Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 745
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 555
Не, няма избор на доставчик.

# 556
Ъпдейтвам се с мнение за репликата на Дайсън - сешоар.
Ами харесва ми , сешоара е малко слабичък,  но с четката добре се суши и успях да си направи букли с едната преставка , не знам дясна ли е лява ли е Joy И при навиването сам си взема косата.
Сега чакам реплика на пресата им Kissing Heart
В Алито я има но съм скептична след няколко кофти поръчки от там ...

# 557
За имитацията на Дайсън, как сам си взема косата, моята не я взе Joy или аз нещо не успях. Скъсах кутията без да искам, няма да мога и да я върна сигурно..

# 558
Мога да изпратя клипче на вайбър , тук не знам дали ще се получи да кача клип. Много лесно се работи с него

# 559
Да се похваля с успешни покупки Simple Smile

- дъската за сервиране и магнитната дъска с епоксидна смола са страхотни, само че едната ми се е паднала с по-тъмно дърво, а аз исках светло, каквото беше на снимките. Но магнитът е силен и няма да я връщам, а ще пробвам да си я изшкуря малко и да я лакирам. Предполагам, че магнитът е някъде вътре в дървото и покритието е без значение /пускала съм линкове за тях/

- тази стъклена термоустойчива чиния е интересна. Разбира се, на нереално висока цена е, но всичко съм купувала с оферта 100/80 и затова си заслужава: https://share.temu.com/bCIikiZKjMA

- за любителите на кучовци - много сладко портмоне с не дотам перфектни шевове, но им прощавам заради хубавите цветове и добрата идея: https://share.temu.com/gxjBMBcDvhA

- калъф, който се залепва за гърба на телефона - исках нещо подобно, за да си слагам картата за пътуване, защото ми е супер неудобно да я вадя постоянно от портмонето - https://share.temu.com/ffI7LFalbzA

- калъф за очила - хубави цветове и добра идея - https://share.temu.com/066tFRDBChA

- и накрая най-странната покупка, която тествах току-що и взе, че се оказа сполучлива - ножици за пица Smiley Боли ме ръката и е мъка, докато си нарежа пицата, така че реших да видя какво са измислили. Малко е голяма, но се справи перфектно. Най-хубаво е, че се разглобява много лесно на 2 части и може да се измива без проблем - https://share.temu.com/G1MvG07zusA

# 560
За пица аз ползвам едно кръгло, въртящо се ножче. Важното е да е хубаво наточено и с него се реже много лесно пицата.

Първата част от поръчката ми.
Органайзер за козметика. Отдавна търся подобен, но нещо все не ми харесват. То и от този не съм впечатлена, но го взех с оферта 100/80 и така сметнато излиза 15 лв. Та за 15 лв става 😀

Другата ми част е в Спиди и добре, че е с тях. Имам 7 дни да отида 😀 И чакам още две поръчки с БоксНау. Разминавам се за сега с БГ пощи.
Като пренасочвах с БоксНау, жената ме посъветва да сменя пощенския код. Винаги ми ги праща в автомат 2 квартала, през трети. Не гарантира, че ще стане, но може да се опита.

# 561
Пуснах още един комплект куфари за майка ми и познайте пратени с БГ пощи.....оферта 100/80 нямам не помня от кога,  бях решила да не поръчвам но това не помага , план Б профуквам всичкия кредит и си правя нов акаунт.

# 562
често пускат купони. Все ще уцелиш от 50%-те, които също не са лоши и се пазарува изгодно.

# 563
  • пустинята Гоби
Аз съм впечатлена от бързата доставка. На 4 ти поръчах, ей сега получих СМС, че ми е в Бокс нау поръчката. И понеже са ми улучили най-близките кутии на 3 минути от нас, изстрелях се и си взех натуриите.

# 564
  • София
Казвахте, че може да се търси по снимка - как става и от къде?
И казвахте, че може да  се търси най - ниската цена. Как става?

# 565
Може ли линк за куфарите?

При мен откакто пише, че офертата е изтекла не ми дава кредити. На нов профил веднага ми даде.

Пуснах още един комплект куфари за майка ми и познайте пратени с БГ пощи.....оферта 100/80 нямам не помня от кога,  бях решила да не поръчвам но това не помага , план Б профуквам всичкия кредит и си правя нов акаунт.

# 566
И при мен така , от профила на ММ я дава тази оферта като се има в предвид , че и една поръчка няма направена от неговия профил ....
Ето линк за куфарире
 https://share.temu.com/buwrEzAyyDA

# 567
Казвахте, че може да се търси по снимка - как става и от къде?
И казвахте, че може да  се търси най - ниската цена. Как става?
Аз търся по следния начин -  цъкам на една от снимките да стане на голям екран и тогава горе се появява лупичка във фотоапарат.
Натискаш на нея и ти показва същото нещо от всички търговци. За сортиране по най-ниска цена си има пак бутон
Редактирам се само, за да кажа, че последните куфари, които pebals94 препоръча, са от ABS, а предишните, които доста хора поръчахме, са от PP. Може да е от значение за някого.

# 568
  • Асеновград
Относно куфарите
Скрит текст:
По летищата успяват да счупят всичко при товарене. Даже тези от плат. Та според мен няма особено значение от какво са, ако цената е по ниска +. Поне човек по малко ще го е яд когато замине куфара. И не забравяйте на всяка цена да си заведете протокол за щета на летище веднага след кацането има ли счупен куфар, само тогава имате право на обезщетение.
Това малкото което е кутия, не му намирам приложение. На летище не може да се чекира с чекирания багаж заедно, а го пускат като отделен багаж. А когато човек е само с ръчен и кутията, размята две неща. Ползвала съм го за път но рядко, хем не събира много, хем го мъкна и него. А и ластика за прикрепяне към дръжката на големия куфар бързо се отпусна, а не намирам начин да го сменя. За момента ми остава за ползване когато съм само с кола на път.
Относно офертата връщане на кредит мисля има цикличност, дава я известно време и после спира, и пак я дава след време. Аз в началото я отказвах и ми я пускаше рядко, когато започнах да я ползвам , забелязах ,че се появява по често но с различни бутони в съобщения в приложението. Цъкне ли се на стария бутон дава изтекла.
Офертите се отварят и с баркода от имейлите в пощата.

Пример идва имейл, отваряш на лаптопа излиза така, сканираш с приложението и офертата се отваря.

На някой досега да му давало да ползва паралелно връщане на кредит за три поръчки. При мен за повече от две едновременно не става.

# 569
Да , само за две поръчки едновременно дава връщане на кредит и при мен.

Общи условия

Активация на акаунт