Звездни компромати - Януари 2025

• 412 143
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 225
Ето Радина колко нежна е на показаната корица на сем. Енчеви.
Честно казано, д-р Е. Беше забавен при Тото.

# 226
Да, винаги съм смятала д-р Енчев за суетен пуяк и надменен психопат, и бях изненадана,  колко земно и готино се държа при Тото, с чувство за хумор. Направо ми стана симпатичен.

# 227
  • в пералнята
Теди я видях есента на живо с децата.
Много са сладички. Тя има доста лоша кожа на живо, няма общо със снимките. И е доста висока, едра жена.
Държаха се много възпитано и обрано.

# 228
  • Брюксел / София
Прехвърлих по диагонал около 20на минути от интервюто на Златка. За мен, е ясно като бял ден, че човекът до нея е женен. Личи си и от въпросите на мазния Монди и от уклоничивите й отговори.
НО, щом всички в триъгълника или тъпоъгълника са доволни и щастливи, коя съм аз, че да ги съдя.
Не мога да си причиня цялото интервю.

# 229
Тъй де , като е женен ,не го е газил влак.

# 230
За Венсан Касел да кажа.
Не се знае кой кого е напуснал, но да изтървеш най-сексапилната жена на света (Моника), хич не върви!
На фр. територия, две неща не минават пред претенциозните французи :
1) 30 годишната разлика между Венсан и двете бразилки - Тина и бременната настояща, той буквално си отнася доста хейт;
2) Новият любим на Моника, пък макар и гениалния Тим Бъртън, е трън в очите на всички тук (“Тя от грозник на грозник налита” и т.н. плюнки)🙄
Тези, които харесват Венсан пък казват, че има страшен чар и неустоима харизма.
Аз доколкото разбрах, Тина не може да го прежали, не той - нея.

Така се коментират (неодобрително) и евентуалните пластики на Брад и на Том (Круз).
А пък за родния д-р Енчев и жените му, бих казала, че не е виновен този, който яде баницата, нали?!
Виктория Принсипал дето играеше жената на Боби в Далас, също е омъжена за пластичен хирург и благодарение на него е тотално неузнаваема, в лошия смисъл на думата. Не я съжалявам, хич.
За Виктория, от известно време стои тъжна и занемарена. Дано прескочи трапа, стискам й палци🤞

# 231
Енчев при Тото е единствения негов подкаст, който не превъртях и за секунда. Веселяк е голям. Не знам защо е такъв психар на снимки, но там разказваше готини неща и се държа чудесно.

# 232
Теди изглежда добра жена, как се е влюбила в тоя пуяк не знам….

Тя по принцип си има афинитет към хора, свързани с пластичната хирургия.
Все пак е "творение" на Христо Бояджиев, с чийто син имаше връзка и откъдето започват експериментите ѝ с естетичната хирургия още по времето на моделските ѝ години.

# 233
  • София
Виктория новинарката не чакаше ли дете?

# 234
  • София
Не или поне не се е разчуло да чака бебе.

# 235
Ох, разсмяха ме сутринта:
За Емануела:
Бащата на първия ѝ син не успял да се появи, тъй като родителите му го заключили, за да предотвратят брака с тогава младата Емануела.
Това не го знаех. .

# 236
За Емануела:
Бащата на първия ѝ син не успял да се появи, тъй като родителите му го заключили, за да предотвратят брака с тогава младата Емануела.
Това не го знаех. .

Късметлийка си, че не си го слушала, защото тя години наред го разказваше по интервюта. 🤪 После захапа Динев и за него години наред обясняваше какъв е боклук, само тя е Василиса Прекрасна.😄

# 237
За Емануела:
Това не го знаех. .

Тази история навремето Емануела я разказа в Искрено и лично. Доста преди певаческата й кариера да стартира. По-интересното е, че била бременна и все чакала младежът да реши дали ще я взима, че да прави ли аборт или не.

# 238
Жени се биха заради рискови маневри на АМ "Струма" пред очите на Карлос Насар (видео)
Олимпийският шампион пътувал в една от колите, чиято шофьорка налетя първа на бой

https://dnes.dir.bg/intsidenti/zheni-se-biha-zaradi-riskovi-mane … arlos-nasar-video

Направо нямам думи в какво се превърна нацията ни.

# 239
Добрутро! Петък е Wink

Общи условия

Активация на акаунт