Звездни компромати - Януари 2025

• 412 346
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 510
Тази кауза за кучетата може да е ниша за придобиване на популярност. Модерно е. Може съвсем други неща да са й на първо място ... Защо показва бижута, а не нещо ново за каузата?
По- голяма измишльотина не бях чела. Че някой ще се прави,  че обича кучетата защото е модерно...
Някои се правят, че обичат деца. Събират пари за болни деца и после ги крадат ...

Модерни са каузите

# 3 511
Всичко може да се каже за Валето, но че каузата ѝ е измислена - категорично не, личи си, че е повече от важна за нея. Много ми е смешно обаче как ѝ се приписваха някакви принципи, възвишеност и почти непорочност, които сега се сблъскаха с мумията на Ленин.

# 3 512
Мумията на Ленин хаха, много точно сравнение.

# 3 513
С каузата си иска да стане известна. Когато е известна по-лесно ще си намери спонсор - за себе си, не за каузата. Ако беше толкова принципна, нямаше да участва в предаване като Ергена. Нишата за каузата я прави да изглежда по-блага, а не типичната златотърсачка. Ето някои й прощават, само защото всеки ден качва по някоя снимка на куче от приют

# 3 514
Не, измишльотина е, че е с вуйчо само заради кучетата. Не отричаме, че си ги обича.

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 13:49 от #Frozen#

# 3 515
Да го кажем така - ако ги нямаше кучетата, нямаше да погледне този човек. Но едва ли би се хванала с друг 60-годишен, който обожава кучета, но не е на нивото на Биомета.
Момичето за мен има ужасяващо поведение и отношение, но няма как да се каже, че не гори в каузата. То това беше голямата драма в Ергенът - че до такава степен обожава животните, че ги поставя много над хората и ѝ се задаваха някакви абсурдни казуси от сорта на "Ако бебето и кучето ти са болни, кое ще закараш първо на лекар".

# 3 516
Веселяшка,днес ли? Да си пусна утре да я видя.Тя френски говори ли или ще превеждат?

Добра неделя!
Чак сега влизам, не съм чела по-нататък🙈
Бързам да отговоря🙃
Довечера, 19ч30 бг време, час по-късно тук.
Фр. ТВ канал в ефир, ще бъде на фр., затова се предложих да предам най-важното след това.
Водещият е най-готиният и даровит фр. журналист, та аксесоарно ще изплакна и око💪 Вече навъртя години, но пак е най-чаровен от всички и много добре си води предаванията, има няколко между които Un jour, un destin, Един ден, една съдба, харесвам като разказва за интересни личности.
Анджелина, предполагам, ще говори за бъдещи проекти, за Калас. Надали ще зачекне лични теми. Ще видим, тя много рядко идва тук.

# 3 517
Съжалявам бившата на Вуйчо, макар че тя сама си е избрала тази връзка, защото едва ли някой стойностен мъж би искал да се обвърже с нея вече.

Просто Вуйчо е в категорията мъже, които ако една жена не успее да задържи, след тях рязко ѝ пада котировката пред другите мъже, защото моментално влиза в графата златотърсачка, лягаща си с много богати дядовци.

# 3 518
Глупости , не я мислете.

# 3 519
Няма нужда да съжалявате, нито да страдате, че стойностен мъж няма да я вземе. Реалността е различна, не я мислете. За всеки влак (Мазерати) си има пътници

# 3 520
Тя на второ Мазерати няма да кацне. Най-много на онзи Пешо с пробития чорап, за да му пере гащите.

# 3 521
И Пешо е мъж.

# 3 522
Тя на второ Мазерати няма да кацне. Най-много на онзи Пешо с пробития чорап, за да му пере гащите.
Не бъди толкова сигурна. Пешо не знам кой е

# 3 523
  • На морето!
Ей, разкостихте я тази Валерия! Не знам защо не вярвате на каузата й, на снимките и кампаниите, които споделя и преди Ергена. Естествено, че след предаването се появиха много повече дарители и се помогна на повече животни. Мен не ме интересува личният й живот, май тези снимки от гаража са от на вуйчето профила, но все тая, аз лично вярвам в каузата и помощта й. Само който е намирал и спасявал ранено куче/коте и се е грижил за изхвърлено, пребито, опосталяло животно може да разбере колко тежко е това и колко абсурдно е някой да го прави само, за да си намери богат чичко. Хубаво е понякога да вярваме в доброто, без задължително да слагаме всички красиви жени под общ знаменател.

# 3 524
А може ли да има кауза И да ходи с дядо? Двете неща не са взаимоизключващи се, човек може да е повече от едно нещо.

Общи условия

Активация на акаунт