Звездни компромати - Януари 2025

• 412 356
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 465
  • София
Ама тя и Цвети има същата кауза.
Ужасно неудобни коли са това, а и в София и БГ по принцип няма къде да се карат с кеф.

# 3 466
Люси Лиу промотира филма "Presence":

Скрит текст:

Как е на 56? Страхотна.

# 3 467
Нали се чудехме тази Ивка що се е съгласила на тоя цирк с Женята? Ами ето ще издава книга момичето… Еротичен роман. Трябваше им силна реклама и на двамата, на всеки за проекта му и измислили явно този скандал:)

Корицата в неин стил, още малко за обеци може да ги ползУва тия сиски🤫😅😅😅

# 3 468
Не знаех, че тези двамата са брат и сестра - Timothee Chalamet и Pauline Chalamet
Скрит текст:

# 3 469
  • Варна
Знаем ли, кой доктор се е изложил в гърдите на Ивка?

# 3 470
Мен не ме дразнят Биомета и Валерия. Решили, взели се. Но ми прави впечатление, че за бившата му се лееха една суперлативи, а Валерия е черна, че се хванала с него. Сякаш въпросната Цвети не се беше хванала с него за същото. Най-хубавото е, че Ваньо ще налива пари в каузата на Валерия.
А все пак Цвети не се ли е хванала с него, като е бил на 50, тя почти към 30-те.
Пък Валерия почти към 30-те с него на 60.
Каузата ще да е в основата.
Не, Цветка в момента е в 30-те, за което не съм и сигурна, защото като че скоро празнуваше 27 в Лебеда в Панчарево.
Разликата е драстична и с нея, поне 30г.

Валерия е вироглава и принципна, много ми харесва тая история на застарелия, треснат от чувства и жена, която в национален ефир с никой за нищо не направи компромис. Супер са, дано е Валерия на тия снимки

# 3 471
Знаем ли, кой доктор се е изложил в гърдите на Ивка?

Никой не се е похвалил...

На Луси Лиу много ми харесва гащеризонът и цветът много ѝ отива.

# 3 472
По-скоро Валерия ще омекне, отколкото Нарцис да полудее от любов. Сега му е интересно, защото се прави на Великия Учител. Като усвои Валерия запалването на Ламборгини и още някой трик ще бъде подменена с по-нов модел ученичка. Като я гледам не е ли малко едра в ханша като за вкуса на ВуйчЕ? 🤣🤣🤣

ПП С малко ровене в мрежата излизат гръдни, гръбни, бицепс и пр. мъжки импланти. Вкл. на местна почва. Не мога да преценя ВуйчЕ дали има подобни намеси. Може би гръб и гърди, че раменете му природно възтеснички спрямо ханша.

# 3 473
Той беше с Цвети 10 години, така че не е сигурно дали скоро Валерия ще бъде подменена. Не съм чула да ги сменя като носни кърпи и всеки месец да е с различна.

# 3 474
Значи има шанс Валерия да му роди едно бебе на Биометов, че иначе кой ще му харчи милионите. Фенките във Фейсбук ще полудеят от радост с мото за любовта няма възраст. А приютът кучета го яли.

# 3 475
Nicole Scherzinger
Скрит текст:

# 3 476
  • Наблизо
Никол е супер в тялото,но в лицето почва да заприличва на ЛаТоя Джаксън..
Възрастта не прощава на никого.

# 3 477
  • на село
За какво му е на Биомета бебе? Тамън са се намерили с новата - тя бебе не иска. Иска да си работи за каузата, което аз уважавам. Вярно, малко крайно, ама върши работа. Предполагам, че затова се е хванала с него - видяла е възможност. Нека да го дои и дано са заедно по-дълго време, та да вършат и добро. Аз не съм гледала Ергенът и нямам негативно мнение за момичето. Възрастовата разлика ме втрещява, ама няма да е първата, нито ще е последната. По-добре да е тя. Няма да се харчи само за бижута.

Не бях сигурна за рамената на Ваньо, но нали и аз се бъхтя във фитнеса и окото ми в такива детайли се взира - неговите изглеждат изкуствени. Мисля, че и липосукции е правил.  Тялото му не изглежда здраво и витално.

Ивка Бейбе запълни нишата на Венета. Добре се ориентира. Само трябва да спре да прави реклама на пишман доктори.

# 3 478
Симона Петрова ли имате предвид? Красавица няма спор... а има и много каузи за които се бори... 19 момиченце ... На мен ми харесва ... също

Да се включа и аз за новата Мис България - Симона. Да чаровна девойка. Казаха, че е студентка в ТУ, което не знам как е станало, защото умствения капацитет липсва.
Вчера четох, че нейната кауза ще бъде да осигури дефибрилатор във всяко училище. Силно вярвам в добрите и намерения, но няма как да си толкова неграмотен човек. Ами спукаха я от подигравки.
Някой и беше написал, че със същия успех може да започне да осигурява катерушки за всеки старчески дом.

Относно Биометов - да има импланти на раменете и гръдни също. Тези на раменете стоят много смешно и деформират стойката му, за това изглежда като препариран. Може и да спортува, но тази фигура е заслуга на пластичната хирургия.

Ако повтарям някой се извинявам, не успях да изчета всички коментари.

# 3 479

Видеото е много странно с тази отрязана глава.
А на първата снимка кой ги снима?

Общи условия

Активация на акаунт