Звездни компромати - Януари 2025

• 412 221
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 315
Още си е хубава, като я гледам по тв, ма на тази снимка може би е пийнала и си е полегнала Simple Smile

# 316
Невен беше купил преди време някъв замък в Германия и титлата му дойде заедно със замъка. Имаше минерална вода близо до тоя замък , щеше да го реконстроира да прави СПА комплекс , не знам кво стана.
При германците не знам как е, но може да е подобно условието 😉

Няма лошо. Имам спомен, че и Мара Отварачката се беше закичила с титла "дама/лейди" и искаше така да я наричат😂

# 317
Не че тук е темата, но като все пак няма шофьорска, малко инфо за боя с Насар - двете коли са се засичали една друга последователно, т.е. намалявали са рязко пред другия след изпреварване, като според моите познати първо започнал масажистът, явно ядосан, че не го пропускат напред, на което те смятат, че имат право; а жената на масажиста, същата тази загрижената за децата си, която тръгна да се бие на клипа, при разминаването им показвала през прозореца средни пръсти. Мъжете отбили встрани да се изясняват. Последното е най-безсмислено според мен, но явно не според всеки.
Ето го разказа на жената:
https://trafficnews.bg/bulgaria/zhena-uchastvala-skandala-struma … izprevari-332610/
Некоректно се замесва името на Насар в случая с цел търсене на сензация, все пак той не е шофирал, не е участвам пряко в пререканията след това.
Но съм без думи за поведението на двамата водачи Close

# 318
Тамън толкова ѝ давах, но не ми се вярваше наистина е да е на 24. Предвид, че и той е по-чичкавеещият от двамата, не са много хармонична двойка. Момиченцето им е на 2-3 и по повод нуждата ѝ от детска градина мислеха да отварят частна такава с предводителка младата майка. Надявам се да се отказали по този начин да търси занимание на младата си жена.
Негова е, а новата жена на Невен е 01 набор и вече има две деца от нея. От родния и град се говори, че е упражнявала древната професия преди да се залюбят, въпреки крехката и възраст.

Да, което ме насочва към Резиденцията Алхемист , явно е негова

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 19:14 от Танчитка

# 319
Насар няма вина в  случката на "Струма". За мен е нелепо така да се извъртва случая, че накрая той да отнася коментари....

# 320
  • на село
Тези две коли, пълни с някакви питеци, спрели, моля ви се, да се изясняват в аварийната лента. Много загрижени за децата, а че с тъпия си кютек застрашават цялото движение, плюс децата си, които едва ли някой ги е гледал къде щъкат. Едно, че могат да убият някой, друго че може някое дете да изскочи на пътя и после нека да не е твоя вината, че си го блъснал.

# 321
Бившата на Невен Енчев се казва Иванка или Ваня. Ендокринолог , гледала съм я с Стани богат. Изключително красива и умна жена, ама на такива като Невен , умни не му трябват.
Напишете Д-р Ваня Александрова в Гугъл и ще я видите.

# 322
  • При семейството си
Не че тук е темата, но като все пак няма шофьорска, малко инфо за боя с Насар - двете коли са се засичали една друга последователно, т.е. намалявали са рязко пред другия след изпреварване, като според моите познати първо започнал масажистът, явно ядосан, че не го пропускат напред, на което те смятат, че имат право; а жената на масажиста, същата тази загрижената за децата си, която тръгна да се бие на клипа, при разминаването им показвала през прозореца средни пръсти. Мъжете отбили встрани да се изясняват. Последното е най-безсмислено според мен, но явно не според всеки.
Чудни са и двете коли, семейства.
“Англичанката” не била агресивна, май другата преди това или някоя жена псува:
https://trafficnews.bg/bulgaria/pusnaha-novo-video-situatsiiata- … boia-pred-332585/

https://www.dunavmost.com/novini/masazhistat-na-karlos-nasar-ako … dim-na-pogrebenie

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 20:22 от Elpis

# 323
Ма тоЗ Невен Енчев яко го пере сачмата...титла си купил(от кого?) , че и я ползва...тц, тц.
Ама то народа е казал: дай на човека пари и му гледай сеира.
От този, от когото и Евг. Минч. Купуваш си земя за по-малко от 1 000 паунда и си с титла.

Тази трябва да е жената на Невен.

Това е старата и снимката е бая стара.

# 324
Батинков

# 325
И той с домашни чехли, детето до него с маратонки..

# 326
  • Пловдив
Това неофициална пижама ли е? Flushed

# 327

По облекло на Аладин мяза.Иначе добре е захлебил.Чудя се как не ги е срам да се хвалят с с снимки.

# 328
Еднакво гнусен както отвътре, така и отвън

# 329
  • Deutschland
Как така се купуват замъци в Германия? Искам и аз.
Драгана Миркович има в Австрия, наш Невенчо в Германия, но за нея не знам да е Драгана фон Едикоя си.

Общи условия

Активация на акаунт