Звездни компромати - Януари 2025

• 412 224
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Видяхте ли, че има и детенце на видеото?
Не съм видяла, но моите познати имат едно дете и яростната кака също крещеше: "Ще ми убиеш децата", та явно е имало. Grinning
На Насар каква да е средата му - червенобрежка. Махленски изпълнения, нищо престъпно. Добре, че не се изблъскаха едни други в лентата за движение, де.
Твоят познат Григорий ли се казва? Той е качил едно от видеата. Излизат клипове и с други пътни случки с негово участие.

# 286
  • Пловдив
Григорий се казва, да. Жената с лилавото яке е неговата.

Цитат
Негова е, а новата жена на Невен е 01 набор и вече има две деца от нея.
Малий, а той е сигурно 71 или някъде малко след. Майка им, другарката Енчева, беше даскалица по физическо в нашето училище и те са по-големи от нас.
Е па браво. Пример за мъжагите в съседна тема, дето обясняват как всеки мъж се привличал от млади жени, а не от връстнички. То всеки се привлича, ама само успелите могат да си вземат.

# 287
Е какво показно - Теди Велинова е пред рев на тези снимки
Теди ясно, но на дъщерята физиономията казва всичко
Зейнеб кога и къде е потвърдила, че е омъжена?!
Защо жената на адвокатчето търпи и не се развежда? По същата причина, поради която хиляди българки търпят Money
Е каква е физиономията на дъщерята,детето се е усмихнало

# 288
Ох, Невен е чисто луд! Кара персонала да му вика с няква титла, ма кво беше не помня 😅😂
Жена му е набор на щерка ми😅 Запознали се като тя дошла да се снима за каталог ли, за реклама ли в хотела. Държанието му към нея е като към булонка или обслужващ персонал… покъртително.

# 289
И двамата братя се държат като биполярни, между супер мило и добронамерено държане и после куку руку.

# 290
  • Viena
Къде е този Невен?

# 291
Не бяха ли осъдили единия брат в Гърция или бъркам ?

# 292
  • Berlin
Резиденция Алхемист ли? 😂 Хев ъ найс дей, сър.

# 293
  • Варна
Дайте да видим новата млада жена на Невен Енчев, че аз ли не търся правилно, но ми изкачат статии само за съпругите на доктор Енчев.

# 294
  • Countryside
Ма тоЗ Невен Енчев яко го пере сачмата...титла си купил(от кого?) , че и я ползва...тц, тц.
Ама то народа е казал: дай на човека пари и му гледай сеира.

# 295
Michele Morrone и син
Скрит текст:

# 296
Тази е на Невен:

Джуките на живо конкурират тези на Тедито.
Иначе имат много сладко момиченце.

# 297
  • софия
Ма тоЗ Невен Енчев яко го пере сачмата...титла си купил(от кого?) , че и я ползва...тц, тц.
Ама то народа е казал: дай на човека пари и му гледай сеира.
От този, от когото и Евг. Минч. Купуваш си земя за по-малко от 1 000 паунда и си с титла.

Тази трябва да е жената на Невен.

# 298
  • Пловдив
От този, от когото и Евг. Минч. Купуваш си земя за по-малко от 1 000 паунда и си с титла.
Кой е той? Аз и за Генчо се чудя. Flushed

# 299
Тази тряба да е предната😅 новата е дето показах, поне до преди 10 месеца беше тя:)
Той също няма общо с твоята снимка. С дълга коса беше😅 и по пухкав

Общи условия

Активация на акаунт