Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 527
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 780
Не могат.

Но пък всеки ден или през ден все пада някаква оферта - я купони, я кредит, я безплатни неща. Така че споко, и да не е днес, ще е утре...

# 781
SOS, сега какво да направя. Пуснах две поръчки и май за мен промото свърши. Ще се радвам на съвети, защото кошницата пращи, а аз  тъкмо се ентусиазирах.

Събери си кредита. На 19.01 като приключи събирането на кредита, а последният може да се заяви и в 00:01 на 19.01 виж дали няма да ти излезе оферта да вземеш две неща и да получиш купони. Аз и за 12 лева съм взимала, но можеш и да платиш със събран кредит. След това оглеждаш кошницата и избираш. За сума над 60 лева , дава купон от 30 лева, за сума от 80 лева ползваш купон от 40 и т.н. като горницата над купона можеш да доплатиш със събрания кредит. Нещата от кошницата ще си стоят в нея докато ти решиш.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 22:46 от Mama Ru

# 782
  • На изток от Ада
Аз вчера заради монетите поръчах!
Шапки за баня , силиконова кутия за фраера, едни дом. Чехли.  Силиконови капаци, една джаджа за шише , за поливане. Торба за прецеждане. Имах кредит 9.33...
Ще дам отзиви като дойдат нещата...

# 783
Аз вчера заради монетите поръчах!
Шапки за баня , силиконова кутия за фраера, едни дом. Чехли.  Силиконови капаци, една джаджа за шише , за поливане. Торба за прецеждане. Имах кредит 9.33...
Ще дам отзиви като дойдат нещата...

Там какво поръчка направи за да запълниш лентата ?

# 784
  • На изток от Ада
Seveva, ми 45лв но имах кредит 9.33. Монетите бяха за 180 лв имах събрани 140, и накрая след тази поръчка станаха 142 монети....

# 785
В първия профил не ми дава хубави оферти. Във втория ми пуска какво ли не - купони, връщане на кредит и карта за отстъпка. В първия профил имам 5-6 лв. кредит, но пазарувам през втория.
Голяма зарибявка е с купоните. Joy

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 15:02 от alys

# 786
  • StZ
netman71, Благодаря!
Ще си го ползвам обаче - не бързам за никъде, а с всичките нещица за зареждане, които имам ми е удобно да са на едно място(и всъщност телефона ми е на години(7) вече и вече ми е ясно, че не му пука колко му е бързо зарядното)Wink

# 787
Поръчах бамбукова етажерка и ще бъде доставена от Спиди (в София). Само предполагам, че ще е до адрес.
Поръчах и други неща, но са разделили пратката, така че етажерката е отделно. Останалите неща са с Бокснау.

# 788
И аз имам такъв троен накрайник и го ползвам. Напоследък всичко идва само с кабел, без зарядно, а повече от 5-6лв не бих дала за такова нещо.

# 789
Какво ми каза ОБ, вземете целия кредит и ще можете да направите нова поръчка. Това при.вас така ли е ?

SOS, сега какво да направя. Пуснах две поръчки и май за мен промото свърши. Ще се радвам на съвети, защото кошницата пращи, а аз  тъкмо се ентусиазирах.

Събери си кредита. На 19.01 като приключи събирането на кредита, а последният може да се заяви и в 00:01 на 19.01 виж дали няма да ти излезе оферта да вземеш две неща и да получиш купони. Аз и за 12 лева съм взимала, но можеш и да пратиш със събран кредит. След това оглеждаш кошницата и избираш. За сума над 60 лева , дава купон от 30 лева, за сума от 80 лева ползваш купон от 40 и т.н. като горницата над купона можеш да доплатиш със събрания кредит. Нещата от кошницата ще си стоят в нея докато ти решиш.

# 790
Много се извинявам за тъпия въпрос, но тази оферта ли беше хубавата за връщане на кредит ?

# 791
  • На изток от Ада
А вие в каква валута пазарувате?

# 792
  • софия
Искам да кажа, че Тему много ни е разглезило. Имам поръчка в Али на няколко неща. Идват насипно. Преди идваха само с Експресуан, сега Спиди и тях е поел (поне за моя адрес). Вчера куриерът два пъти се разкарва с по едно нещо. Днес пак 🤔Тъпото е, че някои неща предпочитам да ги поръчам от али.

# 793
Не става за зареждане на телефон това трипортовото зарядно. Много е бавно с тези 12W. Новият ми телефон е с ново зарядно в комплекта, 65W, много хубаво зарежда.
Иначе е добре за разни лампи, слушалки, часовник.

# 794
Моите са на Редмие и имат само кабел.

Общи условия

Активация на акаунт