Звездни компромати - Януари 2025

• 412 323
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 600
Валерия днес е пуснала потресаващо стори - свързали са се с нея за простреляно кученце.. Изглежда меко казано ужасно...

Каузата й е хубава, мисля, че истински й пука, но не е достатъчно организирана и няма уменията (отвъд един външен вид) да привлече хора към нея. Повече я подиграват за животните, отколкото да й се възхищават... което донякъде е манталитет.

Наистина има много неясноти около дейността й, имаше някакви скандали за приют в Плевен, ще се радвам само, ако един ден всичко се изясни и наистина подеме напред.

# 3 601
От толкова клевети и аз почнах да харесвам Валерия. Нормално с Ваньо да се познават още преди ергена, все пак са в едни и същи среди не са чак толкова много хората, активно помагащи на бездомни животни, а Ваньо е дарител в много такива организации.

Как да няма кадри от приюта, вие следвате ли я в инстаграм? Буквално тази седмица беше в Плевен, където е приюта й и качи поне 50 сторита за животните, които са в приюта там. Беше качила и къщичката за котки пред самия приют, за чието "обзавеждане" с одеала са помогнали няколко ученички. Казвала е, че няма да сподели адреса, защото и без това местните го знаят и редовно подхвърлят животни. Аз съм дарител в Патреон - там пуска доста информация за животните.

# 3 602
Дамите от темата за Ергенът, не се правете на учудени, говорили сме там защо Валерия не снима и не говори за местоположението на приюта, получавала е заплахи, а и не е единствената с такава политика към приют за животни.
Наистина, каква любов към интригата понякога…

Допълвам Фрезия: във вторник Валерия беше и в един приют на пътя за с. Пчелин, Ихтиманско

# 3 603
Когато е в клиника и животните са при нея, Валерия качва селфита с тях. От приюта са само снимки. Всеки може да й прати снимки а и сама да намери такива без да е стъпвала там. И без да е неин. Защо тогава снима клиники? И тях могат да нападнат вандали.

# 3 604
За приюта ѝ се пише от 7-8г. Има регистриран ДМС номер, така че е проверена щателно.
Умения да привлече хора към каузата ѝ, явно има - този месец само от дмс номера има приходи, които да покрият нуждите на приюта. Да не е малко.

Качва от клиниките, защото така призовава да се дарява за конкретната животинка.

Иначе всичко може. Знаем, че Хорейшо от бг-мама може да сглоби всякакви сценарии.

# 3 605
Не съм гледала Ергенът и не следвам Валерия, респект за това, че спасява животни, но съгласете се, че е съвсем нормално да бъде одумвана заради начина, по който се презентира. Първо изгрява в предаване, на което идеята е да се търси любов (уж), а после изведнъж се приземява в Ламборджинито на възрастен мъж и позира за снимки, които целят да предизвикат точно клюки. Ако целта на всичко това е да се популяризира дейността й, за мен лично не е това начина, защото тя като жена, олеква и се дискредитира. Лично мнение.

# 3 606
Ивайла Бакалова и красивата и дъщеря😍

Скрит текст:

# 3 607
  • При семейството си
Охх, за какви фондации, счетоводно къщи, приюти и подобни говорите.
Или е трито, или не всички явно знаем социалната ангажираност на Валерия.
Тя пък, от своя страна, стана известна в темата с връзката си с 35 години по-възрастният бизнесмен.

# 3 608
За мен няма нищо противоречиво да участваш в предаване, пък след време да срещнеш богат мъж и да не те притеснява разликата във възрастта.

И на мен би могло да ми се случи и не се сещам коя именно е криминалната или морална част, от която да се възмутя или потреса. Избори в рамките на личния вкус и предпочитания.

# 3 609
Ако не се лъжа, Валерия беше споменавала, че не иска да се знае локацията на приюта, защото не спират да изоставят там още и още животни за които не могат да се грижат. Иначе каузата й буди съмнение, защото доста хора бяха предложили да помагат с почистване, разходки и т.н., но тя беше казала, че има нужда от пари, не от подобна помощ.
Поне това се коментираше в темата на Ергена.
На мен ми е симпатична, много е крайна, но гори в това, което прави. С кой си ляга си е нейна работа, не ме вълнува.

# 3 610
Ако се влюбите истински в много по-възрастен и богат мъж, това ли ще е първото, което ще направите? Да се качите в някоя от лъскавите му коли и да се нащракате, без да забравяте да накичите и скъпите дрънкулки, които ви е подарил?
Ако беше истинско, изобщо нямаше да се снимат и афишират в стил "гледайти и завиждайти".
Фалшива е цялата работа и участието в този скеч ми е нечистоплътен.

Божее, в компроматната тема горди заявки, че нямало значение кой с кого спи?! 🙄😝

# 3 611
Когато е в клиника и животните са при нея, Валерия качва селфита с тях. От приюта са само снимки. Всеки може да й прати снимки а и сама да намери такива без да е стъпвала там. И без да е неин. Защо тогава снима клиники? И тях могат да нападнат вандали.
Бяха сторита от приюта. А защо снима клиники - защото хора от цялата страна се свързват с нея и я молят за помощ, тя помага за транспорта на животинчето, лечението му в клиника и после рехабилитация и търси дом. Всичко това се поема от фондацията й. Качва от клиниките, защото за такива тежки случаи, за които я търсят сметките виждате са по 3-4 хиляди лева и позволява да се дарява по сметката на животното. Ти като загрижен човек или даряваш по сметка на фондацията, или директно в клиниката. И няма нищо странно в това - така работят абсолютно всички фондации, за които знам и дарявам. Чак ми е странно да го описвам в пост.

Преди няколко дни й бяха изпратили снимки как някакво дете язди каруца, теглена от куче. явно тези 60к последователя все пак значат нещо, защото после бе написала, че кметът на селото се е бил активирал и спасил експлоатираното куче.

# 3 612
Един пръстен, вие пък, какво да се “накичва”

Дори е стилно

# 3 613
Валерия е единствената на света, която има приют и кауза. Никой друг никога не е виждал и помагал на животни.

# 3 614

Певица на Галин.Миналата година завърши училище.

Общи условия

Активация на акаунт