Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 022
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 080
Отзиви от поредната поръчка.
Тази кутийка не ми изглеждаше толкова пластмасова, но за целта става, а и излиза стотинки.

Кутия за течен перилен препарат. Става. Мислех, че ще е по-зле.

Тази чинийка е много симпатична, но ми идва малка. Все пак ще я оставя. И тя излиза под левче.

И този плюшен гащеризон е много сладък. Полиестер е, разбира се, но ми трябваше точно такъв, че стария й е вече малък. Отдолу ще е с други дрехи и се надявам да не я дразни.

Като цяло дрехите им са зле, но сякаш за бебешките една идея се стараят. Това е трета дреха, която взимам. Първите две ги е обличала точно по веднъж, но не изглеждаха изобщо зле на допир.

# 1 081
Може ли да ми обясните за Cash way. Приложение ли е, как се работи с него?

Нямат приложение, през браузър се влиза, от там избирате Тему, прехвърля ви в приложението на Тему, и пазарувате, важното е да влезете в Тему през Cashway.bg!

# 1 082
  • На изток от Ада
All Seasons полезна информация !

# 1 083
За скъсаната ми чанта от стара поръчка, на която е минал срока за връщане. Първия път нещо не се разбрахме с бота или той не ме разбра и нищо не стана. Сега реших да опитам пак. Не знам как ме завъртя по менютата. Първо каза, че срока за връщане е минал, а после ми даде опции да избирам. Избрах възстановяване на средства без връщане. До сега не съм избирала такава опция, защото съм държала всичко да им върна, обаче сега просто ще доизнося тази чанта и ще я хвърля. Няма как да я поправя.

# 1 084
  • София
Аз да кажа че при игране на колелото,може да се поръча 2 неща за обща стойност под 25лв. Чакам такава пратка, за 12 лв
А какъв тип купони получи? Има ли такива даващи 50% намаление?

Преди 4-5 месеца имах такава възможност, сега вече - не.

Имам да събера още 20лв. от един 200% кредит. Снощи ми даде отново възможност за 200% връщане. Тази сутрин сигурно вече са станали 150%. Чудя се дали да чакам до утре или като събера всичко вече няма да ми даде тази опция и да жертвам един 20лв. и да си направя следващата поръчка.
И да кредита се променя от корекция на цената, за съответната поръчка. Вчера си взех корекция от 11ст. и ми намали предстоящия да бъде върнат кредит с малко повече. Сега вместо 20лв. имам да взимам 19 и нещо си.

# 1 085
Да, и на мен ми намали от кредита, който трябва да заявявам. Варианта е да поискате корекция на цената като си вземете всичкия кредит. Обаче тогава може и да няма корекция, но ще опитам така следващият път. Сега исках да видя дали наистина ще ми намали кредита, който предстои да взема.

# 1 086
Включвам с малко информация, която се надявам да бъде полезна на някого. Относно правилото за 90 дневно наказание за събитите. Пригага се забрана за срок от 90 дни за участие във всички събития, ако се  анулира/откаже или върне цяла пратка. Офертата не се влияе от други действия, като връщане на 1 артикул или рекламация.

# 1 087
Взех поръчката от вчера - така наречената купа от селенит:

Освен, че е дребна и трудно може да се определи като купа, имам съмнение, че е стъклена.
Писах на бота, че имам проблем, той ме накара да чекна артикул от поръчката и ме попита дали си искам парите, без да връщам. Писах "да".

А ето и един сребърен пръстен, който ми харесва:

# 1 088
  • На изток от Ада
Gorg0nzola нямам такива купони и оферти. Само ви чета , за тези оферти..
Аз имам 4 поръчки вече. Една за 88 лв една за. 107 и още две по -малки суми.
Ми нямам такива неща . Имам връщане на кредит 30 %, подаръци 2 при 100 лв поръчка.  Но там не можеш да избираш неща за 50 лв , дава евтини неща.
И намаление на цената на един продукт имам.

# 1 089
И на мен ми намали, но съм с 10 стотинки напред 😄. Има промяна до лимита за изпълнение на условията. Ако поръчката ти е например за 150 няма проблем, но ако си близо до 100-те смъква. Въпреки това офертата пак е страхотна.

Да, и на мен ми намали от кредита, който трябва да заявявам. Варианта е да поискате корекция на цената като си вземете всичкия кредит. Обаче тогава може и да няма корекция, но ще опитам така следващият път. Сега исках да видя дали наистина ще ми намали кредита, който предстои да взема.

# 1 090
Може ли да ми обясните за Cash way. Приложение ли е, как се работи с него?

Нямат приложение, през браузър се влиза, от там избирате Тему, прехвърля ви в приложението на Тему, и пазарувате, важното е да влезете в Тему през Cashway.bg!
Мен ме прехвърля към настолната версия на тему.Аз преминавам към приложението,ако чакам оферти.

# 1 091
Отдавна имам регистрация в Cash way, но никога не съм го ползвала. Като си трия мейлите се сетих да питам.
Оферти имам всеки ден.
Да разбирам ли, че трябва да си получа оферта в приложението, а после да ида в Cashway  да платя?

Това, за поръчка на 2 артикула под 25 лв. съм го писала много пъти. Последните купони бяха така, от хубавите, за 14 лв. поръчах.
И за под 10 съм имала поръчки с тази оферта.

# 1 092
Gorg0nzola нямам такива купони и оферти. Само ви чета , за тези оферти..
Аз имам 4 поръчки вече. Една за 88 лв една за. 107 и още две по -малки суми.
Ми нямам такива неща . Имам връщане на кредит 30 %, подаръци 2 при 100 лв поръчка.  Но там не можеш да избираш неща за 50 лв , дава евтини неща.
И намаление на цената на един продукт имам.
😭😭😭
А ако спреш да поръчваш за известно време дали няма да започне да дава по-хубави оферти?
Проверявай си и за корекция в цената. Всеки ден в течение на 30 дни от датата на поръчката. Снощи ми върна 8 лева от корекция на цената за маратонките, които не станаха на детето. 8 от 29!

# 1 093
Да знаете, че сега ми даде пакет купони за 400 лв, но са някакви нови, не са от хубавите. Пак имам за около 30 % отстъпка и не ми се занимава да отменям поръчката, защото ми излезе 6 лв, но такива купони ми се падат за първи път.
Ако бях платила повече, щях да я отменя.

# 1 094
  • София
И на мен тази сутрин ми даде купони за 500лв. има от хубавите 40 от 80лв. интересно ми е дали като използвам офертата 80/100, плащайки с натрупания креди ще ми намали и още 40лв newsm78

Тотално изфирясахме с тези купони Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт