Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 989
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 095
Отдавна имам регистрация в Cash way, но никога не съм го ползвала. Като си трия мейлите се сетих да питам.
Оферти имам всеки ден.
Да разбирам ли, че трябва да си получа оферта в приложението, а после да ида в Cashway  да платя?

Ако знаеш как да извикаш повторно офертата -да.
По сигурния вариант е да влизаш  в Тему ,винаги през Cashway.

# 1 096
  • Sofia
И аз забелязах някаква странна промяна в купоните. Първоначално в условията са си стандартни 80 над 160 и след плащане ги променя на 50 над 160, 90 над 200 и нещо си..

# 1 097
Не цените се променят моментално, не може и купон и кредит.

quote author=nad_tab link=topic=1726017.msg49183650#msg49183650 date=1737377037]
И на мен тази сутрин ми даде купони за 500лв. има от хубавите 40 от 80лв. интересно ми е дали като използвам офертата 80/100, плащайки с натрупания креди ще ми намали и още 40лв newsm78

Тотално изфирясахме с тези купони Mr. Green
[/quote]

# 1 098
  • на морето
Дъщеря ми в Холандия имат оферта да купи 2 неща и получва 4 подаръка, които трабва да заявява всеки ден- като кредита. Получава ги в отделни пакети? Може и ние да получим такава оферта.

# 1 099
И на мен тази сутрин ми даде купони за 500лв. има от хубавите 40 от 80лв. интересно ми е дали като използвам офертата 80/100, плащайки с натрупания креди ще ми намали и още 40лв newsm78

Тотално изфирясахме с тези купони Mr. Green

Не може с оферта 80/100 да ползваш купони, но може да използваш после събрания кредит с купоните.

# 1 100
  • Pazardjik
Вчера тъкмо ви казах , че на село получавам винаги със Спиди  и днес получих изненада . Новата ми поръчка ще дойде с БГ пощи

# 1 101
Пиши им, че не желаеш с БГ пощи, на мен ми казаха, че няма 100%гаранция че някоя пратка няма да бъде зачислена към тях, но слагат едно тикче, че не е предпочитан куриер от мен. За сега нямам втора пратка с тях.

Вчера тъкмо ви казах , че на село получавам винаги със Спиди  и днес получих изненада . Новата ми поръчка ще дойде с БГ пощи

# 1 102
  • Sofia
Не може с оферта 80/100 да ползваш купони, но може да използваш после събрания кредит с купоните.
[/quote]

За тази скъпата прахосмукачка190лв. си правех сметки да ползвам купон 80 над 160, остатъка от 110 да платя с кредит и да си върна 80 от 100, или са ми криви сметките?

# 1 103
Може да е, щото Нидерландия са по-специални от нас. И в Алиекспрес има разлика - по-евтино е за Англия, Германия, отколкото за България. Обаче пък нямат безплатна доставка и въпреки това пак им излиза по-евтино. Явно там са по-бедни от нас...
Seveva, ако сложите едно [ пред quote author= ще затвори цитата.

# 1 104
Интересно, там има ли връщане на кредит или промоциите са други?

Дъщеря ми в Холандия имат оферта да купи 2 неща и получва 4 подаръка, които трабва да заявява всеки ден- като кредита. Получава ги в отделни пакети? Може и ние да получим такава оферта.

# 1 105
  • София

За тази скъпата прахосмукачка190лв. си правех сметки да ползвам купон 80 над 160, остатъка от 110 да платя с кредит и да си върна 80 от 100, или са ми криви сметките?

Утре ще пиша, като пусна поръчка 80/100, дали ми е включило някой купон. Сигурно не може, но не пречи да проверя.

# 1 106
Готов натрупан кредит може да се ползва с купон. Но не може пак да поръчаш с връщане на кредит. Т.е не може и двете за една поръчка.

Утре ще пиша, като пусна поръчка 80/100, дали ми е включило някой купон. Сигурно не може, но не пречи да проверя.

# 1 107
Включвам с малко информация, която се надявам да бъде полезна на някого. Относно правилото за 90 дневно наказание за събитите. Пригага се забрана за срок от 90 дни за участие във всички събития, ако се  анулира/откаже или върне цяла пратка. Офертата не се влияе от други действия, като връщане на 1 артикул или рекламация.

Не баш, аз досега отмених 3 или 4 поръчки, вкл. и с промо връщане на кредит, но засега не е спряло да праща оферти. И продукти връщах, пък някои ги опрости... Не съм връщала обаче цяла поръчка, след като е получена... та, явно пак зависи от индивидуалния кредибилитет на нещо си (акаунт, натрупани плащания, връщания, т.н.) Simple Smile

# 1 108
  • София

Не баш, аз досега отмених 3 или 4 поръчки, вкл. и с промо връщане на кредит, но засега не е спряло да праща оферти. И продукти връщах, пък някои ги опрости... Не съм връщала обаче цяла поръчка, след като е получена... та, явно пак зависи от индивидуалния кредибилитет на нещо си (акаунт, натрупани плащания, връщания, т.н.) Simple Smile

От първият ми профил отмених поръчка веднага след като я пуснах и ми спряха веднага 100/80. Та сега не смея да върна нищо, поне докато не наближи срока на връщане, тогава смятам пак да се прехвърля на първия профил, дано да го отбаннат до тогава.

# 1 109
Това е информация от тях, не са мои думи. Това което поясниха е, че става дума за цяла пратка не за едно две неща. Но да може и да е и индивидуално. Коментара ми е насочен към тези, които се притесняват да направят рекламация или да върнат продукт. Да си пожелаем все да е така 😄😊

Включвам с малко информация, която се надявам да бъде полезна на някого. Относно правилото за 90 дневно наказание за събитите. Пригага се забрана за срок от 90 дни за участие във всички събития, ако се  анулира/откаже или върне цяла пратка. Офертата не се влияе от други действия, като връщане на 1 артикул или рекламация.

Общи условия

Активация на акаунт