Звездни компромати - Януари 2025

• 412 328
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 570
За Мая Бежанска лични впечатления няма, но нейни бивши съседи са ми разказвали какви простотии прави и как ги наводнявала. Не ми е трудно да го повярвам, от халтураджии всичко очаквам.

По-напред беше писано за новия филм на Ники Илиев. Винаги съм се чудила коя е неговата аудитория. Страшно некадърен като режисьор, пък и като актьор. Пасваха си идеално със Саня (тя не получи никога друга роля горката). Той си прави филмчета, за да снима едни и същи хора от обкръжението си май.

# 3 571
  • Пловдив
Марчето Илиева  Simple Smile
Скрит текст:
"Щастлива съм да имам невероятен мъж до себе си. Той всъщност ми дава това спокойствие и екстра време, което ми е необходимо. Любовта е там. И това е най-хубавото", сподели певицата.

Азис спи в новата си кола...чуди се и той как да привлече внимание...
Скрит текст:

# 3 572
Марчето Илиева  Simple Smile

"Щастлива съм да имам невероятен мъж до себе си. Той всъщност ми дава това спокойствие и екстра време, което ми е необходимо. Любовта е там. И това е най-хубавото", сподели певицата.

Чудесно, Мара, отново си открила любовта! И пресен компромат, свързан с нея - пя фалшиво на юбилейния концерт на Васил Петров преди няколко дни.

# 3 573
Мария се е докарала на възрастна Мия Халифа.

# 3 574
Много ми се видя превзета Мария, както обикновено. Поканили я лично на юбилея на Българското национално радио, това за нея е голяма чест. Нейните деца са необикновени, както и нейната любов. Всичко около нея е невероятно.

# 3 575
И Мария и Пипи са ми един тип сладникави лелки.

# 3 576
За Анджелина Джоли имах предвид, че не беше номерирана за номинация за Оскар. Извинявам се за допуснатата грешка.
За Ники Станоев се опитах да го харесам като актьор, но така не можах. Отблъсква ме в нещо този човек. Антипатичен ми е. Сега е при Гала и има рублика за забавни видео клипове.
За Мария Илиева. Надменна и превзета жена е. Никога не можа да ми спечели симпатиите. За кой ли път е открила.любовта? И от този нов.млад мъж ли ще забременее?!

# 3 577
Хич не са ми сладникави, а и Пипито е сигурно 10г по- млада от Илиева. Днес имаше по бТВ репортаж на Пипито за анонимните алкохолици. То физиономии, то драматизъм пак. Много е зле, горката мамина сладка!

# 3 578
Памела Андерсън като я попитали как се чувства без номинация за Оскар: "Винаги казвам, че самата работа е победата. Работих по нещо, което наистина обичам и така нахраних душата си."
Прекрасен отговор. 😌
мъдър отговор

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 19:02 от Qosata

# 3 579
  • Sofia
Мария Илиева вероятно говори за бащата на второто си дете, а не за нов младок.
Пипи е взела ботушките от котарака в чизми Simple Smile

# 3 580
Хич не са ми сладникави, а и Пипито е сигурно 10г по- млада от Илиева. Днес имаше по бТВ репортаж на Пипито за анонимните алкохолици. То физиономии, то драматизъм пак. Много е зле, горката мамина сладка!
Може да е по- млада, но не изглежда.

# 3 581
Пипито е сигурно 10г по- млада от Илиева.
В момента изглежда обратното. Гени ли, какво ли? Аня Пенчева по-скоро младееше за възрастта си, когато започна да остарява.

# 3 582
Daily Mail пишат, че хванали Дейвид Шуимър (58 г) на среща с 29-годишна и се били качили в едно такси:

Пак по-малка разлика от Валерия и вуйчо Ваньо ;P

# 3 583
За Валерия научих от темата. Колко година разлика имат с вуйчо Ваньо?

# 3 584
Тя е 98, Ваньо 63 набор

Общи условия

Активация на акаунт