Звездни компромати - Януари 2025

• 412 218
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Тази сигурно е или споменатата Иванка, или новата на Ангел Енчев (на втората ми прилича) - по-възрастна е на вид от набор 2001, а и по лице не е другата от съблазнителната снимка.

# 301
  • София
70-ти набор са братя Енчеви.

# 302
  • софия
От този, от когото и Евг. Минч. Купуваш си земя за по-малко от 1 000 паунда и си с титла.
Кой е той? Аз и за Генчо се чудя. Flushed
Това ми излиза на съвсем рандъм търсене. Ако се заровиш, сигурно ще излезе и в по-сериозен източник.

# 303
  • Countryside
Ама кажете кой е тоя лорд, дето раздава титли. Колко му е да си купим и ние, само 1000£, то без пари направо Joy че и някоя нивичка ще си купим, да има за децата Joy

Енчеви по-възрастни от '75 набор, те на 50+ ще излязат, вампирите му с вампири Joy

# 304
  • софия
easy peasy, г-жа Букет. Много добра би ви стояло.

# 305
Не е толкоз лесно, па за 1000 💷 е абсурдно. Как пък не са се сетили натуралните англичани да се наконтят с титла😂

# 306
  • При семейството си
Май това са първите съпруги/половинки на братята Енчеви:
https://doctorenchev.bg/images/magazine/Enchevi-2010-06-03.pdf
Новата на Невен е…може и да е била от бранша.
А Невен още преди 3 години е изглеждал така:
https://www.capital.bg/moiat_capital/lica/2021/12/24/4296175_edi … ka_aristokraciia/

# 307
  • софия
Не е толкоз лесно, па за 1000 💷 е абсурдно. Как пък не са се сетили натуралните англичани да се наконтят с титла😂
Не им трябват.
Вече дадох линкове и не звучи изобщо сложно. Ако имаш друга информация, с интерес бих прочела.

# 308
Да, това е Милена Пандова на Ангел със сигурност. Тя е симпатична жена, но мисля, че той тогава много искаше да са някаква бляскава двойка тип power couple (което за кратко правиха с Велинова), а Милена тогава беше по-скромна жена и не се получи

# 309
  • Пловдив
Не че тук е темата, но като все пак няма шофьорска, малко инфо за боя с Насар - двете коли са се засичали една друга последователно, т.е. намалявали са рязко пред другия след изпреварване, като според моите познати първо започнал масажистът, явно ядосан, че не го пропускат напред, на което те смятат, че имат право; а жената на масажиста, същата тази загрижената за децата си, която тръгна да се бие на клипа, при разминаването им показвала през прозореца средни пръсти. Мъжете отбили встрани да се изясняват. Последното е най-безсмислено според мен, но явно не според всеки.

# 310
Видях снимки от рождения ден на Давид на Гани. Там какво стана, на кого са присъдени родителските права?

# 311
  • Пловдив
150 хиляди за титла Невен Енчев сигурно може да си позволи, ама Гената според мен - надали.

# 312
  • Sofia
“Хубавото”Наде 🫣
Скрит текст:

# 313
  • Пловдив
Невен беше купил преди време някъв замък в Германия и титлата му дойде заедно със замъка. Имаше минерална вода близо до тоя замък , щеше да го реконстроира да прави СПА комплекс , не знам кво стана.

# 314
Останало само Наде

Общи условия

Активация на акаунт