Звездни компромати - Януари 2025

• 412 220
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 615
Е тя Мирела още в първият си музикален клип беше гола.

# 3 616
Не разбирам как новият параван на Биомет разбуди така духовете, че се налага някои да си измислят очернящи факти за Валерия. От години в темата се пише, че бившата му Цвети му е била именно параван и дотам. То и цялата им раздяла си бе като договор - върна му 3те бижута на Шопард, които е ползвала 10+години, оплака се, че й спрял парите и че бил супер стиснат, трябвало да пази диети и да не вечеря - нямала ни апартамент, ни кола. Всичко, което Цвети е описала е бизнес сделка - тя има право на ползване на определени неща, докато му е параван, после не, Ваньо явно и той така го е разбирал щом е изкарал приемо-предавателните протоколи, които Цвети е подписвала.

Как така всички вярваха, че с бившата са просто съквартиранти, а сега в случая на Валерия сте убедени, че имат пълноценна връзка? И тази договорка ще има същия край, не пречат на никого, дори напротив с общи усилия ще помагат повече за каузата, не разбирам каква е драмата. Поне за разлика от Цвети няма да й се налага да се прави, че обича кучетата и да спазва диети, Валерия си е достатъчно слаба и без това.

# 3 617
Да си "параван", явно е някаква модерна и уважавана функция, направо назначение.
Безразлична ми беше Валерия, само не я смятах за хубава, но вече и аз се възхищавам на смелостта и стоицизма й да бъде параван на възрастен и извратен мъж, в името на каузата й! Шапки долу и хвалА на таквизи млади жени, които, дет' се вика - голи в ламбото влизат, в името на благородните си цели!

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 09:01 от Tess d`Urberville

# 3 618
За приемо-предавателните протоколи Цвети пусна писмо до няколко медии.
Какви са тия протоколи?

# 3 619
И защо я ожалихте, че е гола и боса, без жилище и кола? Тя ли го е казала някъде или се НАДЯВАМЕ да е така???
Къде го четете, че била гола и боса и изобщо, че някой я ожалва, жената си качва постоянно сторита в социалните медии - изглежда си съвсем нормално, даже много по-добре отколкото бе с Ваньо Алексиев.

Според мен излишно се драматизира и специално за Биометов се слага фалшив ореол тук, все пак Валерия не е параван на някакъв холивудски милиардер с власт, а е просто параван на местен бизнесмен, за който от години се носят слухове и се коментира конкретно в тази тема, че е на другия бряг и е ужасно стиснат.

Отстрани изглежда, че Ваньо и кучетата печелят от такива взаимоотношения, а загубите за всякави Цветита и Валерии са много повече.

# 3 620
Тази Мирела беше дошла с Галин и още един от неговия лейбъл-Адам, на благотворителен концерт. Бяха част от концерта накрая, тогава започна чалгата. Мирела е кинта и 20, няма кой знае какви вокални данни. Галин за мое учудване ми хареса, държи се много възпитано, пее добре.

# 3 621
Тейлър Суифт на поредния мач на приятеля си:

Травис Келси:

Тимъти Шаламе и Кайли Дженър излезли като балканска двойка:

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 03:17 от Анонимен

# 3 622
Jennifer Lopez на премиерата на Kiss Of The Spider Woman на фестивала Sundance
Скрит текст:

# 3 623
  • София
Кейти Холмс
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Зейн
Скрит текст:
Рита Ора
Скрит текст:
Аня Тейлър-Джой
Скрит текст:

# 3 624
Барак Обама и Мишел са в обтегнати отношения ,той се срещал с Дженифър Анистън?Някой срещал ли е тези клюки в западната преса ,или аз съм се изгубила в превода?

# 3 625
Четох коментари за абсолютно неадекватното облекло на Дженифър на фестивала в Sundance, прекалено помпозно било. Нали самият фестивал е с цел да се подпомагат млади таланти, не е някакво луксозно парти. Защо не се появила с дънки, суичър и зимна шапка, например?!
За Анджелина снощи, 98% от разговора беше за филма за Калас. Накрая я попитаха в кое поприще смята, че се изявява най-добре - майка, актриса, дейна активистка и хуманистка? Тя каза, че би искала да е най-добра в майчинството, как в последно време доста се занимавала с децата си и била истински щастлива.
За Калас разказа баналности.

P.S. Добавям след прочит на предния коментар, че тук и дума не се обелва за Обама.
Днес е ден на тъжна годишнина - 80г от Освобождаването на лагерите на смъртта, цял ден ще се изслушват разказите на оцелели, не са останали никак много, почти всички са по на 90-100г.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 08:29 от Веселяшка

# 3 626
  • София
Маргарет Куали
Скрит текст:
Ребека Фъргюсън
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Гуендолин Кристи
Скрит текст:
Шаная Туейн
Скрит текст:
Александра Дадарио
Скрит текст:

# 3 627
Аня отново е като измита чиния Sad

# 3 628
  • София
Ужасно грозна фотосесия на Ребека Фъргюсън. Не съм й фен, ама тук пък съвсем.

# 3 629
  • София
Силви Вартан се сбогува със сцената на 80-годишна възраст с последни три концерта в Париж. Чудесно изглежда. Веселяшка, кажи нещо от първа ръка? Нещо за сина Дейвид от брака им с Джони Холидей? Тя май има и дъщеря от друг брак.

Скрит текст:

с двамата съпрузи и двете деца

[img width=600 height=450 ]//cdn.bg-mamma.com/DTtg/lKH6M.png[/img]

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 10:13 от Supermint

Общи условия

Активация на акаунт