често ми дава и офертата с един артикул и намаление.
Бях поръчала за проба една магнитна етажерка, сега ми предложи за друг подобен артикул намаление и се възползвах.
Ето това е старата етажерка -
Скрит текст:

А сега ми намали тази  на 24 лв за четири етажерки, което с 50 процентов код ми идват на 12 лв и съм доволна - https://share.temu.com/S2DE7qnL9dA
Пристигнаха ми доста чорапи, децата са доволни, а дори и за мен остана нещо, че чорапеното чудовище вкъщи е ужасно. Наскоро поръчах и за мъжът ми, дано му станат, че е 46-47-ми номер, уж гледах големи размери да поръчвам.
Ето тези с котенцата са доста намалени, а на децата им харесаха, може още да пусна -https://share.temu.com/8KRQKLGTVcA
На мен едноцветните повече ми допаднаха.

Скрит текст:

# 186
Тази котенца на какъв размер отговарят? И аз гледах, но не успях да се ориентирам.

# 187
  • София
И аз и децата сме с голям номер, 39-41-ви  и са ни ок. Краката ни са тесни и се разтягат за да са ок, неразтегнати и сгънати са около 17 см стъпалото и 8,5 см ширина. Смятам, че и на по-малък номер също биха станали, особено ако минат и през сушилня.

# 188
Мерси, сушилня нямам, Щерката е с доста тесен крак иначе вече е на 36-37 номер, а аз съм 39. Наистина при пране в пералня малко се свиват чорапите. Може да пробвам дали ще са ни добре.

# 189
Поръчвали ли сте комплект чаршафи за спалня. Повечето не ми вдъхват доверие, а и не намирам с реални снимки в коментарите. Ако има такива от които сте доволни ще помоля за линк.

# 190
Soul free, от хубавите бяха. Но за робота, така или иначе, повече от 80 не може. Доволна съм, де.
На мен оферта за 200% ми даваше всеки ден, може би 2 месеца. Сега пак ли дава всеки ден, но само за 30.
Плюс оферти с купони.
Онази за 90% намаление вече я няма. И карта за отстъпка много рядко.

# 191
  • В страната на бурите
Поръчах си проектор, обаче в Тему пише, че е "несъвместим с търговските обекти в страната". Какво значи това, при все че май тук го препоръчваха същия, а и има доста отзиви на български?! Това е линка https://share.temu.com/4NGSOzNh5WA
Взех го с офертата за 200% кредит, тоест ще ми върнат 80 лв. Чудя се дали няма да се наложи да го връщам заради тази несъвместимост...

# 192
Мисля че цената е само за механизмите , а не за самия шкаф.

# 193
Здравейте!
Търся професионален сешоар с дифузер. Ако някой е поръчал и е доволен, моля да сподели. Гледам да е с висока мощност и ниска цена. Blush
Извинявам се, ако е коментирано и съм го пропуснала. Blush

# 194

Здравейте! Някой връщал ли е с Български пощи и как става?

Общи условия

Активация на акаунт