Звездни компромати - Януари 2025

• 412 245
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 345
Любовта към животинкитр и здравословното хранене ги е събрало. Аз много уважавам хора, които се грижат за бездомничета, или животни в нужда. Аз самата съм вегетарианка поради тази причина и ги разбирам чудесно. Пожелавам им да са щастливи всеки по своему, Валерия е богата вече, да, и съм сигурна, че ще помага на още повече животинки в нужда.

# 346
За Валерия й е идеално да е параван, нея я интересуват само животните.

# 347
Още октомври е била качила клип от банята му как се къпе Grinning Голяма мръсница тази Валерия Grinning

# 348
Биомета и Цветка нямат никакви снимки от банята, та как решихте, че Валерия е там?
Чак и мръсница стана

# 349
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тя кога се раздели пък с Евгени, аз преди месец като че ли я гледах някъде си говореше, че все пишели да са разделени, а те си били заедно.

# 350
Биомета и Цветка нямат никакви снимки от банята, та как решихте, че Валерия е там?
Чак и мръсница стана

Мръсница в шеговит стил го написах Grinning

# 351
Страшно ми харесва Валерия и външно и като характер и морал. Този господин го знам от темата, харесва ми как се поддържа. Рядкост е да видиш мъж извън ранните му 20 години в такава форма. Имат обща кауза, която вероятно ги е събрала. Надявам се да се задържат заедно, хубава двойка са въпреки разликата във възрастта. Валерия е много зряла за годините си, умна и целеустремена е и мисля, че такъв мъж има нужда от точно такава жена.
Зарадва ме тази новина, дано е истина.

# 352
  • на пистата
На коледа Алексиев е качил клип,вижда се кучето на Валерия там.

# 353
Цвети в тик-ток има мн клипове от банята, включително и как се къпе.

# 354
  • При семейството си
Каква нескрита радост за Цвети и раздялата им, и възхищение към новата…нищо, че разликата е 30, че даже 30+ години.
Така е…кауза имат.

# 355
Представям си обратна разлика, тя на Макрон по-малка.

# 356
Само на мен ли са ми неприятни кучетата в този лукс насядали на столовете като хора?!

# 357
Че защо трябва да се крие радостта? Цвети ми е безразлична, нищо не знам за нея, освен от темата тук. Разделили са се, имат си причина сигурно. Не ме радва, не ми е тъжно, все едно ми е. Валерия от друга страна много ми харесва, а нейният ерген според мен не беше добра партия за нея. Струва ми се, че този господин повече й подхожда. Аз не се впечатлявам от разлика в годините, така че това не ме скандализира. Намерили са се, харесали са се, имат общи интереси, сигурна съм, че ще правят още повече за бездомните животни, което за мен е много смислена кауза.

# 358
Много харесвам визията на Лили Роуз Деп.

Валерия от Ергена ми е изключително анти, макар да обичам много кучета и също да помагам на бездомничета.
Повече ми допада Цвети.
И не мисля, че Биомета търси само параван.

# 359
Валерия е 100% златотърсачка. Чий го дири младо момиче в "Ергенът"? Любов? Как не! Търси внимание, популярност и да се уреди. Е, тази се уреди поне временно. Грам не ме кефи, нищо, че и аз обичам кучета. Та не виждам какво има да се радвам на връзката й с пластмасовия чичка, извинявам се.

Общи условия

Активация на акаунт