Звездни компромати - Януари 2025

• 411 843
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 180
  • софия
Сетовете на Zoe са тежки и са си за навън, не са пижами или домашни. Много са модерни от две години и се носят по партита и коктейли от инфлуенсърки и известни дами. Имаше зелен сега е червения на Зейнеб. Добре и стоеше.
Като ѝ гледам профила, червеният е старичък. Има снимки с него от 2022 г.
Скрит текст:

# 181
Може да не е финализиран развода все още... то и интервюто каква му беше целта освен да съобщи на света за новата си връзка? Аз стигнах до втория път когато каза, че е споделена, и не можах да продължа повече 😀

# 182
  • На морето!
На Стрина дъщерята има данни за класическа балерина /страхотен падьом и елегантна шия/. Много е красива и грациозна.

# 183
  • Пловдив
Представянето и успехите ѝ в бокса бяха голяма част от разговора.
Златка е далеч по-обрана и смирена от това, което беше.
Постоянна и дисциплинирана е в спорта и изказа ѝ е съвсем друг вече.
Промяната е осезаема.

# 184
А може, за костюмите, явно си вървят паралелно различните цветове. Трябва да погледна лилав дали има. Син съм виждала.
Някои носят само горнището, че да не е прекалено пижаместо.

# 185
Щях да пиша, че стрина много ме дразни като се обръща към някой с "ей, хора". Бяха пуснали едно клипче от летището и Иван се обръща към нея за нещо и тя отговоря с " ей, хора, знаете ли..."

# 186
Може да не е финализиран развода все още... то и интервюто каква му беше целта освен да съобщи на света за новата си връзка? Аз стигнах до втория път когато каза, че е споделена, и не можах да продължа повече 😀

Да, може да е като при Брад и Анджелина, 10 години да се развежда.

Ама що ли не вярвам.

# 187
Може ли линк за Златка Д?

# 188
Спас на Стрина никак не го харесвам в лице и тъй като сестра му на една от снимките е като негова близначка, та красива... не мога да я нарека. На снимкатата в профил и с кок много ми харесва, има красива шия, анфас - твърде широки и сплескани черти. Деца са, да са живи и здрави.

# 189
Хубаво е на Стрина момичето
Всичко му е обло/топчесто - лице, устни, бузи, нос.
Някой да и каже, че може да се позира и без да държи полуотворена устата си

# 190
Не бъдете толкова строги, не всички сме пластични, аз също танцувам като тези двамата хубавци Blush

Относно бившата на Донков (забравих името), има такъв тип аутфит, който е много популярен сред младежите в Испания та почти до към 40 годишна възраст. Раздърпани, неогладени, рошави и над нещата, но са готини хора. Разбирам го като вид себеизразяване или знак за търсеща личност, но лично на мен не ми харесва.

# 191
  • на село
Щом е написан коментар от една жена, че е женен този на Златка, значи е така и точка.

Също и че Зейнеб не е омъжена. Нищо, че тя самата твърди обратното. Сигурно лъже.

# 192
  • Mediterraneo
Мария Бакалова
Скрит текст:

# 193
Е щом една жена, без име, го е написала под нечия снимка - верно ще да е, без съмнение

# 194
Като видя Тръмп и неговият танц, все си представям как прекарва една невидима кърпа през ушите си, като героят на Лойд Бриджис в Смотаняци.
Скрит текст:

Десет дни след като агенцията WME, която изостави Джъстин Балдони и която също така отговаря за Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, публикува изявление, в което казва, че Лайвли и Рейнолдс не са притискали WME да се откаже от Балдони. Ако наистина не са, то WME са достатъчно глупави за да извадят сега и тези съмнения. Малко като "гузен негонен бяга" става.

Общи условия

Активация на акаунт