Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 042
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
 Etna, понеже ми трябва за матрак 100х200см, а такъв размер няма, според теб добре ли ще стои с 10см по-широк протектор или има шанс матракът да се вкара в по-малкия размер(с 10см по-малък протектор от матрака?)
[/quote]

Хм.., не мога да преценя, но по-скоро и при двата варианта ми се струва, че няма да се получи добре.
И на моя протектор има това обкантване по ширина и дължина, както е и на снимката дадена от mariat и при точен размер всичко по контурите на матрака се опъва и приляга добре.Надолу остават само тези 30 см за височината на матрака, където платът е просто парче плат, не е капитонирано.Ако е по-голям ще избягат ръбовете и не мога да си предсавя дали ще прилегне добре.При по-малък протектор още по-неприемливо ми се струва - навътре по около 5-см от всички страни тънкият плат ще е на повърхността за спане, ще има и някакво ръбче там...
Дали няма протектори без този ръб ? Пак ще има по-плътна, капитонирана част и съответно по-тънка, но при по-голям протектор, ако е без ръбче няма да пречи дори и капитонираната част да отиде надолу.Просто да го няма това обкантване...

# 1 336
  • На изток от Ада
Разбира се!
 https://share.temu.com/bbDusEGHyxA за оранжерия.
 https://share.temu.com/gsBR2EkGKgA уреда за лице.

Иначе чдкдм 2 пратки скоро.

# 1 337
Това връщане на кредит, ако пазарувам за 80лв, колко ще бъде?

# 1 338
Това връщане на кредит, ако пазарувам за 80лв, колко ще бъде?
40 лв.

# 1 339
  • На изток от Ада
Ми то зависи каква опция имаш , аз имам най много 30 % връчване на кредит

# 1 340
Сега погледнах - 200% ?! Брей..

# 1 341
Много жалко, веднага влизам да го похваля този ръчен часовник, а той спрян от продажба.
Много е шантав, но се свиква, точката е часа, а стрелката, минутите.

# 1 342
  • Плевен
Напиши в търсачката rebate 100

Аз вчера въртях колелото и го спрях на 200, пък станаха 400, после 420. Даде ми само от хубавите купони, два от които вече оползотворих.

Може ли да се поиска това колело за купони?

# 1 343
  • Лутаща се
Благодаря. Според мен обаче от това ще стане тунел за ниски растения, не и оранжерия.

# 1 344
  • На изток от Ада
Тя майка ми го иска за тунелчетя, за марули...

# 1 345
Получих яке с отрязан етикет.

Поръчах дънково детско яке и то пристигна с отрязан етикет на яката. Компенсираха ме, но това предизвика доста въпроси в мен. Търговеца размера ли крие или са ми пратили върнат продукт от друг клиент. Поръчвала съм доста неща и високо е било окей, до днес.

# 1 346
Как виждате какви са купоните преди да ги платите?
Има си инфо, като цъкнеш на въпросителния знак под сумата.

# 1 347
  • Лутаща се
Получих яке с отрязан етикет.

Поръчах дънково детско яке и то пристигна с отрязан етикет на яката. Компенсираха ме, но това предизвика доста въпроси в мен. Търговеца размера ли крие или са ми пратили върнат продукт от друг клиент. Поръчвала съм доста неща и високо е било окей, до днес.
Ново ли изглежда или има следи от носене? Мисля си, че е възможно да е поръчано от някого, да е носено и да са му отрязали етикета. Но до 90 дневния срок за връщане да е умаляло или омръзнало и да са го върнали.

# 1 348
Здравейте!
Чета ви редовно и сте ми много полезни Blush
Намислила съм да си взема таблет от Тему.  Ще се ползва за Ю туб, гледане на филмчета, четене на форуми.  Може ли да ми препоръчате!

# 1 349
Аз си взех за 210 лева с клавиатура, стило, безжична мишка. 12GB / 128 GB. За сега само го включих и настроих. Екранът е голям, лесен за употреба/ настройка. Нормален таблет. Единствено не разбрах как да включа клавиатурата. А, има си всички езици, идва с Андроид и е настроен на английски. Купих го с 80 лева купон + 57 от 100/80, които имах натрупани.
 https://share.temu.com/ghn3GidPIdA

Общи условия

Активация на акаунт