Звездни компромати - Януари 2025

• 412 194
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 270
Добре де , не сте му на този човек в обувките , мен да ме е зарязал някой няма да го ненавибдсм  , камо ли толкова да св вълнувам от хора, които не познавам .😬

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 15:08 от Candy_girl

# 271
Да бе, някой уринира в шише, сакън да не си изгуби златната работа... Joy

Ако ви е интересна темата , четете англоезичните статии и статистики по въпроса. Амазон беше определено за най-гадното място за работа впрочем. А за период от 1 години статистиката сочи те сменят персонала си на 100%. Тоест хората започват и след това се отказват.

Добре де , не сте му на този човек в обувките , мен да ме е зарязал някой няма да го ненавибдсм  , камо ли хора , които не познавам .😬

Доколкото разбирам написаното, ако правилно съм разбрала, мога само да пожелая да не ви се налага да търпите "ритници от хора, на които сте дали обувки", че да разберете за какво става дума.

# 272
омг, хората се събурат и разделят, голям праз. нали взе бая пари, та не е останала гола-голеничка.

# 273
  • София
Баш за тук си е темата за шофьорската разпра. Аз лично предпочитам да гледам на Насар като на повод за гордост, но средата му не ми изглежда много ок. Видяхте ли, че има и детенце на видеото?

Лили Деп ми е много антипатична, но гледах част от онзи сериал с Week'nd и я намирам за добра актриса.
Не, че нещо, ама Насар какво е виновен, че жената на масажиста му е дива простачка, която се бие по пътищата?
А детето пък какво
общо има с него? То излезе от задната кола. Там е още по-зле, че баща му/дядо му е карал животозастрашаващо по магистралата.

# 274
Ама Маккензи Скот излезе от тоя брак с невероятно обезщетение, не е останала на помощи нещо. Самата тя каза, че е “с твърде много пари” и дарява милиони за благотворителност.

# 275
За характера на Велинова не съм чувала хубави неща, но не я познавам лично. Другият брат има много млада жена и малко дете. Не знам коя връзка и кое дете му е, но настоящата жена е наистина доста млада и с доста тунингована визия. Има малко Хатанаска вайп.
На мен братята Енчеви са ми симпатични дори в своята ексцентричност. На фона на Бачорски, Кристояноциденинощовци и Зверове Енчеви ми се виждат като елит направо (лично мнение).
Подкаста на Тото с Енчев е много приятен. Хем забавен, хем интересен, докторът говори доста увлекателно. Бонус е, че и Тото не пуска обичайните си тъпотии и не се държи свойски с човек, успял извън неговата сфера.

# 276

Емануела в действие

# 277
Тя Емануела (певицата) е имала толкова бивши, че трябва да уточни кого визира Laughing

# 278
За характера на Велинова не съм чувала хубави неща, но не я познавам лично. Другият брат има много млада жена и малко дете. Не знам коя връзка и кое дете му е, но настоящата жена е наистина доста млада и с доста тунингована визия. Има малко Хатанаска вайп.

верно ли, не съм разбрала, че са се разделили с иванка /тя ми беше набор, познавам я от студентските години/

# 279
Дружеството на Невен Енчев ли се казваше “Алхемист фон Голденбург” ООД? Той си беше купил благородническа титла или нещо подобно.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 15:32 от Beauty queen

# 280
Появи се нов клип от случката БМВ изпреварва от дясната страна и застава в лява лента пред колата на хората и рязко намаля.Това е предпоставка за ПТП.После човека се мести в дясна лента.А този Насар на клипа си е направо Насран. Grinning

# 281
Излязоха нови видеа от видеорегистратори за ситуацията преди боя на магистралата. Абсолютно си е нелеп този, който е от втората кола, но тъй като другите първи агресират, сигурно те ще го отнесат.
Ако живеехме и в 5% по-добра държава, присъствието на най-успешния спортист за годината щеше да повлече публична дискусия относно шофирането и да има промени. Но сега просто ще си почешем езиците на тема какъв е човекът Насар и след 3 дни ще забравим.
Добре, че не е имало ПТП.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 18:14 от Clouded

# 282
  • Варна
Да, което ме насочва към Резиденцията Алхемист , явно е негова

# 283
Негова е, а новата жена на Невен е 01 набор и вече има две деца от нея. От родния и град се говори, че е упражнявала древната професия преди да се залюбят, въпреки крехката и възраст.

Да, което ме насочва към Резиденцията Алхемист , явно е негова

# 284
  • Пловдив
Видяхте ли, че има и детенце на видеото?
Не съм видяла, но моите познати имат едно дете и яростната кака също крещеше: "Ще ми убиеш децата", та явно е имало. Grinning
На Насар каква да е средата му - червенобрежка. Махленски изпълнения, нищо престъпно. Добре, че не се изблъскаха едни други в лентата за движение, де.
Вярно, че се вижда и детето, да.

Цитат
Дружеството на Невен Енчев ли се казваше “Алхемист фон Голденбург” ООД? Той си беше купил благородническа титла или нещо подобно.
Аха, той. Май така се и подписва. Това ми идва малко в повече, ама...

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 16:01 от Магдена

Общи условия

Активация на акаунт