Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 310
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Определено офертата 100/80, за мен е най-изгодна, като прибавим и корекцията на цените то си става 100/90.
Явно понеже не използвам други, сутринта ме зарибяваха с купони за 500лв. при покупка от 25лв. позамислих се и я подминах, така или иначе пазарувам за без пари Mr. Green

# 916
На мен за робота ми дадоха купон 80 за сметка над 160. Две неща поръчах, за 14 лв., за да ми дадат 200 лв. купони, с яйцата добавих още 200, със скритите подаръци - още 5*20, общо 500.

Аз да питам, през Cashway накой пазарува ли в Тему?

# 917
Купоните от по 20 лв. хич не ги отварям. При мен пише, че са за поръчки над 180, 240 лв. и така нататък.
Относно срока на купоните - прочетох, че може да се възстановят в рамките на 60 дни. Който иска, може да пробва, пишете на бота в чата. Не съм сигурна дали трябва да се иска чат с човек.

# 918
  • Асеновград
Купоните от по 20 лв. хич не ги отварям. При мен пише, че са за поръчки над 180, 240 лв. и така нататък.
Относно срока на купоните - прочетох, че може да се възстановят в рамките на 60 дни. Който иска, може да пробва, пишете на бота в чата. Не съм сигурна дали трябва да се иска чат с човек.
Може да се възстановяват пише се в чата

# 919
  • София
Ratsa82, проверих и в условията пишеше: "В зависимост от потребителя, купоните може да включват 30 от 60, 40 от 80, 50 от 100, 80 от 160..." Тези запомних, че бяха на 50%
Знаейки, че мога да анулирам поръчката, а т.к. ползвах и пари от кредит, които отново щях да върна в кредит при анулиране, реших да рискувам. Купоните, които получих бяха 10 от 40, 20 от 80, 20 от 60, 25 от 80, 30 от 100, 50 от 160, 75 от 220, 90 от 270. Тях ги виждам подробно като анулирани от днешна дата.
Както се вижда няма нито един 50%.
Видях го това "в зависимост от потребителя" и на 3 продукта хич не се занимавах, но на 2 нужни за поръчка реших и да рискувам.
Вероятно ако бях купула 2 продукта за по 50лв. всеки може би щеше да ми пусне нещо по-добро. Но аз взех това от, което се нуждаех за 16лв.

# 920
  • Асеновград
Ratsa82, проверих и в условията пишеше: "В зависимост от потребителя, купоните може да включват 30 от 60, 40 от 80, 50 от 100, 80 от 160..." Тези запомних, че бяха на 50%
Знаейки, че мога да анулирам поръчката, а т.к. ползвах и пари от кредит, които отново щях да върна в кредит при анулиране, реших да рискувам. Купоните, които получих бяха 10 от 40, 20 от 80, 20 от 60, 25 от 80, 30 от 100, 50 от 160, 75 от 220, 90 от 270. Тях ги виждам подробно като анулирани от днешна дата.
Както се вижда няма нито един 50%.
Видях го това "в зависимост от потребителя" и на 3 продукта хич не се занимавах, но на 2 нужни за поръчка реших и да рискувам.
Вероятно ако бях купула 2 продукта за по 50лв. всеки може би щеше да ми пусне нещо по-добро. Но аз взех това от, което се нуждаех за 16лв.
До преди две седмици нямах анулирана поръчка, точно заради същата оферта ми е първата анулирана. Не пишеше точно какво купони ще са, и пуснах. Като видях какво ми дава анулирах.
За момента продължавам само с връщането на кредит, другите дето ме зарибяват не ми харесват.
Тази сутрин ми го пуснаха пак и поръчах хвалената количка https://share.temu.com/zvbPMuhu0XA имало я е ина по ниска цена , но с връщането на кредита и така е добре. А и плащам със събран кредит.

# 921
Определено офертата 100/80, за мен е най-изгодна, като прибавим и корекцията на цените то си става 100/90.
Явно понеже не използвам други, сутринта ме зарибяваха с купони за 500лв. при покупка от 25лв. позамислих се и я подминах, така или иначе пазарувам за без пари Mr. Green
И на мен ми дадоха сутринта възможност за 500лв купони ако пазаря за 25лв и се хванах. Но аз нямам 100/80 и затова поръчах. Както и други отбелязаха дават купони, но те трябва да се използват в рамките на 5 дни и за всяка поръчка можеш да използваш само един купон. Т.е. пазарувам за 60лв и използваш купон за 30лв, пазарувам за 80-ползваш купон за 40лв. Излиза на 50% намаление. Дано съм била полезна. Ако куполите може да се използват от друг бих ви пратила номерата. Пишете

# 922
И аз вчера се хванах на тези купони. Не ми допадат нещо. Но от друга страна, след като пуснах поръчката, се замислих, че това си е 50% на всеки артикул и май не е чак толкова зле... Е, не като 100/20, но пък там ми е много трудно да подбера какво да добавя. Нали само определени артикули участват? Не каквото аз си избера от кошницата?

Попадала ли ви е такава шпионка-камера? Търсих по изображение, но не намирам такова в сайта на Тему. Само е Али Експрес. Но аз от там не поръчвам Grinning

# 923
Купони за 50% си е супер оферта. И да, избирате си от кошницата. Може да си гласите артикулите така, че да има минимално доплащане. Например за 60,39 лева. При прилагане на купона остават за доплащане 30,39, ако има и кредит в профила приспадат и от него при желание.

# 924
Купоните са по-добрият вариант за мен. Току що оползотворих един пакет такива за 50% и ми трябва време да се възстановя (финансово).

# 925
Купоните са по-добрият вариант за мен. Току що оползотворих един пакет такива за 50% и ми трябва време да се възстановя (финансово).

хаха, същата работа. От миналата седмица обаче. Само се чудя с тези БГ Пощи, където са ми ги засилили всичките поръчки, как ще се разберем....

# 926
Аз идвам с един бърз въпрос. Бях пуснала поръчка с връщане на кредит 80лв. Всичко точно до преди малко, когато влизам и гледам, че са намалили кредита. Вярно, с някакви 20-30 стотинки, но се чудя защо, при положение, че дори не съм получила нещата все още. Да не е заради корекцията на цена?

# 927
Да поясня, че възстановяването на купони е, ако не сте връщали неща от поръчката, с която сте взели купони.

Аз идвам с един бърз въпрос. Бях пуснала поръчка с връщане на кредит 80лв. Всичко точно до преди малко, когато влизам и гледам, че са намалили кредита. Вярно, с някакви 20-30 стотинки, но се чудя защо, при положение, че дори не съм получила нещата все още. Да не е заради корекцията на цена?

Дай скрийншот.

# 928
Всъщност са 14ст. 😄 До днес си беше 80лв, а сега е спаднало на 79.86лв. Не че ми е за стотинките, но просто се зачудих каква може да бъде причината. Ще взема да питам в чата.

# 929
Да поясня, че възстановяването на купони е, ако не сте връщали неща от поръчката, с която сте взели купони.
Благодаря за това инфо!!!

Общи условия

Активация на акаунт