Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 061
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Пловдив
Аз гледам филми само от флашка, но проекторът е капризен спрямо файловете - някои пуска без проблем, някои не пуска изобщо, а на някои пуска само видео, без аудио.

Единият ми телевизор е същият - не чете половината файлове, които се опитвам да пусна от флашка.

Щом е с андроид, сигурно има възможност да се инсталира VLC media player.
Аз така съм направила с един ТВ бокс с андроид, и досега няма филмов формат, който да не ми е тръгнал.

# 1 261
На проектора може и да стане, на телевизора няма Андроид - само дупка за флашка (най-обикновен телевизор - не е смарт).

# 1 262
  • София
На проектора за който е даден линк, може да се инсталира почти всичко, до сега проблем имах само с А1 Xplore TV, като проблема най-вероятно идваше от А1.

# 1 263
Последните 2 поръчки дойдоха със Спиди до адрес, сега пак чакам с тях. Но ако няма човек в къщи да получи какво става? Ще върнат ли пратката? Или ще ме търсят пак, или ще ходя до офис?

# 1 264
mmoiri , няма да върнат пратката.Когато пратките идват със Speedy, предната вечер идва съобщение по Viber за часа на доставката. Ако знаете, че няма да има никой на адреса, може да пренасочите доставката до офис или до друг адрес.

# 1 265
И никога не идват в посочения час!

# 1 266
  • Пловдив
https://share.temu.com/QnuS4ES2HmA

Поръчах ето този, защото го поръчвам с кредит 100/80 и бях добавила в количката сивия след като ми даде офертата, и после не беше в чантата, затова избрах друг, който ми се вижда същия, но бял.

# 1 267
И никога не идват в посочения час!
За това съм дала адрес до офис на Speedy, имам седмица да си взема пратката. Отивам, когато ми е удобно и не се връзвам да чакам куриер.

# 1 268
Аз пък съм много доволна от Спиди. Куриерът за нашия район винаги пристига в уреченото време, а когато по някаква причина не съм вкъщи, пита в кой офис ми е най - удобно и там праща.
Мен продължават да ме заливат с офертата 100/80 и се възползвам. Навихте ме и аз да си взема робот за прозорци, като мисля да го взема, когато тази оферта спре с натрупания кредит и купони 50%.

# 1 269
Много моля за линк към "босите' обувки.

# 1 270
  • София
https://share.temu.com/QnuS4ES2HmA

Поръчах ето този, защото го поръчвам с кредит 100/80 и бях добавила в количката сивия след като ми даде офертата, и после не беше в чантата, затова избрах друг, който ми се вижда същия, но бял.
-Native 1280*720P supports 4K 200 ANSI дава за сивия, дано да не се различават в картината.

# 1 271
Лаватера, в кой квартал си? На колежка също със Спиди доставят, до ПУ живее.
Ние в Тракия сме поверени на Бокс Нау и пощите.
Имам смс за пристигнала пратка в Бг пощи, не пише никакъв срок за получаване.

# 1 272
Дева, съседки сме. Взимаме дори от една кутия на Бокс Нау. 😄 Повечето пратки ми идват в Бокс Нау, но тук - таме пускат и със Спиди.

Alys, ето боси обувки. Много съм доволна.
https://share.temu.com/Tt3RJqkt1YA

Вчера някой питаше и за играчки за 2г. дете. По - късно ще пусна пост с линкове за неща, от които съм доволна.

# 1 273
Ох, направих каша с една поръчка, моля за съдействие. Поръчах две игри ( за 16 и 8 лв), но са еднакви. Уж имах едни сандали в кошницата и ми излезе, че поръчвам 1 игра и сандалите, а като платих видях, че са две игри. Не знам какво стана. Анулирах играта от 16лв естествено, и сега ми стои тази от 8 лв. Ще ми я изпратят ли изобщо като няма 25 лв поръчката и анулирах едното нещо ...

# 1 274
Yan25, да, ще изпратят.

Общи условия

Активация на акаунт