Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 855
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 230
Колко време може да чака пакетът в пощата, че това забравих да питам?
На мен ми казаха два дни и трябвало да се връща, ама не беше върната де. А де...

# 1 231
20 дни в никакъв случай няма да държат пратка в пощата. Те сега и със Сеймдей имат договор, къде ще се трупат всички тези пратки. Даже не съм сигурна дали и 7 ги държат.

Ози, и аз плащам с виртуална карта, връщат ми в нея без проблеми. Много са точни Тему.

# 1 232
  • Плевен
Аз вчера въртях колелото и го спрях на 200, пък станаха 400, после 420. Даде ми само от хубавите купони, два от които вече оползотворих.

# 1 233
  • Пловдив
Аз вчера въртях колелото и го спрях на 200, пък станаха 400, после 420. Даде ми само от хубавите купони, два от които вече оползотворих.

Може ли да се поиска това колело за купони?

# 1 234
  • пустинята Гоби
Отворих приложението и ми даде amazing gift , кутия някаква. Отворих е - 80/100 кредит.

# 1 235
И аз току що получих така чаканата оферта 80/100 кредит 😃 Веднага пуснах поръчка.

# 1 236
  • София
Аз продължавам с 10та поръчка от 80/100, при мен винаги я има от Коледа, нов профил от който преди това съм направила една или две малки поръчки. Не знам по какви критерии пускат офертите, но ме засипват с купони от които заради 80/100 няма никакъв смисъл.

За който не вижда 80/100, направете си нов профил, предполагам ще излезе веднага.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 01:38 от nad_tab

# 1 237
Благодаря на всички момичета за отзивите и съветите за влагоабсорбатора. Поръчах този, с кредит 80/100  
Ако не влагата по прозорците, то поне  влагата в стаята да пообере малко,  че и дрехите в гардеробите ми са с мухъл. Ще пиша отзиви.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 13:52 от mimoza@b

# 1 238
  • софия
Мимоза, влагоабсорбаторът не решава проблема с мухъла. Помещението трябва да се проветрява редовно, да не се оставя да тече вода по прозорците (да се бършат).

# 1 239
  • Асеновград
Снощи пуснах още една поръчка комбинация купон и оферта намаление на един продукт, цената дойде 27лв. за 7 продукта. Преди малко влизам да си събера последния кредит от връщане и изненада даде офертата пак.
Този път обърнах внимание, офертата я изписва кредит 80/100 за продукти от количката дава само избор от количката и няма лупа или опция за избор на други, даже не дава всички продукти в нея, но в случая не беше проблем пуснах точно каквото бях набелязала за сумата.
Мисля,че преди ми я пускаше по по различен начин и можеше да се избира от списък.

А това е снощната, напоръчвах чанти на дребния, циповете се развалят и ми излиза по на сметка да поръчвам нови вместо да се занимавам със смяна.

И по съвета на оператор писах да ми отбележат пощите като нежелан доставчик.
В крайна сметка този с който си писах този път, ми извади от 100 кладенеца вода, обяснявайки как не може да се избира куриер. Накрая писа, че уж отбелязва. Да видим резултата.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 06:23 от Panayotu

# 1 240
  • софия
Лятото писах, че колкото и да обясняват как не може да се избере куриер, след негативен опит с онези смешници от сеймдей, си писах с човек и повече не съм получавала с тях. Не знам дали се избира или не куриер, но очевидно се отбелязва "не".

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 08:23 от zvаnchе

# 1 241
Изобщо някой скоро получавал ли е със Сеймдей? Май ги отсвириха.

# 1 242
  • Асеновград
Изобщо някой скоро получавал ли е със Сеймдей? Май ги отсвириха.
Поне от два месеца всичко ми е в Бокса. И сега една чакам с пощите, как ще я взема още не знам.
Семдей от лятото не са ми доставяли.

# 1 243
  • софия
сеймдей са се закачили в емаг. Румънска работа.

# 1 244
Сеймдей са куриер на еМАГ по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт