Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 861
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 465
Ето нагледно как изглежда да избереш колко от кредита да си ползваш.

# 466
И на мен ми излезе проучване дали съм доволна от Бокс Нау, но за пратка от Озон. Ами доволна съм, дадох оценка 10! Flowers Hibiscus

# 467
А има ли имитация на Dyson Airstrait? Не ми се дават 800 лв и то на промоция Grinning Търсих преди няколко дена, но ми излизат прахосмукачки, калъфки за пресата...

# 468
Да дам малко отзиви за поръчките от днес.

Поставка за прибори. Хубава е, стабилна, отдолу се отваря, за да се отцеди ръчно.
Скрит текст:

Отново поставка, но за прибори за готвене. Върти се и събира доста неща. Много ми харесва.
Скрит текст:

Поредна поръчка на тези найлонки. Много са ми удобни, когато искам да покрия някаква чиния или купа за хладилника.

Скрит текст:

Ароматизатор за стая. Отворих го само, за да го подуша. Има хубав аромат, но не знам дали е достатъчно силен.
Скрит текст:

Поредна поръчка на такава книжка със стикери за детето. Стикерите са хубави, книжката привлича вниманието и предразполага дълго занимание.
Скрит текст:

Картончета и боички за рисуване с пръсти. Не стават. Почти никаква боя не се разнася.
Скрит текст:

Възглавница за детето. Мека и ниска. Доволна съм, понеже детето е в такъв междинен период, където хем без възглавница, хем да има нещо.
Скрит текст:

И много други неща имаше, но са разни неща за колата, които ММ е избирал. Видеорегистратор е едно от тях, но не сме го пробвали още.

# 469
  • Лутаща се
И много други неща имаше, но са разни неща за колата, които ММ е избирал. Видеорегистратор е едно от тях, но не сме го пробвали още.
Разгледах всичко и ми хареса. Сега моля и за линк към видеорегистратора Satisfied

# 470
Разгледах всичко и ми хареса. Сега моля и за линк към видеорегистратора Satisfied

😄 Веднага давам. https://share.temu.com/YHwbSts7dIA

# 471
А има ли имитация на Dyson Airstrait? Не ми се дават 800 лв и то на промоция Grinning Търсих преди няколко дена, но ми излизат прахосмукачки, калъфки за пресата...

Не е толкова популярна, както сешоара, но може и да има. Не съм срещала, обаче.

# 472
  • София

Не е толкова популярна, както сешоара, но може и да има. Не съм срещала, обаче.

Има в Алиекспрес. Може би скоро и в Тему

# 473
Ще изчакам Тему значи, от АлиЕкспрес не пазарувам Simple Smile)

# 474
  • София
Ще изчакам Тему значи, от АлиЕкспрес не пазарувам Simple Smile)

Там няма връщане на кредит 😂

# 475
  • На изток от Ада
Пуснах още една поръчка. Калъфи, зарядно устройство за телефон няколко броя , фва лака, градински ръкавици и торби за сеене разградими за майка ми , ластици за коса и машина за кафе за колата... Ползвай купон и кредит...

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 23:52 от nasito8988

# 476
Здравейте отново! Все още не съм пускала поръчка, вчера ми излязоха едни яйца и от тях ме накара да избера 3 подаръка, а после неща за 108лв. По едно време затворих приложението и след това вече я нямаше тази промоция. Някой може ли да ми обясни следните неща:

1. Случайните промоции, които изкачат всеки ден, могат да се ползват само докато са отворени на момента или са валидни до периода описан горе? Защото тази уж беше за 24 часа или нещо такова, но като я затворих изчезна.

2. Това добра промоция ли е с подаръците? Благодаря предварително..Тему много ме обърква, в Шейн е доста по-лесно за разбиране 😅.  

# 477
За мен не е изгодна тази промоция с 2-3 подаръка и поръчка за 50-100 лв. Първо - артикулите са от техните предложения и второ са на завишени цени.

# 478
cherrycoke, за да откриеш офертата, трябва да влезеш в профила си, от там в съобщение, след това ще видиш "промоции". Кликваш на тях и виждаш всички текущи и изтекли промоции.

# 479
Не всички оферти ги има в промоциите. Разни колела и бисквитки излизат внезапно и ако излезеш, нямат откриване после.

Общи условия

Активация на акаунт