Звездни компромати - Януари 2025

• 412 184
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 630
  • 🌊
Барак Обама и Мишел са в обтегнати отношения ,той се срещал с Дженифър Анистън?Някой срещал ли е тези клюки в западната преса ,или аз съм се изгубила в превода?
Аз съм ги чела. Още от 2017 вървят, но сега са избухнали наново понеже Мишел не присъствала на встъпването на Тръмп, отделно неестествената ѝ снимка с Обама

# 3 631
  • Sofia
Анистън веднъж вече се принуди да отрича този слух за Обама, явно пак ще трябва.

# 3 632
  • София
Брук Шийлдс-книга
Скрит текст:
Йотовска и муж
Скрит текст:

Титана на мисълта-Божинката
Скрит текст:

# 3 633
Много, много тъжно за Брус Уилис.
Болестта му прогресира и вече не може да говори:((

Брус Уилис вече не може да общува устно😢
"Той не е напълно вербален; преди беше ненаситен четец - не искаше никой да знае това - и сега не чете. Всички тези езикови умения вече не са достъпни за него и въпреки това той все още е Брус", каза Карън.

Едно бебе Анджелина с прекрасната и майка, много женствена и нежна, Анджи е по-ръбата:

Ryan Gosling носи тениска на Macaulay Culkin с тениска Ryan Gosling Simple Smile

# 3 634
  • София
Специално за Веселяшка
моя любим фрeнски актьор Тиери Лермит (след Луи дьо Финес и Жан Рено)
Скрит текст:
Вчера даваха по AMC "Истински лъжи" от 1994 година
с Арнолд Шварценегер и Джейми Лий Kъртис
Скрит текст:
Оригиналът  е френския филм "La Totale!" от1991 година с Тиери Лермит и Миу-Миу
постоянно търсех приликите между двата филма.
Скрит текст:
https://www.youtube.com/watch?v=MQStb-6Hlms
някои от сцените са едно към едно с оригинала

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 11:18 от lite16

# 3 635
Какво стана с интервюто на Анджелина?

# 3 636
На Силви Вартан дъщерята /Дарина/ е осиновена от България. Години наред Вартан правеше големи дарения на Дом за деца тук. Изключителна звезда е била за времето си. Истинска звезда, която си е запазила класата, според мен. Пипана е, но много умело и не си замазва снимките като Лили Иванова, примерно

# 3 637
Любим филм и цитат от него!
Кога днешните ще направят такива филми?! Никога! Затова съм гледала и пак гледам старите, наизуст ги знам❤

"Просто не можех един ден да не я видя.Ставаше ми кофти и тръгвах да я търся. И тя беше същата.
Направо ме побъркваше.
 Вика: "Като ми стане мъчно за теб,  почвам да целувам нещата наоколо. Вчера целунах стената вкъщи.
Тя като ме целуваше, държеше ме за ушите, да не ѝ бягам. Като ме целуне и главата ми като консервна кутия, празна. Нищо не виждам и не чувам...

Иван Иванов във филма "Всичко е любов", 1979 г.

# 3 638
  • Sofia
Нелката
Скрит текст:

# 3 639
  • Пловдив
С фланелката. Grinning

# 3 640
# 3 641
Любим филм и цитат от него!
Кога днешните ще направят такива филми?! Никога! Затова съм гледала и пак гледам старите, наизуст ги знам❤

"Просто не можех един ден да не я видя.Ставаше ми кофти и тръгвах да я търся. И тя беше същата.
Направо ме побъркваше.
 Вика: "Като ми стане мъчно за теб,  почвам да целувам нещата наоколо. Вчера целунах стената вкъщи.
Тя като ме целуваше, държеше ме за ушите, да не ѝ бягам. Като ме целуне и главата ми като консервна кутия, празна. Нищо не виждам и не чувам...

Иван Иванов във филма "Всичко е любов", 1979 г.
Едно време имаше такива чувства, съответно изразени писмено или като реплика от филм имаха смисъл и съдържание. Сега сякаш започват направо финала на интимните отношения. Биха останали неразбрани от публиката, за това и няма подобни филми.

# 3 642
Имаше романтични времена. Сега е яко да си параван.

# 3 643
Нелка хикселка с фанелка и артишоци на ушите е типичен пример за неизживяна младост. Да се луташ и търсиш себе си е нормално на всяка възраст, ама от камбанарията на собствената си неудача да даваш съвети на себеподобни е доста тъпо.

# 3 644
  • Пловдив
Леле, аз тия зеленчуци изобщо не ги бях видяла. Зле са, обаче фланелката не е лоша.

Общи условия

Активация на акаунт