Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 026
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 350
Изглежда много добре, благодаря!
Аз имам 120лв натрупани, ще чакам и връщане на кредит, на мен често ми излиза тази оферта.

# 1 351
Някой поръчвал ли си е матрак от ТЕМУ... търся мнения.

# 1 352
  • Асеновград
Здравейте!
Чета ви редовно и сте ми много полезни Blush
Намислила съм да си взема таблет от Тему.  Ще се ползва за Ю туб, гледане на филмчета, четене на форуми.  Може ли да ми препоръчате!
https://share.temu.com/J98BXAKf0cA аз поръчах този, всичко му работи, свързва се без проблем клавиатура, работи и с мишка. Малкия докато мрънкаше защо ми бил, сега не мога да се вредя. А го бях планирала за мен за път. Но това е голям таблет, за гледане е супер и за работа  .
Принципно всички клавиатури за Андроид са с разместена подредба на кирилицата, трябва да се свикне.
Има доста по евтини ако е само за интернет и ютуб.

# 1 353
Оф честито - бг пощи! Мога ли да разбера от сега в кой клон ще дойде? Влезнах чрез проследяване на пратка, написах товарителницата в сайта на БГ пощи, но няма информация за нея. Как да знам в кой клон ще дойде? До нас имам два, но единия ми е една идея по-далеч, а не знам на какъв принцип разпределят пратките. При БоксНау знам в коя кутия ще бъде пратката. Сигурно трябва да си изчакам имейла и там ще ми кажат къде ми е пратката. Ще пиша на бота, че не искам БГ пощи, без значение дали ще има ефект.

# 1 354
Изглежда много добре, благодаря!
Аз имам 120лв натрупани, ще чакам и връщане на кредит, на мен често ми излиза тази оферта.
С един купон за 80 лева над 160 + натрупано излиза на десет лева доплащане. Но, точно този таблет не беше намален до сега с нито една стотинка (корекция на цената), явно е на минимума. Всъщност дори сега е на 2 лева повече отколкото аз го взех.
VaniaK, трябва да получиш съобщение от бг пощи или виж адреса, който си дала към кой клон е точно.
Panayotu, как свърза клавиатурата с таблета?
Относно подредбата. При мен дойде на латиница само, нормалната подредба. Аз си настроих на БДС (машинопис) езика и залепих кирилските букви на съответните бутончета на клавиатурата, както правя и с лаптопа.

# 1 355
То предполагам към кой клон е, ама имам и малко съмнение да не отиде в съседния. Ще чакам смса, има време.

# 1 356
Аз да кажа,че след като Тему ме заби в девета глуха със смотани купони си направих нов профил  и веднага получих 80/100. Лошото е,че трябва да започна с едни нови 100 лв . ММ ми се смее,че това е част от схемата,ама аз кълва, какво да правя... Някой може ли да похвали сутиени с хубава оформяща твърда чашка?

# 1 357
То предполагам към кой клон е, ама имам и малко съмнение да не отиде в съседния. Ще чакам смса, има време.
Като получиш съобщение от Тему, че пратката е доставена, може просто да им се обадиш на този клон и да ги питаш има ли пратка на това име, да не се разкарваш. Че аз така и не получих съобщение за препоръчано писмо от ТЕЛК комисията, а ми звъннаха от картотеката, след като пощата им го е върнала като "непотърсено"

# 1 358
  • София
В моя първи смс от пощата беше написан адреса на общината в града ни, а не на пощата. Учудих се, но т.к. пратки от Али-то по едно време идваха в касите на изи пей, реших че е възможно общината да е отпуснала стая - склад на пощата, за да събира многобройните пратки Joy
Добре, че имаше и телефон и се обадих да питам. Оправдаха се, че няколко пъти писали на Тему да коригират адреса, но последните не реагирали, а пратките си били на адреса на пощенския клон.

# 1 359
Дано приключи одисеята в БГ пощи, както със Сеймдей. Не са ми ок като доставчик и това е. Някои клонове може да са ок и хората да са доволни, но масово това не е така.

# 1 360
Аз съм също от недоволните и не пропускам да пиша това ( има такава възможност,) за всяка доставка. Клонът, който ни обслужва е далече,до нас има друг,но не сме му в района и имат безумно работно време. Иначе са вежливи служителките,но какво от това.

# 1 361
  • Асеновград
Panayotu, как свърза клавиатурата с таблета?
Относно подредбата. При мен дойде на латиница само, нормалната подредба. Аз си настроих на БДС (машинопис) езика и залепих кирилските букви на съответните бутончета на клавиатурата, както правя и с лаптопа.
[/quote]
Свързваш като нормално блутут устройство, намираш го и ги сдвояваш/ Тези клавиатури и с лаптоп се свързват.
Машинописа можеш да настроиш, не става с фонетика. Не ,че и много съм се мъчила де, ама дребния не пропуска да си пореве, че не ставало Simple Smile
Днес получих част от пратка

Етеричните масла, бяха много добре опаковани.

# 1 362
Взех си и аз пратката от пощата. Нямаше никой, жената веднага я намери. Писах им обаче на Тему, че искам да си ги получавам в бокса. Не ми се ходи вечер след работа до пощата... ако пък се падне ден за пенсии пффф.
Поръчката ми беше с 2 подаръка. Единия ще се счупи... ухото на един заек се държи на магия. Другия е един безумен обръч. Дадох им оценка 2*. Чатбота ми възстанови пари, който не съм платила... странна работа

# 1 363
Взех си и аз пратката от пощата. Нямаше никой, жената веднага я намери. Писах им обаче на Тему, че искам да си ги получавам в бокса. Не ми се ходи вечер след работа до пощата... ако пък се падне ден за пенсии пффф.
Поръчката ми беше с 2 подаръка. Единия ще се счупи... ухото на един заек се държи на магия. Другия е един безумен обръч. Дадох им оценка 2*. Чатбота ми възстанови пари, който не съм платила... странна работа
Подаръците всъщност имат стойност. Може да върнете и другия ако не ви харесва. Ще Ви възстановят парите и за него. Предполагам са безплатни, защото другите неща,от които избираш са с надути цени.

# 1 364
Пробвах ей сега колелото, спрях на 100 лева, еми от най гладните купони се паднаха. 😀

Общи условия

Активация на акаунт