Звездни компромати - Януари 2025

• 412 080
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 735
Много беше смешна Пунчева със Стефан Данаилов в "Дами канят", как му викаше Яки (от Яким), а тя се казваше Анна-Дона. Както поясни майка и-С тире, че било модерно.

# 3 736
Дона на бабата, а Анна - на Ана Каренина 😁

# 3 737
Тази мацка не участваше ли и в "13-та годеница на Принца" голям образ беше и там,ако не я бъркам?

# 3 738
Хю Грант и Рене Зелуегър на премиерата на новия филм за Бриджит Джоунс:
Скрит текст:

Ехааа, кеф, кога се очаква?

Хю Грант сега е в пъти по-хубав от преди. Не е честно, че мъжете остаряват така. Не всички де Simple Smile

# 3 739
  • Пловдив
Да, беше 12-ата годеница (или 11-ата, ако 12-а е била отвлечената хубавица, а 13-а - магарето). Накрая се залюби с разбойника. Беше с изрисувани устни само по средата.

# 3 740
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Новия филм за Бриджит Джоунс трябва да излезе по кината на 14 февруари, точно за празника.

# 3 741
  • на село
Емилова доктор ли е изобщо?  

Гледам на Николета скулите и се чудя - не е ли разтеглена кожата вече там? Ако реши да спре да ги пълни, как ще ѝ се отрази? Щото сега не изглеждат добре. Тя си беше хубавка и без тези скули и джуки - за какво ѝ трябваше да се обезобразява така, направо не знам.

# 3 742
  • Пловдив
Доктор е - лекарка е, мисля, че със специалност кардиология.

# 3 743
  • софия
Колин Фърт няма да участва в новия филм за Бриджит 💔

# 3 744
# 3 745
Колин Фърт няма да участва в новия филм за Бриджит 💔

Жалко.

# 3 746
Той умря в последната серия, така че няма как.
Рене също изглежда много добре, но нейното са операции. Не знам какви филъри ползват, но жените след интервенции замязват на китайки. Рене, Мелания и наша Гала и всички са с очички като цепки.
Мелания има физиономия на настървено куче на тази официална снимка. Можеше да се усмихне малко, да смекчи тези остри черти. Явно са целяли да е в унисон с Тръмп и той гледа сякаш някой му е изял десерта.

# 3 747
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Прекрасна е Мелания на снимката, харесва ми, че са решили да е в черно-бяло.
В новия филм за Бриджит може да не участва Колин Фърт, но участва един мой любимец Чиуетел Еджиофор, така че съм доволна.

# 3 748
Мелания трябва да съди пластичните си хирурзи.

# 3 749
Емилова е лекар. Даже има няколко специалности, но за сметка на това няма почти никакъв практически опит като лекар. В ранните години на демокрацията отваря дебелариума и започва да приема хора, които не могат да отслабнат.
Нормално при нея отслабват, след като са затворени и пият вода, чай и бульон по 10 дни.
И вкъщи да си, ако спреш да ядеш пак ще отслабнеш.
Като свалиш килограми съответно кръвно, захар влизат в нормалните граници, разни гастрити и чревни болести отминават, тъй като докато човек гладува тези органи си почиват.
Заинтересувах се скоро от любпитство. Мои познати братя - единия кльощав, другия свръхпълен. За 10 дни е платил 5000 евро за стая и вода, чай и отвреме навреме някакъв бульон.
Да, върна се отслабнал и след още 1 месец вече беше пак на същите килограми като преди.
5000 евро на вятъра.
Та жената си е просто бизнесдама. Самата тя не е някаква грация, даже имаше периоди си беше пълна.
Изкарва много стабилни пари и явно се влага в салоните за красота, че да изглежда по-млада. Няма да се учудя и корекции ако има някакви.
Съпругът и , да почива в мир, като се разболя, тя не го сложи да гладува, а го изпрати в болница да се лекува. Двойни стандарти.

Общи условия

Активация на акаунт