Гласуване за "Книга на 2024 година"

• 8 654
  • 187
  •   1
Отговори
# 75
Ако и двете книги са еднакъв брой гласове, печелят и двете, ако не бъркам. Такъв беше случаят с "Ловецът на хвърчила" и "Хиляди сияйни слънца" на Халед Хосейни.

# 76
Чела съм само две от заглавията и за тях гласувах.
Жалко, че единият ми фаворит е с малко гласове - много ми хареса “Всичко, което търсиш, се крие в библиотеката”.

# 77
Моите гласове отидоха при:

1. "Тихи години" - най-силната книга, която прочетох през 2024 година
2. "Да срежеш камъка"
3. "Женският кръг на лейди Тан"

Мисля, че този път селекцията е много силна и която и книга да спечели, ще е напълно заслужено!

Честита Новата 2025 г.Живи,здрави,благословени и щастливи да сме!Много късмет и успех през цялата година!Аз гласувам за "Аз преди теб", Джоджо Мойс,която ме грабна още от първите страници.

А как гласувате за книга, която изобщо не е в анкетата? Rolling Eyes

Съжалявам за грешката,не бях обърнала внимание на Новата анкета за 2024 г.,просто ми излезна списъка с книгите отбелязани в черно.Поправих се и гласувах за ''Сайбиевата невеста'' на Боян Боев, ''Мамник'' на Васил Попов,които съм чела от анкетата.

# 78
  • Бургас
Гласувах с удоволствие!
Прекрасни книги са в класацията!

# 79
Последна възможност за гласуване днес.
Утре ще обявя резултатите.

# 80
  • София
Чакаме резултати. Simple Smile

# 81
Да си потвърдя гласа за Симон - и след като я довърших си остава моят фаворит.

Не помня дали сме обсъждали минали години, но дали не е по-добре за следващи класации да остане един глас във финалното гласуване, а не както сега - три? В смисъл - когато даваме предложения - ОК да дадем повече опции, но накрая не трябва ли да се спрем на 1 фаворит? Какъв е смисълът да си избираме няколко книги, които са ни харесали? Какво ви е мнението по въпроса?

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 10:40 от Джинa

# 82
  • Телиш/Плевен
Не помня дали сме обсъждали минали години, но дали не е по-добре за следващи класации да остане един глас във финалното гласуване, а не както сега - три? В смисъл - когато даваме предложения - ОК да дадем повече опции, но накрая не трябва ли да се спрем на 1 фаворит? Какъв е смисъла да си избираме няколко книги, които са ни харесали? Какво ви е мнението по въпроса?
Съгласна съм, аз за пръв път (май Thinking) гласувам и също очаквах, че ще може само една книга да се подкрепи. И се чудех до последно дали да не подкрепя само една...

# 83
  • Mediterraneo
На мен ми харесват трите опции. Така или иначе си отбелязвам всички книги, достигнали до гласуване, няма никакво значение за мен коя точно ще е Книга на годината.

# 84
Не става въпрос коя ще е книга на годината, а че гласуваме за своята си книга на годината. Какъв е смисълът да гласувам за три книги, които харесвам Rolling Eyes Как откроявам коя от трите ми е най Rolling Eyes Освен ако не гласувам пак само за 1 де.

# 85
Ами на мен ми е трудно да избера една любима книга, три е идеално.

# 86
Ами на мен ми е трудно да избера една любима книга, три е идеално.
т.е. имаш Книги на годината Simple Smile

# 87
  • София
И аз не бих избрала само една. Три си е добре.

# 88
  • софия
И аз гласувах за пръв път. Повече ми харесва опцията "книгИ на годината".
За да избера  само една, трябва да е изключителен шедьовър, а ако няма такава, ще ми е трудно да отхвърля други (почти) равностойни.

# 89
И аз съм за 3 - те книги . Как да избера коя повече ми е харесала ? Всеки си има различни предпочитания за книги за това пък ми харесва , че има за всеки по нещо .

Общи условия

Активация на акаунт