Звездни компромати - Януари 2025

• 412 388
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 495
Това е кампания на Общината по съвместен проект и така написано става ясно, че буквално всеки може да спаси живот стига да има монтирани такива
https://dgpazar.eu/index.php?page=News&id=32698

# 3 496
Много се забавлявам как все още някои мислят, че това момиче е с онзи (дето "изглежда по-добре от 26 годишни мъже") заради кучета... Joy
И аз! И в Ергена беше същото, от 9 кладенеца вода се носеше, за да бъдем убедени в искрената любов на Валерия към Евгени 😂

# 3 497
Аз пък точно в Ергена я харесах Валерия, отстояваше себе си в среда пълна със злобни и завистливи жени..

# 3 498
Валерия помага и е помогнала на страшно много животни. Дори само да споделя и популяризира пак е помощ. Повечето хора изобщо не се интересуват и никога не са помогнали на животно в беда, затова не разбират и каква е същината на каузата. От години са се навъдили търсещи директна финансова помощ приемни стопани, тогава е ясно, че не всичко отива за животните, но Валерия не е от тях. Тя рискува в цяла България да я заклеймят като фанатичка и да се възмутят от нея заради отношението й към четириногите, защото масата българи са просто едни сърдити на живота хора, които не виждат по-далеч от носа си, но винаги имат мнение.

# 3 499
Напротив, точно от ТУ очаквам да не е особено грамотен някой. ЧР във фирмата, в която работя, казват, че особено последните години е нещо страшно в ТУ, безумно неграмотни, драстично било паднало нивото на студентите.
Валерия, да е жива и здрава и да се раздава за каузата си, но действително досега, освен снимки на висок ток, как се фръцка около вуйчЕ и показва бедър и пръстенче в колата му, друго не сме видели. Чакаме тия луди пари да потекат към приютите.
Какво е ТУ и ЧР?

# 3 500
  • на село
На работа имаме малък дефибрилатор и всяка година минаваме опреснителен курс по  първа помощ.

# 3 501
Напротив, точно от ТУ очаквам да не е особено грамотен някой. ЧР във фирмата, в която работя, казват, че особено последните години е нещо страшно в ТУ, безумно неграмотни, драстично било паднало нивото на студентите.
Валерия, да е жива и здрава и да се раздава за каузата си, но действително досега, освен снимки на висок ток, как се фръцка около вуйчЕ и показва бедър и пръстенче в колата му, друго не сме видели. Чакаме тия луди пари да потекат към приютите.
Какво е ТУ и ЧР?
Технически университет и Човешки ресурси.

# 3 502
Тази кауза за кучетата може да е ниша за придобиване на популярност. Модерно е. Може съвсем други неща да са й на първо място ... Защо показва бижута, а не нещо ново за каузата?

За каузата, Валерия всеки ден споделя в Инстаграм профила си, който се интересува може да види. Не мисля затова че е модерно помага на животните, не става само с ентусиазъм без да ти е присърце тази работа.
Не съм казала, че помага на животните, защото е модерно. Модерна е тази линия и така става популярна. А с популярност се докопва до финансово красиви мъже. Ако целта й беше чрез Биомета да подпомогне каузата си, то отношенията им щяха да са на съвсем друго ниво, а не да се снима с него, в къщата му, в колата му, с бижутата му (негови са,а жените само дефилират с тях пред хората ... пък той може тайно вкъщи да дифилира 😂😂😂).

# 3 503
Тази кауза за кучетата може да е ниша за придобиване на популярност. Модерно е. Може съвсем други неща да са й на първо място ... Защо показва бижута, а не нещо ново за каузата?

За каузата, Валерия всеки ден споделя в Инстаграм профила си, който се интересува може да види. Не мисля затова че е модерно помага на животните, не става само с ентусиазъм без да ти е присърце тази работа.
Не съм казала, че помага на животните, защото е модерно. Модерна е тази линия и така става популярна. А с популярност се докопва до финансово красиви мъже. Ако целта й беше чрез Биомета да подпомогне каузата си, то отношенията им щяха да са на съвсем друго ниво, а не да се снима с него, в къщата му, в колата му, с бижутата му (негови са,а жените само дефилират с тях пред хората ... пък той може тайно вкъщи да дифилира 😂😂😂).

Това според мен го прави за да дразни Евгени, който и изневери с Ивка бейби.. Всичко ще си излезе на яве според мен. Мен лично не ме интересува личния и живот..

# 3 504
Любима!

На днешния ден, през 1977 г., 15-годишната Петя Дубарова създава своето прекрасно стихотворение "Доброта".

Понякога съм толкова добра,
че цялата изтръпвам и боли ме.
И вените ми, сплетени в гора,
ми търсят ново, благородно име.

Понякога съм толкова добра!...
И скрива ме във коша си чемшира
на двора. Неизмислена игра
ме търси и ръцете ми намира!

Понякога съм светла като мед.
Тогава светли устни ме обичат.
Понякога съм златен слънчоглед,
красив като главата на момиче.

Понякога съм бяла и добра.
Как рядко ми се случва да съм бяла!
Тогава искам сън да подаря
на всекиго. И свойта обич цяла

да счупя на парченца от стъкло,
да пръсна и добри ръце да сгрея.
И дала сок на нечие стъбло,
да пазя свойта тайна, че живея!

# 3 505
Да дразни Евгени с вуйчо? Ако е за дразненето, аз на нейно място бих се хванала с 30 годишен сексапилен мъж, вместо с пластмасовия дедо.

# 3 506
  • на село
Е,стествено, че не е с него, само заради каузата. Мислех, че се подразбира. Просто е златотърсачка с кауза, което я прави една идея по-симпатична в моите очи. Също и масовият хейт.

# 3 507
Ее, вуйчЕ има много кинти и влияние, удря го директно в мъжкото его и неосъществените амбиции. Ако изобщо й дреме за Ергени. Сал едните кучета и Биомет са й на сърце.

# 3 508
Любима!

На днешния ден, през 1977 г., 15-годишната Петя Дубарова създава своето прекрасно стихотворение "Доброта".

Скрит текст:
Понякога съм толкова добра,
че цялата изтръпвам и боли ме.
И вените ми, сплетени в гора,
ми търсят ново, благородно име.

Понякога съм толкова добра!...
И скрива ме във коша си чемшира
на двора. Неизмислена игра
ме търси и ръцете ми намира!

Понякога съм светла като мед.
Тогава светли устни ме обичат.
Понякога съм златен слънчоглед,
красив като главата на момиче.

Понякога съм бяла и добра.
Как рядко ми се случва да съм бяла!
Тогава искам сън да подаря
на всекиго. И свойта обич цяла

да счупя на парченца от стъкло,
да пръсна и добри ръце да сгрея.
И дала сок на нечие стъбло,
да пазя свойта тайна, че живея!
"Понякога съм бяла и добра...." За мен това стихотворение е олицетворение на ссф списваща точно в тази тема (Звездните) Yellow Heart

# 3 509
По- голяма измишльотина не бях чела. Че някой ще се прави,  че обича кучетата защото е модерно...

Общи условия

Активация на акаунт