Звездни компромати - Януари 2025

• 412 370
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 405
Естествено, че взема пенсия и добавка, но как се живее с 850лв, толкова каза Стайков. Отличник на НГДЕК, знаещ езици, снимал у нас и в чужбина....Не го гледах внимателно, но знам че много пиеше преди да му поставят диагнозата

# 3 406
  • София
+ още една фенка на Теди Суимс
за пръв път го чух и видях в този клип на Емилио-пиано
Мария Бакалова на януарската корица на Вог Чехия
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 19:41 от lite16

# 3 407
Тази Руми Чопева не е ли бивша Кръстева? Това - https://slava.bg/news/31079.html?act=week&do=detailed&rec=3853

А Ирина Бехар има ли нещо общо  с Максим Бехар?

# 3 408
  • Berlin
Оскарите още не са минали. Не знам как Аджелина ще е ядосана, че не е спечелила. Може би за номинациите е ставало въпрос?

Мутресата може да не е другите две.😀

# 3 409
Прецаках се и гледах It ends with us, да съм в час, като чета коментарите. Не зная за книгата, но филмът е типичен американски буламач, а Блейк, не знам как й се произнася фамилията, бездарна точно, колкото я помня. В един филм я биваше и това беше. Savages. Също като ДжолИто. Джия и толкоз. Вероятно защото играят себе си.
По случайност гледах и някакъв сериал, дето знаменитости плащат реновиране на домове и участваше Брат Пит. Ми много свястно се държа. Да не говорим колко добър актьор е…

# 3 410
  • София
Etoile, а за държанка имаш ли определение? за мен това е най объркващо 🙈
Персонална компаньонка.

# 3 411
Симона Петрова ли имате предвид? Красавица няма спор... а има и много каузи за които се бори... 19 момиченце ... На мен ми харесва ... също

# 3 412
+ още една фенка на Теди Суимс
за пръв път го чух и видях в този клип на Емилио-пиано

Мнооого яко Stuck Out Tongue Winking Eye

Минавам само да кажа, че гледах "Без Крила" на Башар Рахал и Ники Илиев - доста посредствен филм са направили. А най-жалкото е, че историята е Оскарова по своето естество - много силна житейска история, с толкова пластове. Има огромен потенциал да бъде сътворен и реализиран  силен визуален разказ. Уви.

Наум Шопов за мен грам не се справя с ролята. Той има словом и цифром 2 физиономии, едната е неговата обичайна от влоговете, а другата е посредствена имитация на нервиран ?! Не, наистина, въобще не става за актьор, поне в тази роля. Момчето, което играеше тийнейджърската версия на главния герой се справи в пъти по-добре. Или по-точно казано той се справи, за разлика от Шопов.

През Юли гледах гостуване на Михаил Христов в "Ничия Земя" ( https://www.youtube.com/watch?v=8LLpgHVavCU ) бях изключително силно докосната от него и историята му. Чаках с нетърпение филма, бях впечатлена, че са решили да правят филм. Разочаровах се от реализацията. Тази история трябваше да се разкаже от можещи хора. Дори "Гунди" е в пъти по-добре направен... Не е въпрос само на пари, Ники Илиев не става за тази работа, но явно това, че не го бива не го спира.

# 3 413
Биомета пак..

# 3 414
Не знам от кого точно търсят внимание с тези сторита със скрити лица. То е ясно, че това е Валерия, маникюра ѝ е същия, като от онзи ден сторитата ѝ, ръцете са същите, косата, фигурата… не разбирам само защо е това показване без да има реално показване?! 😀

# 3 415
Тя нали няма книжка Валерия. 😂

# 3 416
Е, жадни са за внимание просто. Евгени сега нали е недолюбван заради Ивка... Натрива му носа със скъпата кола на дядо...

# 3 417
  • на пистата
Дядо Ваньо го возят в Ламбото 🤣🤣

# 3 418
Дядо Ваньо го возят в Ламбото 🤣🤣
За снимката само. Валерия нали не беше материално момиче.Нямаше ли 30 г момче за нея.

# 3 419
  • София
Тя нали няма книжка Валерия. 😂
Учи се на Урос-а . Сигурно му е най- евтината Grinning

Общи условия

Активация на акаунт