Звездни компромати - Януари 2025

• 412 325
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 585
OMG, със сигурност е Любов!

# 3 586
Любов е - към кучетата и към парите.

# 3 587
Родителите на набор 98 в зависимост от това дали е първо или второ дете са средно между набор 66-76.

# 3 588
Брадли Купър вероятно има български гени. Wink
"Въпреки, че на 5 януари навърши 50 години, той не може да се откъсне от полата на мама."
Брадли Купър още се държи за полата на мама

# 3 589
Фирмата е от Септември 2023 г. Но на адреса й има прекалено много фирми, вероятно е на счетоводна къща. Не ми се вижда да има връзка с Биомет.

# 3 590
От поста на съфорумката разбрах, че фирмата и фондацията се водят на отделни адреси, т.е. има разлика между фирма и фондация в регистрациите и именно фондацията е на адрес в София, към който са и фирмите на Вуйчо.
Фондацията се води съдружник на фирмата гледам. Така че е интересно кога възниква фондацията.

# 3 591
  • София
Фондацията  е регистрирана през Август, 2022г.

# 3 592
Пристигам пак да ви залея със снимки от модни дефилета🙈
Следвам сума ти музикални и кинозвезди, очаквам албуми, изяви, концерти, филми.
След Сезарите за фр. кино и Оскарите след тях, гледам всичко наред и е кеф.
Но в момента се случват само модни дефилета, на които се бутат всички.

Дефиле на Jacquemus, виждат се бивша президентша да разговаря с бивша морска сирена-спасителка, актриси и други, пробиващи в момента като сладкия, къдрокос брат на Нилс Шнедер.
Кадри, бълват отвсякъде :

Скрит текст:

Карла се носи като кралица
Сигурно издивява без никакви изяви
А и щерката вече е пубер
Мъка

С Памела
Тук не я харесват такава постна

Летисия
Не остарява

Сладките Шнедер и гадже

Тина Кънаки

Днес може би най-красивият мъж на земята щеше да навърши 100г

Скрит текст:

Пол Нюман

Днес и най-големия любовчия на Франция Roger VADIM, щеше да навърши 97
Той е открил Брижит Бардо като е била съвсем млада и е бил първият й мъж; той е бащата на Кристиян Вадим, син на Катрин Деньов; той е бащата на Ванеса, дъщеря на Джейн Фонда. Голям сваляч все на прекрасни жени! Бил е с руски корени, сигурно славянски чар, точно като Serge Gainsbourg, бил е с Джейн Биркин

Ето Вадим с Бардо, Деньов и Джейн Фонда

Скрит текст:

Готин Идрис Елба и съпруга Сабрина, расова жена

Скрит текст:

След малко Анджелина по фр. ТВ🌹
В 21ч30 бг време.

И последно

Скрит текст:

Адриана Лима

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 22:12 от Веселяшка

# 3 593
Фонацията е в сградата, етажа и офиса на биомет. И не не е счетоводна къща. Около 2022 година е регистрирана по спомените ми. Преди ергена още.

# 3 594
Брадли Купър вероятно има български гени. Wink
"Въпреки, че на 5 януари навърши 50 години, той не може да се откъсне от полата на мама."
Брадли Купър още се държи за полата на мама

И обувките на "мама" са хит по българските села.

# 3 595
Никога не съм разбирала прехласването по Карла Бруни и особено по Летисия Каста.
Купър по-скоро показва някой италиански синдром.

# 3 596
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Толкова много помия и злост се излива срещу Валерия, сякаш лично е засегнала някой като се е хванала с богаташ. "Слушал съм само клевети по ваш адрес, което за мен няма съмнение, че вие сте прекрасен човек". Та и с Валерия се получава така. От зор да се изкара най-черната и лоша жена на света ми стана още по-симпатична.

# 3 597
Родителите на набор 98 в зависимост от това дали е първо или второ дете са средно между набор 66-76.

Аз съм 97 , баща ми 67, майка ми 72. Второ дете съм.
Ами за мен е фрапиращо, такава разлика.

# 3 598
  • София
Разликата е фрапантна - да, ама аз дълбоко се съмнявам че тази връзка се консумира. Секс едва ли джъст Шопарди.

# 3 599
Ехе, това с фондацията е интересно. Фондацията, регистрацията за гласуване на Валерия, липсата на дори 1 кадър от приюта, много неща, изцепките в Инстаграма също.
Грозно е да парадира с каузата. Тя повече вреди.

Общи условия

Активация на акаунт