Звездни компромати - Януари 2025

• 412 269
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 360
Младо, хубаво момиче (макар да ми е неприятна), та вместо да създаде семейство и т.н., ще се зароби при чичко Кен с 30+ години разлика .. кое му е радостното!?
Ама тя до скоро уж беше с Евгени?

# 361
# 362
Само на мен ли са ми неприятни кучетата в този лукс насядали на столовете като хора?!
Да, само на теб.

# 363
И на мен при толкова нуждаещи се деца и възрастни хора.

# 364
Евгени и Валерия никога не са били заедно, според мен. Това, че имат общи снимки... Последно имаха една уж папарашка снимка и излязоха статии "Хората ги мислеха за разделени, а те са още заедно" и това беше от някакво събитие за Ергена, или преди него. След това договорът им е изтекъл и край

# 365
По- добре да не отваряме темата за възрастните хора, които изхвърлят новородени котета и кучета в пликове или държат на верига кучета вързани до един метален варел за къща, хранени с останки от тяхната храна.
Всеки да си има предпочитанията за помощ и това е. Валерия и Ваньо няма да спрат да помагат на животни и да започнат на възрастни.

# 366
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Браво на Биометов, има вкус човека. Валерия е млада, красива, знае какво иска и как да го постигне,
наясно е със себе си. Нищо общо с киборгите с нелепи устни, евтин перхидрол и смешен тен на изгоряла
препечена филия от хляб Добруджа каквито с тълпи се навъртат около богаташите.
Валерия сега ще може да помогне на толкова много страдалчета, разбирам и любовта към кучетатата,
не виждам лошо да им празнува и рождените дни и по столовете да стоят. Аз също ако имам много
пари бих избрала да помагам на животните, всеки си избира на кого и защо да помогне.

# 367
Ох, направо тръпки ме побиват, като започнете това хвалене колко добре се е уредила Валерия и колко има вкус Биометов…
Замислям се, ако беше вашата дъщеря, такова ли бъдеще искате да има - с някой, който е 30г. по-възрастен от нея… Като се сещам за майка ѝ в Ергена, всъщност може и да е ок с това, понеже правеше впечатление, че не харесва Евгени и определено търсеше по-добра партия за дъщеря си.
На нейно място не бих била съгласна на връзка с такава разлика, то е ясно, че е обречена, ама времето, което ще си изгуби с него, после ще го търси…

# 368
Възрастта е последния проблем на Биометов

# 369
  • Варна
Нищо мъжко не виждам в Биометов...

# 370
Валерия не мисля, че се вълнува от нещо друго, освен каузата си да помага на животните.

# 371
И каузата ѝ е с много въпросителни. По-важно  ѝ е да се уреди с някой и да не работи.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 11:00 от Anvelope

# 372
Валерия навярно няма да доизноси модния гардероб на Цвети, тъй като има съвсем различен стил.
Ех, напразно Ваньо си е взел цантоците. Grinning

# 373
  • España
Валерия е христоматиен пример за опровержението на израза , че “добротата на един човек се определя от отношението му към животните” ! Познавам и още такива хора ( Валерия само от форуми и тв) , които “мрат за кученца и котенца “ , а със себеподобните си се държат ужасно . Има и обратни примери , разбира се !
Аз за този “Биометов” от форума разбрах . Ето , пред Валерия се отваря идеална възможност за покаже отношение не само към “кученцата” , а и към “възрастните хора”! 🤪

# 374
Joan Collin(91) и мъж(59), също имат голяма разлика във възрастта
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт