Звездни компромати - Януари 2025

• 412 352
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 480
Някое от кучетата. Joy

# 3 481
  • Glasgow
Трипод има сигурно, и дистанционното в ръката в джоба 😅

# 3 482
  • в пералнята
Биометов е като Браян Джонсън от Али Експрес 😁

# 3 483
Тази кауза за кучетата може да е ниша за придобиване на популярност. Модерно е. Може съвсем други неща да са й на първо място ... Защо показва бижута, а не нещо ново за каузата?

# 3 484
Гледах Деси Тенекеджиева при Мундьо. Цялото и лице е различно. Зъби, устни, нос, очи...Не е драстично, но е много пипана

# 3 485
Не е компромат,даже е доста тъжно,но аз лично не знаех за паметника 😥.
Коби Браян с дъщеря си Джана.
Скрит текст:

# 3 486
Клетата Валерия...добре, че заради каузата е с дядо си. За мен са жалки и смешни, на кой му пука Валерия с кого си ляга?!

# 3 487
Цитат
Вчера четох, че нейната кауза ще бъде да осигури дефибрилатор във всяко училище. Силно вярвам в добрите и намерения, но няма как да си толкова неграмотен човек. Ами спукаха я от подигравки.

Познавам семейството и близките й,
подозирам, че причината за това е лична, защото първата й братовчедка почина в девети клас в час по физическо преди 5 години, също изключително красиво момиче.

# 3 488
Тази кауза за кучетата може да е ниша за придобиване на популярност. Модерно е. Може съвсем други неща да са й на първо място ... Защо показва бижута, а не нещо ново за каузата?

За каузата, Валерия всеки ден споделя в Инстаграм профила си, който се интересува може да види. Не мисля затова че е модерно помага на животните, не става само с ентусиазъм без да ти е присърце тази работа.

# 3 489
Цитат
Вчера четох, че нейната кауза ще бъде да осигури дефибрилатор във всяко училище. Силно вярвам в добрите и намерения, но няма как да си толкова неграмотен човек. Ами спукаха я от подигравки.

Познавам семейството и близките й,
подозирам, че причината за това е лична, защото първата й братовчедка почина в девети клас в час по физическо преди 5 години, също изключително красиво момиче.

Разбирам и знам за такива случаи.
Но как дефибрилатор би помогнал?
Първо : трябва да има лекар, който да работи с този дефибрилатор.
Второ : трябва да има ЕКГ с монитор, който да покаже фибрилации, че да се ползва дефибрилатор.
Трето : понякога проблемът е друг и некомпетентно лице приложило ток би предизвикало смърт, а не би помогнало.
Четвърто : трябва да се прави изкуствено дишане и сърдечен масаж, за да се стигне до момент, в който ЕВЕНТУАЛНО да се използва дефибрилатор.

Нещата ги започваме в погрешен ред :

1. Всеки трябва да премине обучение по оказване на първа помощ. Учителите в България не са обучени и при инцидент, те просто стоят и гледат отстрани наравно с другите деца - практиката го е доказала.
2. Във всяко училище лекар трябва да има, който да е минал курсове за работа с дефибрилатор.
В момента в училищата, където има медицинско лице - това най-често е някоя пенсионирана медицинска сестра, която е там, за да раздава аналгинче и да си почива, докато си докарва някой лев към пенсията.
3. Във всяко училище трябва да има ЕКГ - мобилен апарат при това, не обикновено ЕКГ.
4. Накрая стигаме до дефибрилатора .....

Разбирам, както казах вече, нямам съмнения, че намеренията са добри, но от тези намерения няма да има никаква полза. Както вече казах, не може 19-годишен студент в ТУ да е чак толкова неграмотен.

# 3 490
  • софия
Някой беше писал, че е присъствал на събитие с каузата, която подкрепя Валерия, и поведението ѝ не е имало много общо с вътрешно убеждение.

# 3 491
Някой беше писал, че е присъствал на събитие с каузата, която подкрепя Валерия, и поведението ѝ не е имало много общо с вътрешно убеждение.

Аз вярвам на това, което аз съм видяла, че прави Валерия, а не на това кой какво е написал без да има реален поглед.. Малко са гората които реално са загрижени за животните и помагат..
Скрит текст:

# 3 492
Много се забавлявам как все още някои мислят, че това момиче е с онзи (дето "изглежда по-добре от 26 годишни мъже") заради кучета... Joy

# 3 493
Дефибрилаторът дава указания, стъпка по стъпка. И дете може да се справи.
Проблемът е, че няма здравна култура, няма курсове по първа помощ. Няма го съзнанието, че ако някой непознат пострада до мен, трябва да му помогна вместо да си извадя телефона да снимам.

# 3 494
  • София
Не съм гледала Ергенът никога. Но тази Валерия изглежда на някакво мило, тихо девойче. А пък всички казвате, че била съвсем различна. Колко лъже външния вид.

Много ми хареса на мен Деси Тенекеджиева. За външен вид говоря. Не гледах интервюто. Само частта, като каза, че често изпада в дълбоки депресии и иска да сложи край на живота си.

Общи условия

Активация на акаунт